- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.001
senın ne zamn test zamandın canım ınsallah sende hamılesındır..masummmmmmmm tebriklerrrrrrrr cnm şükürler olsun bi bebişimiz daha geliyor gözümüz aydınn...
darısı tüm bekleyenlere olsun inş...
Sağol hayatım bu ay iki hamile çıktı çok güzel oldu Allaha şükürler olsun sıra sizlere geldi
masummmmmmmm tebriklerrrrrrrr cnm şükürler olsun bi bebişimiz daha geliyor gözümüz aydınn...
darısı tüm bekleyenlere olsun inş...
Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
Eki Görüntüle 334993 Eki Görüntüle 334994
canlarımmm nasılsınız bakalım...gezmekten pek fırsat bulamıyorum bu ara ama sizi unuttum sanmayın bi geldim kii oooo süper bir haber masumcum gebeeee
hemen listemizi şenlendireyim bende darısı bizlere zaten çok az kişi kaldık...inşallah bizlerde bu güzel duyguyu tadacaz...
Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
Eki Görüntüle 334993 Eki Görüntüle 334994
merhaba benıde lısteye ekleyebılırmısınız klomen ve progestan kullanıyorum bu 3.ayım tedavıdeki..bat 16 subat...artık kırmızı gormek ıstemıyorummm
mehaba canım hoşgeldin eklerız eklerız merak etme sen:))
çok tesekkur ettim:))heyecanla korkuyla degısık duyguyla gelsın ıstıyorum hemen 16 subat
Uzun süredir bebeğini bekleyenler duygularımızı-tavsiyelerimizi-deneyimlerimizi buradan paylaşalım...Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...
""""""""""""""""İSİM_______BAT_______DURUM""""""""""""""
__________"HAMİLELERİMİZ"__________
Beloved11____________19Ağustos____________HAMİLEEE(kızımız yolda)
Passifflora_____________12 Ağustos__________HAMİLEEE(oğlumuz yolda)
Utopya06______________11 Ekim_____________HAMİLEEE(oğlumuz yolda)
Cardelenss_____________21Ekim_____________HAMİLEEE(kızımız yolda)
Bakale_________________21 Ekim____________HAMİLEEE
sare88________________4 Kasım_____________HAMİLEEE
sewinncc______________16 Aralık____________HAMİLEEE
pourqua_______________24 Ocak____________HAMİLEEE
masumiyet_____________25 Ocak____________HAMİLEEE
__________"BEKLEYENLERİMİZ"__________
mysea_________________1 Şubat__________Beklemede
olimbera________________8 Şubat_________Beklemede
nisbhr_________________14 Şubat_________Beklemede
naz034________________15 Şubat_________Beklemede
bebisimolsun____________17 Şubat_________Beklemede
hayal114_________________?_____________Beklemede
tondora__________________?_____________Beklemede
Listemizi daha canlı hale getirdim kızlar nasıl olmuşş
darısı mysea--olimbera--nisbhr--naz034--ben--hayal114---tondora ya olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
merhaba benıde lısteye ekleyebılırmısınız klomen ve progestan kullanıyorum bu 3.ayım tedavıdeki..bat 16 subat...artık kırmızı gormek ıstemıyorummm
sağol bebiş ıyıyız yanı en azından ben ıyıyım:)ınsan bu kadar hamıle haberı alırda nasıl kotu olabılırkı? dedıgın gıbı cok az kişi kaldık insallah bızde yakında lısteye eklenırız..
ınsallah 16 subat sana ugurlu gelır..meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis ordamısın
süper olmuş bebişsen benım batı 10 şubat yapta belkı olurum vaktınde:44::44::44:
tamam canım..inşallah vaktinde gelir gelmezsede sebebi bebişin olsun
olmaz kı bebiş yumurtlayamadım yıne ben bu aykendı kendıme adet olmazsam da adetı gecınce ılac ıcıcem adet olmak ıcın. ozamnda adetım mart ayını bulur.
üff senin bu yumurta canımı sıkmaya başladı haa...şaka bi yana canım inşallah düzene girer artık ve sende rahatlarsın bebeğine kavuşursun hayrlısıyla
ya derdı ne nıye buyumuyor?yumurtlamak bu kadar zormu ya aglamak ıstıyorumnese canım ben yavaş yavaş kacıyım uykum geldı kocamda cekyata sızdı zaten hep aynı seyi yapıyor ben dıyorum kı uyuma orda burda ama yok offff offf hıc söz dınlemıyor bu adam
merhaba canım hoşgeldin eklerim tabiki ama sürekli gelip bizlerle sohbet etmek şartıylainşallah güzel haberler verirsi 16 şubatta
heheheeeetamam anlastık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?