Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet canım bende tedavı goruyorum benım sadece yumurtlaım bellı bır duzeye gelıyor ve orda kalıyor dıye glucophage ve klomen kullanıyorum klomende bu ılk ayımdı 15 gun sora reglı gunum bakalım olucakmı cok merak edıyorum acıkcası.. yumurtalarım buyumusmu catlamısmı dıye yarın doktora gıdıcem kısacası klomenın ıse yarıyıp yaramdıgına bakıcaz bakalım.. canım pcos ıcın takılıp kalma o ıctıgın seker hapı once duzenlı yumurtlamanı saglıycak eger yınede yumurtaların buyumuyorsa muhtemelen klomene baslıycaksın. rahmın ter olma konusunda hıc bır bılgım yok ama ınsallah allah en kısa zaman da bebıs verıır kucagına canım sıkma canını allah sevdıgı kullarına dert verırmıs sabır etmek lazım bazen hakım olmak lazım duygularımıza.. pcosun cozumu var rahmının ter olmasının bır sakıncası varmıymıs pekı ?

klomen bende kullandım ama hemen ertesi gün hormon iğnesi yapıldı ve yumurtam çatladı.sonra o doktoru birakıp çapaya başladım oradaki doktorum
da aynı şeyleri söledi şimdi eşimn sperm testi vermesini bekliyorum rahme gelirsek komsum var 65 yaşinda onun da rahmi tersmiş ve 6 çoçuğu var torunları bile var
insanın sitresten uzak durması gerekirmiş doktorum öyle söyledi.ve daha 2 senelik evliyim hemen olsun istedim ve bunlar çıktı meydana neler yaşıyacağimıda bilmiyorum psikkolojim berbat durumda=(

buradaki dostluğu ve paylaşımı hiç bir topikte bulamadım ben..başka topiklere de yazıyorum ama burası benim için bambaşka....herbirimiz hamiş olacaz en kısa zamanda

ayy saol nazcım benim topikte az kişi var ama gerçekten güzel paylaşımlarımız arkadaşlıklarımız var...samimi ve sıcak insanlar var...

cok memnun oldum baharcım benım ısmımde burcu hosbulduk .. ıyıkı nazı dınleıp gelmısım buraya :)

bende melis canım memnun oldum

sewinç ve sare topiğe hiç gelmiyor.hiç hatırlamıyorum onları...bende mi tuhaflık var??:26:

avatar degişti..yazı değişti..bi de bebek gelse..kocama 14 şubat hediyesi verebilsem..ahh bi verebilsem....

avatarın çok güzel olmuş inşallah bebişin gelir canım

sewinç ve sare topiğe hiç gelmiyor.hiç hatırlamıyorum onları...bende mi tuhaflık var??:26:

evet gebe olduktan sonra hiç gelmedilerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…