- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.381
web sitesi açılmıyor ki...
nazcım google dan girersen incir havuç kürü diye başka sitelerde de çıkar.
tabi doğal olarak şuan site çökmüştür.
tatlım ama birde şu var sen yumurtlama problemin varmı yokmu bilmiyorsun
bence önce bir doktor kontrolüne git daha sonra bunları dene.
nazcım google dan girersen incir havuç kürü diye başka sitelerde de çıkar.
tabi doğal olarak şuan site çökmüştür.
tatlım ama birde şu var sen yumurtlama problemin varmı yokmu bilmiyorsun
bence önce bir doktor kontrolüne git daha sonra bunları dene.
canım bende nisbhr e katılıyorum yumurtlama sıkıntın olup olmadıgını bılmeden kullanma belkıde yumurtluyorsun ama buyumuyor tembellık vardır oda olabılır. bak bende yumutlamıyorum sanıyordum ama yumurtluyormusun buyumuyormus o yzuden klomen kullandım bu ay doktor yanında ıncır kurunu falanda yapabılırsın onalr yumurta cogaltıcı gorevı gorur dedı bana
hatta esımın sperm kalıtesı falan da ıyı oldugu halde vıtamın onerdı solgarın vıtamınlerınden ..
gecmiş yıllarda bekarken pco sendromu teşhisi konmuştu.6 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.sonra hiç doktora gitmedim.en son mart ayında gittigimde de doktor bişi demedi.sadece adetten sonra var olan kistimin atıldığını söledi..ay en iyisi ben doktora gidiyim bahar doğru diyosun.kaç kaç nereye kadar demi?
gecmiş yıllarda bekarken pco sendromu teşhisi konmuştu.6 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.sonra hiç doktora gitmedim.en son mart ayında gittigimde de doktor bişi demedi.sadece adetten sonra var olan kistimin atıldığını söledi..ay en iyisi ben doktora gidiyim bahar doğru diyosun.kaç kaç nereye kadar demi?
cok memnun oldum baharcım benım ısmımde burcu hosbulduk .. ıyıkı nazı dınleıp gelmısım buraya :)ismim bahar balcım sende hoşgeldin bu arada.
canım sende bendensın hatırlıyorummuhabbetını yapmıstık senınle pcos konusunda pcoslu hastalar yumurtlar hatta cok yumurtladıgımız ve yumurtlarımız ıstenılen boyuta gelmedıgı ıcın yapısır kalırlar ve ıncı gorunumu alırlar. benım doktorum ınsulın dırencımın cok onemlı odlugunu soylemıstı o yuzden glucophage verdı bana seker hapı onun sayesınde yumurtladıgımı anlıyorum artık bırde pcos dan dolayı da yumurtam gelısmıyormus bellı sevıyede kalıyormus o yuzden de klomen kullanıyorum ve bu ay kalamazsam hamıle 4 ay daha kullanıp rahım fılmı cekılcem.. ınsallah gerek kalmaz ama demem o kı bır doktora gıt buı bakılsın degerlerıne bızım gıbı pcos hastalarında lh ve fsh cok onemlı bı degerlerıne bakılsın aksatma canım nolur yoksa pcos ılerlıyor hızla ..
cok memnun oldum baharcım benım ısmımde burcu hosbulduk .. ıyıkı nazı dınleıp gelmısım buraya :)
cok memnun oldum baharcım benım ısmımde burcu hosbulduk .. ıyıkı nazı dınleıp gelmısım buraya :)
evet doğru diyosun..zaten 15 şubatta adetim gelecek.hiç umudum yok zati hamiş olduğuma dair.hamile olduğunda zaten hissedermiş insan...ben her zamanki gibiyim.
Bide 1 yıl dolmadan gitmeyinm diyorlar ya.ondan diyordum.ama zaten benim de 7. Deneme bitmiş oluyo.az degil yani.
bende memnun oldum tatlım.iyiki geldin çünkü topiğimiz çok öle aman aman ilerlemez ama herkes yalansız dolansız birbirine yardımcıdır
hepimiz birbirimizin sevincine sevinip üzüntüsüne üzülürüz.zamanla daha iyi tanırsın canım.
canım bende nisbhr e katılıyorum yumurtlama sıkıntın olup olmadıgını bılmeden kullanma belkıde yumurtluyorsun ama buyumuyor tembellık vardır oda olabılır. bak bende yumutlamıyorum sanıyordum ama yumurtluyormusun buyumuyormus o yzuden klomen kullandım bu ay doktor yanında ıncır kurunu falanda yapabılırsın onalr yumurta cogaltıcı gorevı gorur dedı bana
hatta esımın sperm kalıtesı falan da ıyı oldugu halde vıtamın onerdı solgarın vıtamınlerınden ..
canım sende bendensın hatırlıyorummuhabbetını yapmıstık senınle pcos konusunda pcoslu hastalar yumurtlar hatta cok yumurtladıgımız ve yumurtlarımız ıstenılen boyuta gelmedıgı ıcın yapısır kalırlar ve ıncı gorunumu alırlar. benım doktorum ınsulın dırencımın cok onemlı odlugunu soylemıstı o yuzden glucophage verdı bana seker hapı onun sayesınde yumurtladıgımı anlıyorum artık bırde pcos dan dolayı da yumurtam gelısmıyormus bellı sevıyede kalıyormus o yuzden de klomen kullanıyorum ve bu ay kalamazsam hamıle 4 ay daha kullanıp rahım fılmı cekılcem.. ınsallah gerek kalmaz ama demem o kı bır doktora gıt buı bakılsın degerlerıne bızım gıbı pcos hastalarında lh ve fsh cok onemlı bı degerlerıne bakılsın aksatma canım nolur yoksa pcos ılerlıyor hızla ..
üst bacaklarımın iç kısmında ve göbegimde ciddi tüylenme var..hatta biz ona kıllanma diyelim
pakodaşlarım benim yaaaynen banada bekarken teşhis koymuştu dr. vede kızlar benim merak ettiğim (tüylenme) bende var özellikle bacak ve göbeğimde. bazı kişilerin yüzünde sırtında vs.. olabiliyor sizlerdede var mı bu sıkıntı ?
canım solgar vitamini ne oluyor? benim eşimdede sorun varda :26:
canım bende en son 11 aralıkta adet gördüm yani öyle böyle bir pakoluyum:)
şimdi doktora gittim bu doktorda bana,senin rahim filmiyle işin yok senin hastalığın belli dedi.
vede kızlar mutlaka kilo çok engelliyor kesinlikle kilo ver dedi. Hatta sordu son zamanda hızla kilo aldın mı diye evet bende 6 kilo aldım ama evlendikten sonra tabi
bu arada hoşgeldin bal yani burcu
meraba bende 2 senedir polikistik over var ve ben haamile kalmak için şeker hapı kullanıyorum ve içmekten şiştim bilgisi olanı yardıma bekliyorum=(
canım bende seker hapı kullanıyorum 6-7 senedır bu hastalıkla yasıyorum bekarken konuldu teshıs banada.. seker hapı sıskınlık yapmaz daha zıyada wc ye cıkmana bıle yarar.. seker ıstegını keser tatlıydı abur cuburdu yemezsın. ayrıca haptan 1-2 ay sor abı bakarsın prosıyonların bıle kuculmus.. senın sıkıntın nedır canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?