Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

masummmmmmmm tebriklerrrrrrrr cnm şükürler olsun bi bebişimiz daha geliyor gözümüz aydınn...
darısı tüm bekleyenlere olsun inş...
senın ne zamn test zamandın canım ınsallah sende hamılesındır..
Sağol hayatım bu ay iki hamile çıktı çok güzel oldu Allaha şükürler olsun sıra sizlere geldi

inşallah rabbım ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın..

masummmmmmmm tebriklerrrrrrrr cnm şükürler olsun bi bebişimiz daha geliyor gözümüz aydınn...
darısı tüm bekleyenlere olsun inş...

Teşekkür ederim Olimberacım inşallah seninde aşılaman tutmuştur belki senin de bu mutlululğu yaşamana az kalmıştır

özlemcimm seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum ama tebrikler canım.
anlat bakalım sende neler yapmıştın yani tedavide kaç yumoş oldu kaç mm idi kaçıncı gün iğne oldun
birlikteliği neye göre ayarladın
çok sordum dimi

ayyyyy süper yaa süperrrrrrrrrrrr tebrik ederim canım benim inan çok sevindim.. inşallah kanda da güzel bir değer çıkacakk oh be bir hamişimiz daha çıktı valla böyle güzel haberler aldıkça benimde umutlarım depreşiyoo

Son düzenleme:
canlarımmm nasılsınız bakalım...gezmekten pek fırsat bulamıyorum bu ara ama sizi unuttum sanmayın bi geldim kii oooo süper bir haber masumcum gebeeee
hemen listemizi şenlendireyim bende darısı bizlere zaten çok az kişi kaldık...inşallah bizlerde bu güzel duyguyu tadacaz...

sağol bebiş ıyıyız yanı en azından ben ıyıyım:)ınsan bu kadar hamıle haberı alırda nasıl kotu olabılırkı? dedıgın gıbı cok az kişi kaldık insallah bızde yakında lısteye eklenırız..

merhaba benıde lısteye ekleyebılırmısınız klomen ve progestan kullanıyorum bu 3.ayım tedavıdeki..bat 16 subat...artık kırmızı gormek ıstemıyorummm

tebrık ederımmm gozun aydın...allahımm bızere yasat bu duyguyu hayırlısıyla...

Listemizi daha canlı hale getirdim kızlar nasıl olmuşş
darısı mysea--olimbera--nisbhr--naz034--ben--hayal114---tondora ya olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Listemizi daha canlı hale getirdim kızlar nasıl olmuşş
darısı mysea--olimbera--nisbhr--naz034--ben--hayal114---tondora ya olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

süper olmuş bebişsen benım batı 10 şubat yapta belkı olurum vaktınde:44::44::44:

merhaba benıde lısteye ekleyebılırmısınız klomen ve progestan kullanıyorum bu 3.ayım tedavıdeki..bat 16 subat...artık kırmızı gormek ıstemıyorummm

merhaba canım hoşgeldin eklerim tabiki ama sürekli gelip bizlerle sohbet etmek şartıyla inşallah güzel haberler verirsi 16 şubatta

ınsallah 16 subat sana ugurlu gelır..meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis ordamısın

inşallahhh yakında bizde hamileee kısmına yazılırız canım..evet burdayım

olmaz kı bebiş yumurtlayamadım yıne ben bu aykendı kendıme adet olmazsam da adetı gecınce ılac ıcıcem adet olmak ıcın. ozamnda adetım mart ayını bulur.

üff senin bu yumurta canımı sıkmaya başladı haa...şaka bi yana canım inşallah düzene girer artık ve sende rahatlarsın bebeğine kavuşursun hayrlısıyla

üff senin bu yumurta canımı sıkmaya başladı haa...şaka bi yana canım inşallah düzene girer artık ve sende rahatlarsın bebeğine kavuşursun hayrlısıyla

ya derdı ne nıye buyumuyor?yumurtlamak bu kadar zormu ya aglamak ıstıyorumnese canım ben yavaş yavaş kacıyım uykum geldı kocamda cekyata sızdı zatenhep aynı seyi yapıyor ben dıyorum kı uyuma orda burda ama yok offff offf hıc söz dınlemıyor bu adam

ahh bu erkekler hepsi aynı canım tamam canım iyi geceler bende kaçıyorumm kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…