Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam kızlarrrr
nazcım ateşin düşmüş ama adetin için daha erken yaa inşallah yerleşme düşüşü sayalım güzel düşünelim...
bahar yavriiiiiiiii senin ateş ne alemde?
bbal rica ederim canım inşallah bütün isteyenler kavuşsun bebeğine...

bebeğim benim ateş bugün sürpriz yaptı ve düşüşe geçti.bakalım yarın kaç çıkacak çok merak ediyorum.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

amin amin amin...canimcım sen yarın gidiyorsun doktora degil mi?
diğer hatunlar size de günaydınlar...

canım gıdıyorum yarın doktora 12.30 da randevumgercı bence ben dun yumurtladım da ne dıye gıdıyorum onuda bılemıyorum yanı.. guya doktor gun verıp saat verıp ılskı dıycektı benım dun yumurtlama akıntım vardı bırde adetten berı 36,5 olan atesım dun 36,3 du acaba mı dedım? acabamı ya yumurtladım mı kı ben acaba bugun 36,5 atesım yıne .. bırde dun cok belım agrıyordu kasıgım batıyordu dedım hehe yumurtladım .. hey allahım ben sımdı yumurtladımmı acaba bı fıkır verın kızlar yavvv kafam karıstı ..

bence de dün yumurtlamışsın canım.söylediğin belirtiler onu gösteriyor.umarım değerlendirmişsindir.
doktora git canım tabiki çatlamışmı baksın..eğer çatladıysa önümüzdeki aylarda bu belirtiler olunca emin olursun çatladığından.

bebişkooo okuldasın dimi bak show tv de ibo saraçoğlu var.kolay gebe kalma kürlerini anlatıyor.

mart ayında klomen istiycem doktordan ozaman gör sen amma yumurtlamayı üçer beşer.
gıt gıt gıdakkkkkkkkkkkkkk:119::119::119:

evt okuldaym cnm çocuklarımı jimnastik dersine gittiler...sen izle banada anlatıver bi zahmet

vallahı bı gece once degerlendırmıstık te pozısyon acısından ne kadar verımlı olmustur onu kestıremıyorum ıste.. gıdıcem zaten yarın baksın bır bıde ben bu klomen kullandıgım ıcın buyudumu catladımı bılemıyorum yanı sımdı yıne kasıgıım agrıyor bugun acaba 2. keremı yumurtlıycam yarın falan akıntı devam edıyor zıraa anlamıs degılım bakaalım belkıde ben oyle zannedıyorum belkıde yumurta buyumemıstır yanı oda olabılır ..

kızlar show tv yi bende izliyorum ama bişeyi kaçırdımj.incir havuç kürü verdi ya..onu not ettim ama ne kadar gün kullancam o kısmı kaçırdım...dinleyen var mı?

kızlar show tv yi bende izliyorum ama bişeyi kaçırdımj.incir havuç kürü verdi ya..onu not ettim ama ne kadar gün kullancam o kısmı kaçırdım...dinleyen var mı?

canım bende izliyorum ama orasını dinlemedim.incirle pek aram iyi olmadığı için.
sen sitesine gir orda yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…