- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.321
çok gecmıs olsun...umarım bu tedavın cok olumlu gecer ve enyakın zamanda sende bebişine kavusursun...ben 3 aydır klomen ve progestan tedavısı goruyorum ama doktor esımden hıc spermıyografısını ıstemedi...egrr bu reglı olursam ki inşallah olmam kesınlıkle esımı ıkna edıcem test ıcın...siz test sonucunu ne kadar zmanda aldınız bırde kaç gun cınsel pehız gerekıyor acaba?
yoksunuz yine ama ben yazayım yine de
durumlarınızı okuyorum her defasında bişey yazmasam da
tondora canım bence de hayıt hapını deneyebilirsiniz
benim burdan önce takıldığım topikte (ki hala ordayım) benden sonra biçok kişi kullandı ve biçok kişinin derdine deva oldu
eşinin değerlerini görmedim ama doktorlar her zaman çok karamsarlar
yine aynı topikte sperm sayısı 2000 olan bi arkadaş hayıt hapı kullandığı ay hamile kaldı
linki vereyim isterseniz kimin ne kullandığına bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...kadaslar-buyrun-sohbetequot-liste-topigi.html
canım sonnura sormuşsun ama ben cevaplayım.
sperm testi için 3günlük cinsel perhizden sonra 4.gün verilecek test.
sonuçlar 15 20dk en geç 1 saatte çıkar.
bencede sen kendine çok fazla yüklenmeden eşin de bir test versin.
baharcımmm iyiyim bugün adetim tam sökülünce bana bi pozitiflik çöktü çok iyiyim ALLAHıma bin şükür...aaaa olimberacımmm nasılsınn.?
doktora gidicem canım eğer ateşim bu şekilde devam ederse.
sende baksana ateşime çok fena durumda.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ya baharım haklısın iyi diyorsunda,ben gerçekten onu içemem
o iğrenç klomenede razıyım ama soğan fena ya
birde bana dr.kist falan yok dedi. meğer pko olan kişide illada görüntü olmayabilirmiş.ama bende baya bi kötü dedi bugün
evet halecim bugün gittiğim dr.devlet hastanesinin doktoruydu,daha önce gittiğim doktoru dedim ona (o özeldi)onlar fasa fiso zaman kaybı dedi biliyon mu
ama dpo göre çatlamışsın görünüyor:26:
canım hangi ildesin bilmiyorum ama eğer bulunduğun ilde düzen labaratuvarı varsa mutlaka oraya git derim
çok gecmıs olsun...umarım bu tedavın cok olumlu gecer ve enyakın zamanda sende bebişine kavusursun...ben 3 aydır klomen ve progestan tedavısı goruyorum ama doktor esımden hıc spermıyografısını ıstemedi...egrr bu reglı olursam ki inşallah olmam kesınlıkle esımı ıkna edıcem test ıcın...siz test sonucunu ne kadar zmanda aldınız bırde kaç gun cınsel pehız gerekıyor acaba?
canım sonnura sormuşsun ama ben cevaplayım.
sperm testi için 3günlük cinsel perhizden sonra 4.gün verilecek test.
sonuçlar 15 20dk en geç 1 saatte çıkar.
bencede sen kendine çok fazla yüklenmeden eşin de bir test versin.
baharcımmm iyiyim bugün adetim tam sökülünce bana bi pozitiflik çöktü çok iyiyim ALLAHıma bin şükür...
agnucastonu sanada tavsiye ediyorum bu arada tekrardan söleyim....
bencede baharda kist yok .....
cnm bnm doktorumda devlet hastanesinin doktoru ama ilgisi hiçbi özelde yok bana özel cep nosunuda verdi arayabilirsin herzaman diye....özeldeki doktorumda vermişti ama hep kapalı idi
tekrardan başla cnm testleri fln yenileyin sonu hayır olsun inşallah...
ben bu ara kafayı kistle bozdum sonnurcum.
neyse kist yoksa sorun yok.klomen kullanırsın ozaman cnm.
ama birde sana hayıt hapını tavsiye ederim ben kullanmadım ama başka bi topikte 10tane gebe çıktı.
hapın çok güzel tarafları var günde 1 tane alıyorsun.
hormonları düzene sokuyor ve adetlerin zamanında gelir.
eczanelerde var adı agnucaston cnm 9 lra falanmış.
ferda da onu kullandığı ay gebe kalmış.
daha önce kist olmuş muydu sende?
bakalım bu dr.nasıl bir tedavi uygulayacak:26:
bu arada sancım oluyo hafiften acaba sökülüyor mu ne
baharcımmm iyiyim bugün adetim tam sökülünce bana bi pozitiflik çöktü çok iyiyim ALLAHıma bin şükür...
bencede baharda kist yok .....
cnm bnm doktorumda devlet hastanesinin doktoru ama ilgisi hiçbi özelde yok bana özel cep nosunuda verdi arayabilirsin herzaman diye....özeldeki doktorumda vermişti ama hep kapalı idi
tekrardan başla cnm testleri fln yenileyin sonu hayır olsun inşallah...
Selam herkese...
Dr.a gittim alttan değilde üstten muayene etti:26:
yumurtalar çok kötü gözüküyor dedi kocaman duruyolarmış
söktürücü verdi,adet oluncada hormon testi verdi bi dünya onlara bakacakmış.
eşimin spermmiogram sonucunu gördü,iyi değil dedi:44:
tekrar yaptırın mutlaka dedi zaten her zaman yaptıralacak bir test değil dedi ama aradan çok zaman geçmiş dedi.
sen boşuna klomen içmişsin boşuna zaman kaybı dedi.
senin yumurtan büyüse çatlasa bile spermler kaliteli olmadıktan sonra döllenemezki dedi.
şimdi yeniden bir tedavi başlayacak sanırsam ama önce spermmiogram görmesi gerek.
şimdi farlutal içmeye başladım bakalım ne olacak
ama gerçektende adet görmek çoooook büyük bir nimet benim için,değerini bilin arkadaşlar..
bahar bende seni özledim pek karşılaşamıyoruz,artık sende bi git bakalım en azından kafan rahatlar.
masumcum,sende keseyi görmüşsün devamıda sağlıkla gelir inş..
naz akşam sohbet yarım kaldı eşim sayesindesonrada sen çıkmışsın kusura bakma olur mu
diğer arkadaşlar beklemeye sabretmeye devam ..
ama biliyorumki öylede böylede hepimiz bir gün mutlu sona ericez
yoksunuz yine ama ben yazayım yine de
durumlarınızı okuyorum her defasında bişey yazmasam da
tondora canım bence de hayıt hapını deneyebilirsiniz
benim burdan önce takıldığım topikte (ki hala ordayım) benden sonra biçok kişi kullandı ve biçok kişinin derdine deva oldu
eşinin değerlerini görmedim ama doktorlar her zaman çok karamsarlar
yine aynı topikte sperm sayısı 2000 olan bi arkadaş hayıt hapı kullandığı ay hamile kaldı
linki vereyim isterseniz kimin ne kullandığına bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...kadaslar-buyrun-sohbetequot-liste-topigi.html
olimberacım nasılsın maşallah iyi gördüm senii..rabbim neylerse güzel eyler sabredicez canım başka yolu yok...
banucum maşallah keseyi görmüşsünüz çok sevindim..inşallah kalp atışınıda duyacaksın tatlım
bahar boşver kisti misti kuzum takma ya sen çalışmana devam et gerisine bakarsın olmadı soğanla hemen atıverirsin
nazcım hadi bakalım inşallah tablonun sonu güzel olurrrrr
ee kızlar bende işte çalışmalara devm ediyom artık 15 şubatı bekliyoruz hayırlısı olsun...
hee kuzucum ne kolay dimi hemen atıveririm.hooop attım bilem
kist diyorum kistttttttttttttttttttttttt
Ben istanbuldayım,şimdi bakıcam netten ne var ne yok diye.. sağol cnm
sizide takip edicem topicten
sağol canım.
öncelikle özel doktoramı gidiyorsun? eğer öyleyse bence ondan istememiş olabilir
test sonucu hastaneye göre değiştiği gibi bizde sonucu 3 saat sonra almıştık.
zaten bahar gerekeni söylemiş
sağol hayatım senin içinde umarım..
Ehh benim memleketimde başkadır yahuu
burda kendini beğenen beğenmeyen bin türlü dr. var
canım daha önce kist olmadı sadece görünümde küçük kistcikler vardı ama son defa gittiklerimin hepsi de yok dedi.
ben kendim kuruyorum şimdi kist mi diye ateşim yükselmedi bir türlü.
aman her neyse zaten 7 gün kaldı ne var ne yok belli olcak haftaya.
eğer sende bebiş olmadığından eminsen adaçayı falan iç.sanırım o söktürüyor.
sonnurcum geçmiş olsun bak sen soğanı dene eşinede keçiboynuzu kürü uygula...
soğannnn
keçiboynuzu pekmezii yemeye başladı,bide evicap tb içiriyorum.
ferdacım saol canım bizleri hatırlayıp düşünüp geldiğin için evet ara sıra bende takip ediyorum burayı
olimberacım nasılsın maşallah iyi gördüm senii..rabbim neylerse güzel eyler sabredicez canım başka yolu yok...
evet cnm özele gıdıyorum...benım merakım aynı gun alabılırmıyız acabaydı saolun cevaplarınız ıcın o kadar sabırsızımkı onun sonuclarını bıle heyecanla beklerdım:))
bak canım bende hep özel doktorlara gittim ailem benden daha çok telaşlı aman git şurda iyi bi dr.var hani özelya
ama bence alakası yok hepsi aynı işi yapıyor ama bazıları kendi çıkarları için oyalıyor diye düşünüyorum.
umzrım sen güzel sonuç alırsın ve kesinlikle eşinin spermmiogramını yaptırın.
canlarım selam;
doktorada gittim dünn minnacık 1 cm bile daha olmayan kesemizi gördük şükürler olsun...muhteşemdi... tam 5 haftalıkmş bebişim hesabım tam çıktı yani doktorum çok rahatlattı beni övülecek kadar bilgili ve deneyimli bir adam birde ne dedi biliyomusunuz sakın dedi bunu bir rahatsızlık olarak görmeyin bu vücudunuzun size bir hediyesi en güzel şekilde tadını çıkarark gecirin hiçbirşeyin aşırısına kaçmayın gerek fazla yemek yemek gerek aç kalmak gerek çok ağar iş yapmak gerek hiç yapmamak adam hayatına olduğu gibi devam et dedi acıkcası ve kasma kendini dedi bir risk yok şükür tüm tahlillerimide fazla fazla daha ekim ayında yaptırmştım baktıda onlarada çok ii dedi en riskli ay ilk üç aydır dedi ama eğer o bebek orada yaşamak istiyorsa ve sağlıklıysa sen ne yaparsan yap düşüremezsin eğer düşürebilseydin kimse bize gerek kalmadan istenmeyen gebeliğini kendi kendine sonlandırırdı değilmi dedi ama düşeceği varsada sağlıksızsa emin olun yataktan kalkmasanızda o bebek gider sizden ayrılır dedi tabi ben düşük riskini sorunca bunuda söyledi doktor sizler aynı günde hamile kalan 100 kişisiniz sadece 85 iniz bu yola sonuna kadar devam edeceksiniz 15 i bebeğin sizin sucunuzdan değil sağlıksız olduğu için devam edemeyecek dedi kızlar sanırım bunlar hepimizin korkuları ve merak ettiği sorulardı hamile kalmadan bile endişe etmeye gerek yok anlayacağınız bize rahat olmak rabbime bol bol dua edip sağlıklı yaşamak kalıyor ben bunu sizlerlede paylaşmak istedim çok kafama yattı çünkü doktorumun söyledikleri inanaın eşimide benide çok rahatlattı bööle işte kızlar hepimiz anne adayıyız ayrıntılı anlattımki sizde bilesiniz rabbim bi an önce anne yapsın herkesi çok az kaldı burda arkadaşlarımız dualarım sizinle....
Gamze gözün aydın cnm,doktorun çok güzel anlatmış bravo ona sende aynen dediklerini uygula cnm ok
tabi yaa boru muboru değil bu kist kist diyosun
canım benim atarsın kızzz üzülme dert etme diye sölüyom
saol canım dualarını bizden eksik etme.inşallah kucağına alacağın günlerde gelecek.canlarım selam;
doktorada gittim dünn minnacık 1 cm bile daha olmayan kesemizi gördük şükürler olsun...muhteşemdi... tam 5 haftalıkmş bebişim hesabım tam çıktı yani doktorum çok rahatlattı beni övülecek kadar bilgili ve deneyimli bir adam birde ne dedi biliyomusunuz sakın dedi bunu bir rahatsızlık olarak görmeyin bu vücudunuzun size bir hediyesi en güzel şekilde tadını çıkarark gecirin hiçbirşeyin aşırısına kaçmayın gerek fazla yemek yemek gerek aç kalmak gerek çok ağar iş yapmak gerek hiç yapmamak adam hayatına olduğu gibi devam et dedi acıkcası ve kasma kendini dedi bir risk yok şükür tüm tahlillerimide fazla fazla daha ekim ayında yaptırmştım baktıda onlarada çok ii dedi en riskli ay ilk üç aydır dedi ama eğer o bebek orada yaşamak istiyorsa ve sağlıklıysa sen ne yaparsan yap düşüremezsin eğer düşürebilseydin kimse bize gerek kalmadan istenmeyen gebeliğini kendi kendine sonlandırırdı değilmi dedi ama düşeceği varsada sağlıksızsa emin olun yataktan kalkmasanızda o bebek gider sizden ayrılır dedi tabi ben düşük riskini sorunca bunuda söyledi doktor sizler aynı günde hamile kalan 100 kişisiniz sadece 85 iniz bu yola sonuna kadar devam edeceksiniz 15 i bebeğin sizin sucunuzdan değil sağlıksız olduğu için devam edemeyecek dedi kızlar sanırım bunlar hepimizin korkuları ve merak ettiği sorulardı hamile kalmadan bile endişe etmeye gerek yok anlayacağınız bize rahat olmak rabbime bol bol dua edip sağlıklı yaşamak kalıyor ben bunu sizlerlede paylaşmak istedim çok kafama yattı çünkü doktorumun söyledikleri inanaın eşimide benide çok rahatlattı bööle işte kızlar hepimiz anne adayıyız ayrıntılı anlattımki sizde bilesiniz rabbim bi an önce anne yapsın herkesi çok az kaldı burda arkadaşlarımız dualarım sizinle....
gunaydin kizlar doktor randevumu ayin 14une cekti sevgililer gunu hediyem olucak insallah bebisimm......
selam kızlar...mysea canım tekrar tebrik ederim seni..
olimberacım senin de kendini iyi hissetmene sevindim.daha yolun başındayız.belki 5 gün sonra bende senle aynı şeyleri yaşıyacam.o zamanda sen bana destek ol tamam mı?
baharcım senin ateş bi alem.bu ay ben senin ateşten hiç bişey anlamadım..
bu arada bu da benim ateşim
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
14 şubat hediyesi hala almadım.bi umut çift çizgi hediye ederim die bekliyorum
Ateşin yükselmiş canım maaşallah diyelim
Ama ne zaman adet olucaksın ki çizgiye göre daha çok var adet olmana nasıl olucak bu ay anlamadım :26: Tabi olmaman en büyük dileğim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?