Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

amin canım benim meliscim yarın akşam 16.30 da randevumuz artık çarşamba haber veririm daha dönmem işe zaten eşimle buluşup gidicez çok heyecanlıyımmm dua edin canım yaaa

merhabaa....

geçtıgımız pazartesı catlatma iğnesi oldum bugun 1.hafta ne zmn test yapsam cıkarkiii....gecmıyo gunlerrrrr

cannev mrb..seni burda görüyorum ama hiç bişey yazmıyorsun..görünüp gidiyorsun
listemize dahil olsana...

ahh o zaman gecmek bilmiyor gerçekten...bende bekliyorum ama gecmiyor günler...

senin ne zmn reglin? bugune kadar iyiydim ama sabırsızlanmaya basladım bu ay hamiş olsamda sevgılıler gunu hedıyem olsa keske 16 subat batım 14 şubatta test yapmayı dusunuyorum oncesınde yapmazsam tabi

senin ne zmn reglin? bugune kadar iyiydim ama sabırsızlanmaya basladım bu ay hamiş olsamda sevgılıler gunu hedıyem olsa keske 16 subat batım 14 şubatta test yapmayı dusunuyorum oncesınde yapmazsam tabi

benim de bat 15 şubat...bende 14 şubatta test yapmayı düşünüyorum.inşallah kocama sevgililer günü hediyesi verebilirim...

iyiyim canm benm heyecan var işte yarın allah izin verirse doktor kontrolü olabilir...ayy sonnurcum yaaa korku oluyor ilk zamanlar insanda ben ööleyimde bana olur dediler ne acaip canm yaaa rabbim korusun meleğimi...:26:

Canım olacak o kadar heyecan sonuçta ilk defa böyle bir şey yaşıyorsun,
Sen dua et yeter canım ALLAH'ıma güven
inşallah güzel olacak merak etme

saol cnm bnm allahima cok sukur iyiyim
sizleri sormali sen nasilsin cnmm?

bende iyi olucam inşallah şu reglim gelirse
yarın sabah randevu alabildim,bakalım dr.ne dicek:26:

benim de bat 15 şubat...bende 14 şubatta test yapmayı düşünüyorum.inşallah kocama sevgililer günü hediyesi verebilirim...

hadi kızlar 14 şubatta dünyanın en güzel hediyesini eşlerinize verirsiniz inşallah..
olmazsada üzülmeyin önümüzde anneler günü var

canım sen hala adet olamadın mı???ne zamandır olmuyorsun?hep böle olurmuydun?

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar son bi akç gündür ateş ölçüyorum..tabloya koydum bu çıktı...

canım tablonun sonu bebiş olsun inşallah...sende geç çatlamışsın bu ay 20.gün..diğer aylarda bu kadar geç olmuyordu dimi yanılmıyorsam:26:

amin canım benim meliscim yarın akşam 16.30 da randevumuz artık çarşamba haber veririm daha dönmem işe zaten eşimle buluşup gidicez çok heyecanlıyımmm dua edin canım yaaa

heyecan olmazmı yaaa...dualarım seninle inşallah herşey yolunda gidecek canım...

merhabaa....

geçtıgımız pazartesı catlatma iğnesi oldum bugun 1.hafta ne zmn test yapsam cıkarkiii....gecmıyo gunlerrrrr

canım test için acele etme çünkü iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilir...en erken 13.gün yap derim tabi duarbilirsen ateş ölç istersen

nazımmm batımız aynı benimde 15 şubat...bakalım kocalarımıza hediye verebilecek miyizz

hayal114_______________10 Şubat_________Beklemede
nisbhr_________________14 Şubat_________Beklemede
naz034________________15 Şubat_________Beklemede
bebisimolsun___________15 Şubat_________Beklemede
nilayy_84______________16 Şubat_________Beklemede
tondora__________________?_____________Beklemede

kızlar haydii şubatta şu listeyi bitirelim artık yaaa hepimiz hamileee kısmına geçelim inşallahhhhh....10 şubat-16 şubat arası hepimizinkide

5 gun var o zmn cok ıyı vakıt gecırmem lazım kıı aklım teste gıtmesn:))

meliscim evet bu ay geç yumurtladım..gecen aylarda 11-12. gün çift çizgiyi görüyordum en gec 15. güne ff çizgiyi çekiyordu...ama gecen ayda 18. gün gördüm çift çizgiyi...saçmalamaya başladı vucudum...nolcak bilmiyorum..bakalım ateşim nasıl gidecek.dua ediyorum inşallah 14 şubatta en güzel hediyeyi veririm eşime hala hediye almadım ve ne alacagımı da bilmiyorum

düzen bozulması iyiye işarettir derler tatlım hadi bakalım...hediye konusunda bende düşünmedim gebe olsakta gebelik testini hediye kutusuna koysam

Kızlar hepinize iyi akşamlar
Bugün doktora gittim. Keseyi görebildik çok şükür haftaya 14 şubata da kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor. Allaha şükür keseyi görmek bile içimi rahatlattı. Şimdi kalp atımını bekleyecem heyecanla :18:
Rabbim dileyen isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah en yakın zamanda. Kızlar size de dua ediyorum bol bol inşallah Rabbim duyuyordur sesimizi

kaldı 9 gunpfff bi solukta geçse bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…