Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

eniyisini karar vermıssın hakkımızda hayırlısı olsun...bol bol dua et rabbım inşallah gerı cevırmez

Canımm off bak bunu yazarken bile kendini ne çok kasmışsındır..
tamam dediğin gibi yap,değişiklik iyidir.
ama bu sebepten değilde,sen gerçekten istediğin için yap.
uzaklaşmam lazım dediğinde uzaklaşamazsınki..
ALLAH'IM sana en hayırlı zamanda,en hayırlı olanı nasip etsin inşallah..
dualarım seninle...

acını dindirecek seni rahatlatacak hiç bir söz bilmiyorum canım.
bu durumda okadar yetersiz kalıyoruz ki ne diyeceğimizi bilemiyoruz.
aslında söylenecek çok şey var ama hepsini artık söylemektende dinlemekten de bıktık.
en güzeli sessiz kalmak.allah yardımcımız olsun.

mesajı okudum okudum okudum..uzun süre de düşündüm ne yazsam die... ne denilebilir hiç bilmiyorum canım...bişey söyleyemiyecegim..

iyi akşamlar canlar.
ateştede yazdım buraya da yazayım.

Luteal faz sırasında vücut temparatüründeki artışın saptanması, anovulatuar kanama için tedavi edilen hastalar da dahil, ovulasyonun oluştuğunu anlamanın basit ve oldukça emin bir yöntemidir. Eğer hastanın bazal vücut temparatüründeki artış 10-12 gün sürüyor ve bunu menstrüasyon takip ediyorsa ovulasyonun gerçekleştigi düşünülmelidir. Menstrüasyon öncesinde bazal temparatürde normal artışın olmaması veya uzun süreli temparatür artışını takiben menstrüasyonun olmaması durumunda negatif cevap düşünülmelidir.

ve bu ay benim ateşim hiç yükselmedi.sanırım kist oluştu.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kızlar kan testi sonucumu öğrendim
3096.53 çıkmış çok mutluuyum Allah hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu tez zamanda

maşallah canım tekrardan tebriklerr...sağlıkla kucağına al inşallah...

canım benim saol...bakalım tatil sonu bebiş mi gelir adet mi kısmet...iyi olmanıza sevindim pasim..

canım çok sevindim maşallahhh...rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın...

kizlar doktor bana randevuyu taaaammm 24une verdii
bebegimi daha 3 hafta goremicem..nese herseyin hayirlisi bu arada herkesin kandili mubarek olsun allah icimizdeki butun dualari kabul etsin insallah...

olsun tatlım biraz daha sabır göreceksin inşallah bebeğini...

heyyyy Meliiss erdesin kız gez gez nereye kadar
gelde şu listeyi bi düzenle

geldim annem geldim gezme işi bitti artık okul açılıyor yarınnnn

off canım benim ya inan ne denir bilemiyorumki...rabbim tez zamanda sağlıkla göndersin bize yavrumuzu inşallah...

her yerdeyim kızz açık bütün muhabbet kanallarım yarın doktora gidiyorum heyecanlıyım :18::18::18:

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel canım

canım benim inşallah olmamıştır yaa dur bakalım ateşin atağa geçsin inşallah

............................................
........................

Eklentiler

• $52208592ro4kj1.gif
    20,1 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
meliscim sağol canım benim haberi aldığımda yoktun sıcağı sıcağına paylaşamadım seninle hala rüya gibi alışmak zaman alcak birvbirimize korkular heyecanlar mutluluk her duygu bir arada rabbim en kısa zamanda sizede yaşatcak ben inanaıyorum mükemmel birşey bu annelik duygusu

yazıdan çok fazla anlamadım ama,bekleyelim canım olmazsa bi dr.a gidersin umarım yoktur:26:

Eki Görüntüle 340811

öğrencilerim benim için yaptı kızlarr hepinize hediye ediyorum

eveett bugün bebelerine kavuştun canım allah utandırmasın

günaydın gamzeşimm nasılsın taze ANNE

iyiyim canm benm heyecan var işte yarın allah izin verirse doktor kontrolü olabilir...ayy sonnurcum yaaa korku oluyor ilk zamanlar insanda ben ööleyimde bana olur dediler ne acaip canm yaaa rabbim korusun meleğimi...:26:

süpper süpperrrr bebişkooo aman nazar değmesin bize.
(neremize değecekse)

değmesin tabi kuzum..neremize olurmu

evet canım okuyunca çok sevindim rabbim korusun meleğini...hayırlısıyla bizde bu güzel duyguyu tadarız inşallah... yarınki kontrolde herşey yolundadır umarım..güzel düşün bebişinde sana sımsıkı tutunsun annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…