Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Teşekkür ederim Olimberacım inşallah seninde aşılaman tutmuştur belki senin de bu mutlululğu yaşamana az kalmıştır
amin tatlım inşallah kaçıncı ayında gelmiş oldu mucizen cnm ???
ohhh sefan olsun gez gezz tadını çıkartttt tatilinn
merhaba benıde lısteye ekleyebılırmısınız klomen ve progestan kullanıyorum bu 3.ayım tedavıdeki..bat 16 subat...artık kırmızı gormek ıstemıyorummm

aramıza hoşgeldin umarım listede ismin bekleyenlerde fazla kalmaz ve hamişler kısmına yazılır

hosbuldummm inşallahh canım yaaa hayırlısıylaaa...

saol cnm...
darisi diger isteyenlerin basina olsun insallah..

cnm bnm bu ayki tedavimde basta cok yumos vardi sonra sadece kaliteli ve istenilen boyutta bir yumos olustu.cok ii demisti yumosa doktor kalite bakimindan fln..kac mm oldugunu bilmiorum doktora sormadim muayeneden ciktim hemen catlatma ignemi vurdu hemsire.ocak 9unda sabah 11de catlatma ignemi vuruldum pazartesi oluodu o gun bnmde 15.gunumdu.doktor sali ve carsamba calisin dedi.ama ben pazar ve pazartesi aksmlari birlikte oldum.sali sabah ve aksam ve carsamba sadece aksam birlikte oldum ve bitirdim...yani bu ay adet sonrasi butun birliktelikleri sayarsak 8 9 kere birliktelik yasanmis oldu..ole yanii......

allah butun isteyenlere nasip etsin insallah..

ben o kadar negatif gormeye alisinca demin dedim bi tane daha test yapiyimacayip koyulasmisss testim kkontrol cizgisiyle ayni...sanirim haftaya randevu alirim meraktan catlicamm

oyy canımbenim ya sende çok bekledin sabırsızlandın ama allah sana mükafatını verdi artık oralarda yalnız değilsin inşallah bebişin hep yanında olacak.
darısı da bize olsun sabreden ve bekleyenlere

merhaba benıde lısteye ekleyebılırmısınız klomen ve progestan kullanıyorum bu 3.ayım tedavıdeki..bat 16 subat...artık kırmızı gormek ıstemıyorummm

sende hoşgeldin canım listemiz uğurludur her ay en az 1 gebe çıkartıyoruz allahın izniyle.
tedavinde hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşalah...

nbr yavriiiii nasılsın ben mal mal hamiş tablolarına dalmışımmm yeni gördüm msjını

iyilik canım yine sıkıcı bir pazar....inş. bizde oralara koyarız tablomuzu.
valla oraya koymak için ölçüorum ben
sen naptın aşılamada kaçıncı günün.az kaldı inşallahh.

iyilik canım yine sıkıcı bir pazar....inş. bizde oralara koyarız tablomuzu.
valla oraya koymak için ölçüorum ben
sen naptın aşılamada kaçıncı günün.az kaldı inşallahh.

en erken 2 şubat dedi test için ....bugün 7 günüm işte ...idrarda testi yapcam sanırım çıkarsada bahtıma biz buranın demişbaşları olduk bahar
valla bende onun için ölçüyorum tablo koycam hevesiyle 4. gün düşüş oldu bi an nolyo dedim çizginin altına indide benzer hamiş tablosu aradım 34 sayfada

300. sayfaya geldiğimizde msjlaşıyorduk inşallah 400.lerde hamiş oluruz demiştim hatırlıyormusun bahar sendee oooooooooooo demiştin
ne çabuk geçiyor zaman

ayy 4 gün kalmışşş çok heyecanlıııı canımmm.
inşallah seni de şubat gebelerine tayin ederiz.
o düşüşte yerleşme olsun inşallah.

300. sayfaya geldiğimizde msjlaşıyorduk inşallah 400.lerde hamiş oluruz demiştim hatırlıyormusun bahar sendee oooooooooooo demiştin
ne çabuk geçiyor zaman

inanırmısın canım dün benimde aklıma geldi o konuşmamız.400lerde gebe kalıcaz demiştik.ama olsun diğer arkadaşlarımız kaldı
bizde 500e gelmeden kalalım inşallah.

ayy 4 gün kalmışşş çok heyecanlıııı canımmm.
inşallah seni de şubat gebelerine tayin ederiz.
o düşüşte yerleşme olsun inşallah.

inanırmısın canım dün benimde aklıma geldi o konuşmamız.400lerde gebe kalıcaz demiştik.ama olsun diğer arkadaşlarımız kaldı
bizde 500e gelmeden kalalım inşallah.

inşallah cnm hayırlısı haktan ...
masumm tablonu hamiş tabloları topiğine koysana

Kızlar selam hepınıze bende annemdeyım esım ucusa gıttı anneme geldım ama soylemedım hamıle oldugumu esım soyleme kan testını alalım oyle soylersın garantı olsun dedı bende burda ıs yaptım babamda yok o da ıse gıttı bende zorlamıyorum kendımı ama kasıklar batıyor egılınce carsamba gıdıcez kana daha vakıt var

neden pazaartesi günü yaptırmıyorsun kan testini ??

evet masumcum neden pzrtsi yaptırmıyorsun.varsa zaten çıkar ki biz eminiz inşallah.
ayrıca hemen öğrenip doktora gitmende fayda var progestan folikasit gibi vitamin yada düşük önleyiciler veriyor.
bence pazartesi hem kana hem muayeneye gitmelisin canım.

kesinlikle bu gibi durumlar için en erken şekilde gidilmelii ben idrarda pozitifle uçuşa geçerdim özel hastanenin birinde soluğu alırdım heralde ...haftasonu olsa bileee

selam sen gez gez bakalım bende demin eyüp sultan camisindeydim kızlar herkese dua ettim allahım kabul eder inşallah..
anamm bebişş bana bak yahuu listenin en sonunda vede soru işaretiyle birlikte

Listemizi daha canlı hale getirdim kızlar nasıl olmuşş
darısı mysea--olimbera--nisbhr--naz034--ben--hayal114---tondora ya olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

değişik olmuş bebişş eline sağlık
amiinnn diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…