- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.261
kızlar adet oluyorum ....
ama yeni bat fln yazdırmıycam .....
bebek için taşıdığım duayı yaktım digital derecemi çöpe attım ....
evde bal,çörekotu tarçın kürü var bir kavanoz ve bu preseed gibi olan sasmar jelden var isteyen olursa özelden adresini yazsın göndereyim etrafımdaki bebek le ilgili olan herşeyi yok edicem ...
yine gelip yazarım takip ederim ama artık listede blunmak istemiyorum ...
bu msjı size sabaha kadar ağlamışş ve zor açılan gözlerle yazıyorum....
artık uzaklaşmam lazımm ......
evde bal,çörekotu tarçın kürü var bir kavanoz ve bu preseed gibi olan sasmar jelden var isteyen olursa özelden adresini yazsın göndereyim etrafımdaki bebek le ilgili olan herşeyi yok edicem ...
cnm bnmmmm inan yazdiklarini cok derinden hissederek okudum allahim yuzunu guldursun insallah bitanemm...
Kızlar iyi akşamlar diliyorum
iyi akşamlar caniko..nerelerdesin sen???
her yerdeyim kızz açık bütün muhabbet kanallarımyarın doktora gidiyorum heyecanlıyım :18::18::18:
Kızlar kan testi sonucumu öğrendim
3096.53 çıkmış çok mutluuyum Allah hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu tez zamanda
Selam kızlar nasılsiniz bakalım
benim pc hala bozuk annemyanimda onunla vakit geçiriyorum
ozlemcim çok sevindim canım Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin
masumiyet aynı sekilde sanada canım aynı dilekler Rabbim utandirmasin
olimbera canım sende aşılamanı olmussun hadi hayırlısı meleğin sana tutunmustur inşallah
melisim canim sende yeni aydasin sanırım inşallah umursamadigin tatil yaptığın bu ay seninde meleğin gelir
baharım nasılsın canım sende calışma sezonundasin anladığım kadarıyla inşallah Rabbim rast getirsin
sonnur kuşum kan tahlilin negatif çıkmış canım hadi sende başla artık bir ucundan bı doktor takibine
naz sende görmüşsün pozitifi hadi bakalım yumurtan bı spermcik beğenir kendine inşallah
mysea seninde bat yakın sanırım hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
hayal canım sende nedir son durumlar umarım sende iyisindir
yeni gelen arkadaslar olmuş onlarda hosgelmis
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseleri evlat hasretiyle sinamasin
unuttugum olduysa kusura bakmayın kızlar
bana gelince hamdolsun hersey yolunda Rabbim utandirmasin saglikla kucağıma almayı nasip etsin cumlesiyle birlikte
16 Şubat'ta kontrolum var bakalım ne kadar büyütucez bir ayda kuzucugu
sizleri hep aniyorum dualarımda neolur uzak kaldığımda unuttuğumu dusunmeyin hep aklimdadiniz
sizleri seviyorum kendiniE iyi bakın
CANLARIM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM...RABBİM BÖÖLE MÜBAREK BİR GÜNDE BANA NASİP ETTİ MELEĞİM BULDU ANNESİNİ...DARISI TÜM ARKADAŞLARIMA İSTEYEN BEKLEYEN SİZLERE HEMEN SÖYLEYEYİM DEDİM ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK KARIŞIĞIM ÇOK MUTLUYUM NOLUR DUA EDİN HEPİNİZ...718 DEĞERİM 3-4 HAFTALIKMŞ DAHA SANIRSAM İDRAR TESTİDE YAPTIM BU SABAH BAYAĞA BELİRGİN ÇIKTI DAHA SONRA DETAYLARI ANLATICAM SİZLERİ SEVİYORUMMM
kizlar doktor bana randevuyu taaaammm 24une verdii
bebegimi daha 3 hafta goremicem..nese herseyin hayirlisi bu arada herkesin kandili mubarek olsun allah icimizdeki butun dualari kabul etsin insallah...
heyyyy Meliiss erdesin kız gez gez nereye kadar
gelde şu listeyi bi düzenle
her yerdeyim kızz açık bütün muhabbet kanallarımyarın doktora gidiyorum heyecanlıyım :18::18::18:
iyi akşamlar canlar.
ateştede yazdım buraya da yazayım.
Luteal faz sırasında vücut temparatüründeki artışın saptanması, anovulatuar kanama için tedavi edilen hastalar da dahil, ovulasyonun oluştuğunu anlamanın basit ve oldukça emin bir yöntemidir. Eğer hastanın bazal vücut temparatüründeki artış 10-12 gün sürüyor ve bunu menstrüasyon takip ediyorsa ovulasyonun gerçekleştigi düşünülmelidir. Menstrüasyon öncesinde bazal temparatürde normal artışın olmaması veya uzun süreli temparatür artışını takiben menstrüasyonun olmaması durumunda negatif cevap düşünülmelidir.
ve bu ay benim ateşim hiç yükselmedi.sanırım kist oluştu.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
iyi akşamlar canlar.
ateştede yazdım buraya da yazayım.
Luteal faz sırasında vücut temparatüründeki artışın saptanması, anovulatuar kanama için tedavi edilen hastalar da dahil, ovulasyonun oluştuğunu anlamanın basit ve oldukça emin bir yöntemidir. Eğer hastanın bazal vücut temparatüründeki artış 10-12 gün sürüyor ve bunu menstrüasyon takip ediyorsa ovulasyonun gerçekleştigi düşünülmelidir. Menstrüasyon öncesinde bazal temparatürde normal artışın olmaması veya uzun süreli temparatür artışını takiben menstrüasyonun olmaması durumunda negatif cevap düşünülmelidir.
ve bu ay benim ateşim hiç yükselmedi.sanırım kist oluştu.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
maşallah canım tekrardan tebriklerr...sağlıkla kucağına al inşallah...
canım benim saol...bakalım tatil sonu bebiş mi gelir adet mi kısmet...iyi olmanıza sevindim pasim..
canım çok sevindim maşallahhh...rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın...
olsun tatlım biraz daha sabır göreceksin inşallah bebeğini...
geldim annem geldim gezme işi bitti artık okul açılıyor yarınnnn
off canım benim ya inan ne denir bilemiyorumki...rabbim tez zamanda sağlıkla göndersin bize yavrumuzu inşallah...
hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel canım
meliscim sağol canım benim haberi aldığımda yoktun sıcağı sıcağına paylaşamadım seninle hala rüya gibi alışmak zaman alcak birvbirimize korkular heyecanlar mutluluk her duygu bir arada rabbim en kısa zamanda sizede yaşatcak ben inanaıyorum mükemmel birşey bu annelik duygusu
yazıdan çok fazla anlamadım ama,bekleyelim canım olmazsa bi dr.a gidersin umarım yoktur:26:
eveett bugün bebelerine kavuştun canım allah utandırmasın
günaydın gamzeşimm nasılsın taze ANNE
süpper süpperrrr bebişkooo aman nazar değmesin bize.
(neremize değecekse)
meliscim sağol canım benim haberi aldığımda yoktun sıcağı sıcağına paylaşamadım seninle hala rüya gibi alışmak zaman alcak birvbirimize korkular heyecanlar mutluluk her duygu bir arada rabbim en kısa zamanda sizede yaşatcak ben inanaıyorum mükemmel birşey bu annelik duygusu
eveett bugün bebelerine kavuştun canım allah utandırmasın
evet kavuştum yavrularıma sağol canım inşallah..yorucu bir dönem başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?