Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Valla hastaneler bızı buna zorluyor yok oglen 12 ye kadar kan alınıyormus sacmalık bı de aksam 5 de falan verecekler sonucumu hal boyle olunca carsamba esım butun gun bos olucak sabah kan verırı oglen sınema yemek falan vakıt gecırırız aksamustu sonucu alırız dedık bakırKoye kızılaya gıdıcem kan vermeye bende heyecanlıyım ama zamanlar uymuyor ıste

Bacım Allahın izniyle gebesin sen zaten o tam garanti olsun diye yapılacak tabi yinede.

ben geçen perşembe günü kan verdim(aile hekimine gittim) sonuç yarın öğlen çıkacak
ben alıştım beklemeye sabır ediyorum hep yeterki o gelsinde geç haberim olsun
:119:

oyy canımbenim ya sende çok bekledin sabırsızlandın ama allah sana mükafatını verdi artık oralarda yalnız değilsin inşallah bebişin hep yanında olacak.
darısı da bize olsun sabreden ve bekleyenlere

Amiiiiiiiiiin Allah bütün isteyenlere nasip etsin.

kızlar selam....tablo renklenmiş melis eline sağlık...darısı bize diyecem de hiç ama hiç umudum yok...yine kırmızılar gelir benim...bu ara tam yumurtlama dönemim...bugün 15. günüm.dün ov testi yaptım ikinci çizgi birinciye yakın ama o kadar koyu degil...2 ton açık ama tam silik de degil..bugün bi tane daha yapıcam.ama çalışma oldu bugün..bugün çift çıkarsa yarın degil salı günü sabah birliktelik düşünüyorum...sizce nasıl olur?çalışma tarihlerini yazıyım en iyisi baştan
8-12-15 (muhtemel çift çizgi) çalışma olan günlerim.bu ay daha az ilişki deniyoruz spermler kaliteli olsun diye.bir de böle deniyelim...nisbhr ve olimbera..beni de demirbaşlara ekliyin lütfen...sanki üçümüz aynı anda hamiş olacaz gibi gelio ne dersiniz?.

Pazar gunlerı nıye bu kadar. Sıkıcı oluyor yaaa bende bugun cepten gırdım Melıscım sana da ayrıca tsk edemedım laptopdan acınca yazıcam uzun uzn cızelgede guzel olmus elıne saglık :). Nazcım ben sızden de umuyluyum burda hıc kımse bebıssız kalmayacak goreceksınız butun kızlar gebıs olucak ben gonulden ınanıyorum dualarım sızınle ben daha anneme soylemedım annem sımdı yanımda ama kanda degerımı gormek ıstıyorum sonra tabı hemen doktoruma gıdıcem hayırlısı olsun cumlemıze

canım inşallah dedigin gibi olur ne diyelim...bekliyip görecez..zaten başka da çaremiz yok.sen çok sabırlısın yaa..ben olsam kırk kere sölemiştim anneme )) ama kanda gör için rahat olsun..

Esım. Soyleme sakın carsamba suprız yaparız dedı bende tamam dedım bakalım neler olucak bazen sabretmek gerekıyor ıste aklıma bın turlu sey gelıyor Allah korusun ınsallah sıkı sıkı tutunsun annesıne dıye dua edıyorum canım

hiç canını sıkma canım.bence sımsıkı tutundu sana..sen içini ferah tut. çarşamba büyük gün desene...ne güzel Rabbim inş bu duyguyu bize de yaşatır..sanki hiç bu duyguyu tadamıcam gibi geliyor niye bilmiyorum.neyse artık..bu gece testi tekrarlıcam.bakalım koyulaşmış mı?

ovulasyon kasetlerinde pozitifi gördüğün günün ertesi günü yumurta çatlar bence bu sebple bi gün öncesinden başlayıp 3 gün çalışma yapın derim...
demirbaş listesine girebilmek için 2 seneyi doldurma şartı var...seninde yakındır inşallah cnm ümitsizliğe kapılma sakın ....

ay inşş.hep beraber diyelim canım...bu gece saat 9 buçukta bi test daha yapacam.tam 24 saat gecmiş oluyor diğer teste göre.bugün öğlen çalıştık.eğer çift çizgi çıkarsa yarın gecede çalışalım o zaman..napalım..eşim şehir dışında yine..gidip gelecek artık

Canım aman ıhmal etme test ısını kacırma gununu bencede bu ay pespese yapmayın adamcagızda dınlensın :) benım calısma gunlerını bılıyosun pespese denedıgım ay olmamıstı hem cok usanıyor ınsan ılıskıden

biliyorum canım..dün gece çalışma olacaktı aslında ama misafirimiz vardı.onlar sabah gitti biz hemen öğlen çalıştık eşim yarın sabah izmite gidicek.akşama gelecek tekrar napsın..salı akşamı çok gec olur demi?en iyisi yarın akşam da deniyelim bizimki ilişkiden degil yola git gel ondan usanıyor

Bu ısın bır formulu yok aslında bıze bu ay denk geldı sadece yumurtlama gunlerını dogru dgerlendırdık o kadar sende bu gunlerını kacırma guzelce degerlendır gerısı Allaha kalmıs canım dua edıcez bol bol akıl sır ermez kı hayırlı olsun sımdıden dıyorum ınsallah tutar tatlım :)

amin canım inş...9 buçuktaki test sonucuma göre bir yol çizicem işte.eşim de ona göre gelecek izmitten.ben şimdilik kaçtım.işyerindeen getirdigim işler var onları yapcam..öpüyorummm

ben sabah 9 da aşılamamı yaptırdım akşamına ve ertesi 2 akşamda çalıştım yani diyeceğim oki çalış çalışşş durmadan çalış bkalım kısmt bu işler hayırlısını versin rabbim

nazcım zaten 3 5 demirbaş kaldık şurda ama sıra bize de gelecek inşallah.az kaldı.

olimberacım öyleyse beni de demirbaş listesinden atmış oluyorsun çünkü benim 1,5sene oldu
oyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy

[table="width: 800, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/B][/td]
[td]DURUM[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pasiflora[/td]
[td]12ağustos[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td]oğlumuz yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beloved11[/td]
[td]19ağustos[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td]kızımız yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]utopya06[/td]
[td]11ekim[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td]oğlumuz yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cardelens[/td]
[td]21ekim[/td]
[td]HAMİLE[/td]
[td]kızımız yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bakale[/td]
[td]21ekim[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sare88[/td]
[td]4kasım[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sewinc[/td]
[td]16aralık[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pourqua[/td]
[td]24ocak[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumiyet[/td]
[td]25ocak[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mysea[/td]
[td]1şubat[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]8şubat[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal114[/td]
[td]10şubat[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]14şubat[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz034[/td]
[td]15şubat[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebisimolsun[/td]
[td]17şubat[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tondora[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
[table="width: 750, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pasiflora[/td]
[td]12ağustos[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td]oğlumuz yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beloved11[/td]
[td]19ağustos[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td]kızımız yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]utopya06[/td]
[td]11ekim[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td]oğlumuz yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cardelens[/td]
[td]21ekim[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td]kızımız yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bakale[/td]
[td]21ekim[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sare88[/td]
[td]4kasım[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sewinc[/td]
[td]16aralık[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pourqua[/td]
[td]24ocak[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumiyet[/td]
[td]25ocak[/td]
[td]HAMİLEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]mysea[/td]
[td]1şubat[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]8şubat[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal114[/td]
[td]10şubat[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]14şubat[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz034[/td]
[td]15şubat[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebisimolsun[/td]
[td]17şubat[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tondora[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

bu sefer oldumu acaba deneme 1 2 1 2...........

Son düzenleme:

olmamış bahar beni en sona atmışın hamile yazacaktın

Çok güzel olmuş baharcım sen mi yaptın nasıl yaptın yaa bana da öğret belki bende forum açacam kandaki sonucum belli olsun ekim anneleri diye bir forum açmayı düşünüyorum baktım yok öyle doğru dürüst bir forum hamile olmayan bir kız açmış böyle tablo yapan yok diğer hamile grupları çok güzel biraz daha bekleyecem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…