- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.361
selam kızlarrrr
nazcım ateşin düşmüş ama adetin için daha erken yaa inşallah yerleşme düşüşü sayalım güzel düşünelim...
bahar yavriiiiiiiii senin ateş ne alemde?
bbal rica ederim canım inşallah bütün isteyenler kavuşsun bebeğine...
bebeğim benim ateş bugün sürpriz yaptı ve düşüşe geçti.bakalım yarın kaç çıkacak çok merak ediyorum.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
anaaaamm hadi bi yerleşme düşüşü de senden gelsin canım benimm inş. yarın yükselecekk
delü ne yerleşmesi beee yine başladın polyannacılığa.
adet geliyor adettttttttttttttt
saçmalama leeeeen ne adeti daha varrrr
aman ne bileyim yaa dur bakalım 14 şubatı bekliyorumm.
kasığımda bir ağrı var acaba yeniden mi yumurtluyorum ki.
he bende bekliyom 15 şubatı...
amma da yumurtladın kız
amin amin amin...canimcım sen yarın gidiyorsun doktora degil mi?
diğer hatunlar size de günaydınlar...
canım gıdıyorum yarın doktora 12.30 da randevumgercı bence ben dun yumurtladım da ne dıye gıdıyorum onuda bılemıyorum yanı.. guya doktor gun verıp saat verıp ılskı dıycektı benım dun yumurtlama akıntım vardı bırde adetten berı 36,5 olan atesım dun 36,3 du acaba mı dedım? acabamı ya yumurtladım mı kı ben acaba bugun 36,5 atesım yıne .. bırde dun cok belım agrıyordu kasıgım batıyordu dedım hehe yumurtladım .. hey allahım ben sımdı yumurtladımmı acaba bı fıkır verın kızlar yavvv kafam karıstı ..
bebişkooo okuldasın dimi bak show tv de ibo saraçoğlu var.kolay gebe kalma kürlerini anlatıyor.
mart ayında klomen istiycem doktordan ozaman gör sen amma yumurtlamayı üçer beşer.
gıt gıt gıdakkkkkkkkkkkkkk:119::119::119:
evt okuldaym cnm çocuklarımı jimnastik dersine gittiler...sen izle banada anlatıver bi zahmet
bence de dün yumurtlamışsın canım.söylediğin belirtiler onu gösteriyor.umarım değerlendirmişsindir.
doktora git canım tabiki çatlamışmı baksın..eğer çatladıysa önümüzdeki aylarda bu belirtiler olunca emin olursun çatladığından.
kızlar show tv yi bende izliyorum ama bişeyi kaçırdımj.incir havuç kürü verdi ya..onu not ettim ama ne kadar gün kullancam o kısmı kaçırdım...dinleyen var mı?
hosgeldın canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavususrsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?