Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

cnm doktora gidicem randevu aldim ama 24une verdii sadece agrin ya da kanaman olursa ki allah korusun o zmn gel dedi bana

Selam herkese...
Dr.a gittim alttan değilde üstten muayene etti:26:
yumurtalar çok kötü gözüküyor dedi kocaman duruyolarmış
söktürücü verdi,adet oluncada hormon testi verdi bi dünya onlara bakacakmış.
eşimin spermmiogram sonucunu gördü,iyi değil dedi:44:
tekrar yaptırın mutlaka dedi zaten her zaman yaptıralacak bir test değil dedi ama aradan çok zaman geçmiş dedi.
sen boşuna klomen içmişsin boşuna zaman kaybı dedi.
senin yumurtan büyüse çatlasa bile spermler kaliteli olmadıktan sonra döllenemezki dedi.
şimdi yeniden bir tedavi başlayacak sanırsam ama önce spermmiogram görmesi gerek.
şimdi farlutal içmeye başladım bakalım ne olacak
ama gerçektende adet görmek çoooook büyük bir nimet benim için,değerini bilin arkadaşlar..

bahar bende seni özledim pek karşılaşamıyoruz,artık sende bi git bakalım en azından kafan rahatlar.
masumcum,sende keseyi görmüşsün devamıda sağlıkla gelir inş..
naz akşam sohbet yarım kaldı eşim sayesinde sonrada sen çıkmışsın kusura bakma olur mu
diğer arkadaşlar beklemeye sabretmeye devam ..

ama biliyorumki öylede böylede hepimiz bir gün mutlu sona ericez

Sağol baharcım Allah razı olsun inşallah duyucam kalp atışlarını da
Canım hakikaten senin ateşinin durumu ne böyle çok enterasan geldi bana da geç çatladığı olmuş muydu hiç?

canım doktora gitmekle iyi yapmışsın..eşin de gitsin mutlaka..eşin sigara içiyor mu?içiyorsa hemen bıraksın çünük o spermleri çok etkiliyor..
yeni sürecin hayırlı olsun canım.Rabbim bebişleri tez zamanda getirsin inş

Çok tşk ederim tondora Allah size de nasip etsin inşallah Çok da geçmiş olsun diyorum sağlığına kavuşda önce sonra yine çalışmalara devam edersiniz

cnm doktora gidicem randevu aldim ama 24une verdii sadece agrin ya da kanaman olursa ki allah korusun o zmn gel dedi bana
seni gördükçe aklıma geliyor canım ondan soruyorum hani türkiyede değilsin orda kan testi olayı falan yok ya onun için.hadi bakalım inşallah bize güzel haberlerle gel canım
hakkaten halay çekio ateşin...
benimki bugün biraz yükseldi
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet nazcım bu ay benimle eğleniyor.bu klomenler bana yaramadı
seninki maşallah güsel yükselmiş içimden bir his diyorki naz şubat gebesi olacak

sonnurcum canım doktora gitmekle en güzelini yapmışsın bak bir adım attın gerisi gelir inşallah.
herşey yoluna grecek ben eminim.ben haftaya falan gidicem doktora canım adet zamanım gelsin zaten kist varsa büyük ihtimal gecikecek.önceki aylarda kullandığım klomenler sanırım bu ay için kist yaptı.hakkımızda hayırlısı

Sağol baharcım Allah razı olsun inşallah duyucam kalp atışlarını da
Canım hakikaten senin ateşinin durumu ne böyle çok enterasan geldi bana da geç çatladığı olmuş muydu hiç?

masumcum tatlım tabiki duyacaksın hem 8 ay geçsin inşallah kendi sesinide duyacaksın yavrunun yani kızının
bak kız diye diye kız doğurtcam seni.
]

sağol tatlım eşim sigara içmiyor.

Çok tşk ederim tondora Allah size de nasip etsin inşallah Çok da geçmiş olsun diyorum sağlığına kavuşda önce sonra yine çalışmalara devam edersiniz

çook sağol cnm inşallah.. acelemiz yok

evet evet bitanem git mutlaka birde doktordan doktora ne çok farkediyormuş onu anladım ama olumlu mu olumsuz mu onu bilmiyorum:26:
biri başka bişey diyo diğeri başka.. :44:
artık umarım hayırlı olur ve bu son olur.
az önce öyle bunaldım içim karardı allaha sığındım ve artık bıraktım bebeği bir an önce adet olayım diye dua ettim en güzel şeymişte bilmiyomuşum

canım inşallah bu akşam olursun adetini.evet allah onun yokluğunuda aratmasın.
bak sonnurcum sana çok dedik bi kere daha diyorum lütfen şu soğan kürünü sonuna kadar yap.
rahmini falan temizleyecek.bu ay bende yapmayı düşünüyorum adet olunca
çünkü benimde kist olduğunu düşünüyorum.

doktora gitcekmisin bahar ???
sonnurcum doktordan doktora gerçekten çok fark ediyor hepsi farklı yorumluyor sonuçları o yüzden farklı doktorlara gitmek ve arada değiştirmek iyidir...

Canım yaa ne güzel de demiş kız çocuk diye Allah mı söyletti Ay inşallah güzellerim o günleri de görücez hep birlikte bende bol bol dua ediyorum sizlere bebişimize arkadaşlar gelsin diye

Ya baharım haklısın iyi diyorsunda,ben gerçekten onu içemem
o iğrenç klomenede razıyım ama soğan fena ya
birde bana dr.kist falan yok dedi. meğer pko olan kişide illada görüntü olmayabilirmiş.ama bende baya bi kötü dedi bugün

doktora gitcekmisin bahar ???
sonnurcum doktordan doktora gerçekten çok fark ediyor hepsi farklı yorumluyor sonuçları o yüzden farklı doktorlara gitmek ve arada değiştirmek iyidir...

evet halecim bugün gittiğim dr.devlet hastanesinin doktoruydu,daha önce gittiğim doktoru dedim ona (o özeldi)onlar fasa fiso zaman kaybı dedi biliyon mu

aaaa olimberacımmm nasılsınn.?
doktora gidicem canım eğer ateşim bu şekilde devam ederse.
sende baksana ateşime çok fena durumda.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ama dpo göre çatlamışsın görünüyor:26:

ben bu ara kafayı kistle bozdum sonnurcum.
neyse kist yoksa sorun yok.klomen kullanırsın ozaman cnm.
ama birde sana hayıt hapını tavsiye ederim ben kullanmadım ama başka bi topikte 10tane gebe çıktı.
hapın çok güzel tarafları var günde 1 tane alıyorsun.
hormonları düzene sokuyor ve adetlerin zamanında gelir.
eczanelerde var adı agnucaston cnm 9 lra falanmış.
ferda da onu kullandığı ay gebe kalmış.

yoksunuz yine ama ben yazayım yine de
durumlarınızı okuyorum her defasında bişey yazmasam da

tondora canım bence de hayıt hapını deneyebilirsiniz
benim burdan önce takıldığım topikte (ki hala ordayım) benden sonra biçok kişi kullandı ve biçok kişinin derdine deva oldu
eşinin değerlerini görmedim ama doktorlar her zaman çok karamsarlar
yine aynı topikte sperm sayısı 2000 olan bi arkadaş hayıt hapı kullandığı ay hamile kaldı
linki vereyim isterseniz kimin ne kullandığına bakın

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...kadaslar-buyrun-sohbetequot-liste-topigi.html

Son düzenleme:

umarım yoktur yaa çünkü sen düzenli adet görüyorsun

sağol ferdacım bende erkek infertilitesi konularında geziniyordum
tekrarlıcazda spermiogramı iyi bir laboratuar olsun istiyorum:26:

umarım yoktur yaa çünkü sen düzenli adet görüyorsun

sağol ferdacım bende erkek infertilitesi konularında geziniyordum
tekrarlıcazda spermiogramı iyi bir laboratuar olsun istiyorum:26:

canım hangi ildesin bilmiyorum ama eğer bulunduğun ilde düzen labaratuvarı varsa mutlaka oraya git derim

çok gecmıs olsun...umarım bu tedavın cok olumlu gecer ve enyakın zamanda sende bebişine kavusursun...ben 3 aydır klomen ve progestan tedavısı goruyorum ama doktor esımden hıc spermıyografısını ıstemedi...egrr bu reglı olursam ki inşallah olmam kesınlıkle esımı ıkna edıcem test ıcın...siz test sonucunu ne kadar zmanda aldınız bırde kaç gun cınsel pehız gerekıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…