Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

aaa sonnurcum gectimi adetin canım benim umarım sendede vardır bişeyler allahın ne bereketli ayyy yaaa...bu ay fena ay vallahi şubatada yansıycak hissediyorum bitecek liste hamiş dolacak

Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim

hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tebriklerrrrrrrrr

Allah kucagina almayi nasip etsin
darisi basimizaaaaa

hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tebriklerrrrrrrrr

Allah kucagina almayi nasip etsin
darisi basimizaaaaa

Öyleyim galibaaa valla inanması zor geliyor kana da gidersem iyice emin olucamm canım ama bu hem ateş durumum hem idrar testlerim hem de adetimin 4 gün gecikmesi benim için çok güzel belirtiler inşallah Allah hepinize nasip eder canım benim

masumiyet canım bir de burda tebrik edeyim dedim
gözün aydın olsun
o ovucandan sonra negatif çıkmasını beklemiyordum zaten
Allah nazarlardan saklasın

masumiyet canım bir de burda tebrik edeyim dedim
gözün aydın olsun
o ovucandan sonra negatif çıkmasını beklemiyordum zaten
Allah nazarlardan saklasın

Çok tşk ederim Ferdacım yaaa eksik olma Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah
Benim kan testimde çıksın da öyle hamile listesine gireyim şimdi onun heyecanı var kese olmuş mu falan hep takip ediyorum buralardan sizleri kalp atımını duyayım inşallah sağlıkla gelişir içimde

aaa sonnurcum gectimi adetin canım benim umarım sendede vardır bişeyler allahın ne bereketli ayyy yaaa...bu ay fena ay vallahi şubatada yansıycak hissediyorum bitecek liste hamiş dolacak

canıımm umarım dediğin gibi olur siz böyle deyince birde masumiyetin testini görünce umudum dahada arttı yuppiiii

çokkkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrr ya çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr canım gözün aydın inş.........kucağınada alırsın ne güzel ya sırf seni merak ettim gldim kesin oldu bu iş

çokkkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrr ya çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr canım gözün aydın inş.........kucağınada alırsın ne güzel ya sırf seni merak ettim gldim kesin oldu bu iş

İnşallah canım inşallah kana da gidersem iyice emin olucam Allahın izniyle çok da heyecanlıyım algılamada zorluk çektiğim bir aşamadayım Allah yüzüme güldü inşallah burdaki bütün arkadaşlarımda bu mutluluğu yaşayacak herkesi tek tek dualarıma aldım dünde okudum zaten çok daha fazla olucaz hamile sayımız artacak inşallah

çokkk sevindim canım yaaaaa vallahi pır pır attı kalbim emindim ben senden zaten şükürler olsun bizede dua et canm benmmm

çokkk sevindim canım yaaaaa vallahi pır pır attı kalbim emindim ben senden zaten şükürler olsun bizede dua et canm benmmm

Etmez miyim hiç
başka forumlarada giriyorum ama burası benim için çok önemli burdaki arkadaşlıklarım çok özel ve önemli Allah hepinize bu mutluluğu nasip etsin arkadaşım

masumcum canım arkadaşım çok ama çok sevindim.bir de burdan tebrik edeyim.darısı bize olsun inşallah...çok çok öpüyorum seni...bebişimiz sağlıkla gelir inş

Masum cok tebrik ederim cnm darısı isteyenlerin basına ins. Hadi bakalım bnmkine arkadas çıktı :)

masumcum canım arkadaşım çok ama çok sevindim.bir de burdan tebrik edeyim.darısı bize olsun inşallah...çok çok öpüyorum seni...bebişimiz sağlıkla gelir inş

Masum cok tebrik ederim cnm darısı isteyenlerin basına ins. Hadi bakalım bnmkine arkadas çıktı :)

Kızlar hepinize tek tek tşk ediyorum bende çok mutlu aynı zamanda çok da şaşkınım
Çarşambaya kan vermeye gidicez eşimle ailelerimize ozaman söyleyecez Rabbim meleğimizi bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Burda çok güzel arkadaşlıklar kurdum hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve dün dua ettim isimlerinizi saydım bilmediklerimi nickleriyle andım Allah sizleri de bu mutluluğa nail etsin bu yüce duyguyu nasip etsin inşallah

İSİM_________BAT_______DURUM

Beloved11____________19Ağustos____________HAMİLEEE(kızımız yolda)
Passifflora_____________12 Ağustos__________HAMİLEEE(oğlumuz yolda)
Utopya06______________11 Ekim_____________HAMİLEEE(oğlumuz yolda)
Cardelenss_____________21Ekim_____________HAMİLEEE(kızımız yolda)
Bakale_________________21 Ekim____________HAMİLEEE
sare88________________4 Kasım_____________HAMİLEEE
sewinncc______________16 Aralık____________HAMİLEEE
pourqua_______________24 Ocak____________HAMİLEEE
masumiyet_____________25ocak_____________HAMİLEEE

mysea_________________1 Şubat__________Beklemede
olimbera________________8 Şubat_________Beklemede
nisbhr_________________14 Şubat_________Beklemede
naz034________________15 Şubat_________Beklemede
bebisimolsun____________17 Şubat_________Beklemede
hayal114_________________?_____________Beklemede
tondora__________________?_____________Beklemede

SIRA BİZE GELDİ CANLAR ELİMİZİ ÇABUK TUTALIM GEBEŞLERE TEBRİKLER....

Son düzenleme:

Kendimi bu tabloda göreceğime inanmazdım valla şaşkınlık içindeyim inşallah kandaki değerlerimde iyi çıkacak teyzeleri sizde bize dua edin olur mu

Kendimi bu tabloda göreceğime inanmazdım valla şaşkınlık içindeyim inşallah kandaki değerlerimde iyi çıkacak teyzeleri sizde bize dua edin olur mu

canım cok sevındım rabbım kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah bu ay ne guzel bır aydı boyle lıstemız harıka oldu

elımızı cabul tutucazda soni yle benım batım bıle bellı degıl:44::44::44:nasıl olcak bu iş:44::44:

masummmmmmmm tebriklerrrrrrrr cnm şükürler olsun bi bebişimiz daha geliyor gözümüz aydınn...
darısı tüm bekleyenlere olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…