- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.021
ınsallah 16 subat sana ugurlu gelır..meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis ordamısın
senın ne zamn test zamandın canım ınsallah sende hamılesındır..
tatlım doktor 2 şubatta kan testi yaptırabilirsin dedi ama kana gitmek istemiyorum idrar testi yapcam silik fln bişide çıksa sonra kana gitcem..
inşallah rabbım ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın..
amin tatlım inşallah kaçıncı ayında gelmiş oldu mucizen cnm ???Teşekkür ederim Olimberacım inşallah seninde aşılaman tutmuştur belki senin de bu mutlululğu yaşamana az kalmıştır
ohhh sefan olsun gez gezz tadını çıkartttt tatilinncanlarımmm nasılsınız bakalım...gezmekten pek fırsat bulamıyorum bu ara ama sizi unuttum sanmayın bi geldim kii oooo süper bir haber masumcum gebeeee
hemen listemizi şenlendireyim bende darısı bizlere zaten çok az kişi kaldık...inşallah bizlerde bu güzel duyguyu tadacaz...
merhaba benıde lısteye ekleyebılırmısınız klomen ve progestan kullanıyorum bu 3.ayım tedavıdeki..bat 16 subat...artık kırmızı gormek ıstemıyorummm
amin tatlım inşallah kaçıncı ayında gelmiş oldu mucizen cnm ???
ohhh sefan olsun gez gezz tadını çıkartttt tatilinn
aramıza hoşgeldin umarım listede ismin bekleyenlerde fazla kalmaz ve hamişler kısmına yazılır
özlemcimm seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum ama tebrikler canım.
anlat bakalım sende neler yapmıştın yani tedavide kaç yumoş oldu kaç mm idi kaçıncı gün iğne oldun
birlikteliği neye göre ayarladın
çok sordum dimi
saol cnm...
darisi diger isteyenlerin basina olsun insallah..
cnm bnm bu ayki tedavimde basta cok yumos vardi sonra sadece kaliteli ve istenilen boyutta bir yumos olustu.cok ii demisti yumosa doktor kalite bakimindan fln..kac mm oldugunu bilmiorum doktora sormadim muayeneden ciktim hemen catlatma ignemi vurdu hemsire.ocak 9unda sabah 11de catlatma ignemi vuruldum pazartesi oluodu o gun bnmde 15.gunumdu.doktor sali ve carsamba calisin dedi.ama ben pazar ve pazartesi aksmlari birlikte oldum.sali sabah ve aksam ve carsamba sadece aksam birlikte oldum ve bitirdim...yani bu ay adet sonrasi butun birliktelikleri sayarsak 8 9 kere birliktelik yasanmis oldu..ole yanii......
allah butun isteyenlere nasip etsin insallah..
ben o kadar negatif gormeye alisinca demin dedim bi tane daha test yapiyimacayip koyulasmisss testim kkontrol cizgisiyle ayni...sanirim haftaya randevu alirim meraktan catlicamm
merhaba benıde lısteye ekleyebılırmısınız klomen ve progestan kullanıyorum bu 3.ayım tedavıdeki..bat 16 subat...artık kırmızı gormek ıstemıyorummm
Listemizi daha canlı hale getirdim kızlar nasıl olmuşş
darısı mysea--olimbera--nisbhr--naz034--ben--hayal114---tondora ya olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
olimberaaaaaaaaaaa
[/QU
nbr yavriiiii nasılsın ben mal mal hamiş tablolarına dalmışımmm yeni gördüm msjını
nbr yavriiiii nasılsın ben mal mal hamiş tablolarına dalmışımmm yeni gördüm msjını
iyilik canım yine sıkıcı bir pazar....inş. bizde oralara koyarız tablomuzu.
valla oraya koymak için ölçüorum ben
sen naptın aşılamada kaçıncı günün.az kaldı inşallahh.
en erken 2 şubat dedi test için ....bugün 7 günüm işte ...idrarda testi yapcam sanırım çıkarsada bahtıma biz buranın demişbaşları olduk bahar
valla bende onun için ölçüyorum tablo koycam hevesiyle 4. gün düşüş oldu bi an nolyo dedim çizginin altına indide benzer hamiş tablosu aradım 34 sayfada
300. sayfaya geldiğimizde msjlaşıyorduk inşallah 400.lerde hamiş oluruz demiştim hatırlıyormusun bahar sendee oooooooooooo demiştin
ne çabuk geçiyor zaman
ayy 4 gün kalmışşş çok heyecanlıııı canımmm.
inşallah seni de şubat gebelerine tayin ederiz.
o düşüşte yerleşme olsun inşallah.
inanırmısın canım dün benimde aklıma geldi o konuşmamız.400lerde gebe kalıcaz demiştik.ama olsun diğer arkadaşlarımız kaldı
bizde 500e gelmeden kalalım inşallah.
Kızlar selam hepınıze bende annemdeyım esım ucusa gıttı anneme geldım ama soylemedım hamıle oldugumu esım soyleme kan testını alalım oyle soylersın garantı olsun dedı bende burda ıs yaptım babamda yok o da ıse gıttı bende zorlamıyorum kendımı ama kasıklar batıyor egılınce carsamba gıdıcez kana daha vakıt var
Kızlar selam hepınıze bende annemdeyım esım ucusa gıttı anneme geldım ama soylemedım hamıle oldugumu esım soyleme kan testını alalım oyle soylersın garantı olsun dedı bende burda ıs yaptım babamda yok o da ıse gıttı bende zorlamıyorum kendımı ama kasıklar batıyor egılınce carsamba gıdıcez kana daha vakıt var
evet masumcum neden pzrtsi yaptırmıyorsun.varsa zaten çıkar ki biz eminiz inşallah.
ayrıca hemen öğrenip doktora gitmende fayda var progestan folikasit gibi vitamin yada düşük önleyiciler veriyor.
bence pazartesi hem kana hem muayeneye gitmelisin canım.
canlarımmm nasılsınız bakalım...gezmekten pek fırsat bulamıyorum bu ara ama sizi unuttum sanmayın bi geldim kii oooo süper bir haber masumcum gebeeee
hemen listemizi şenlendireyim bende darısı bizlere zaten çok az kişi kaldık...inşallah bizlerde bu güzel duyguyu tadacaz...
Listemizi daha canlı hale getirdim kızlar nasıl olmuşş
darısı mysea--olimbera--nisbhr--naz034--ben--hayal114---tondora ya olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?