Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

inşallah cnm 14 şubattada güzel bi kaç haber alırız sanırım ogün test yapıcaklar var

yok olimberam yokkk maleseff benim ateş dip yaptı düşmeye başladı sanırım yarın iyice yerlere iner.bugün 36,3 normalde ben bu ateşle adet oluyorum.
zaten bu ay tablomda hayır yok...

yok olimberam yokkk maleseff benim ateş dip yaptı düşmeye başladı sanırım yarın iyice yerlere iner.bugün 36,3 normalde ben bu ateşle adet oluyorum.
zaten bu ay tablomda hayır yok...
valla en enteresan tablon oldu bata daha var bakalım tablonu merakla takip etcemm o kadar tavan yapan ateşlerin oldu bişi çıkmadı bide bu tabloyla hamiş oluyomuşun ne garip olurdu
iyi olmaya çalışıyorum tatlımmm işte hep aynı kısır döngü devam ediyorr..

cannev sana da merhaba geliyorsun hiç yazmıyorsun.

kısır döngümüüü kız başka bi laf bulsydınn keşke ..bu sıralar kısır bile yemiyorum yapmıyorummm

ay alemsin kız valla aklıma bile gelmedi haa diğer anlamı.ye kız inadına kısır ye valla ay canım çekti.hem biz kısır falan değiliz gayet sağlıklı insanlarız
ama allah bize en güzel zamanda verecek tatlım.
tabloma gelince valla bu tablodan bi halt olmaz zaten sinirimi bozuyo bu ay.
neyse ben planımı yaptım zaten bu ay soğan kürü ve hayıt hapı kullancam diğer ay klomen kullancam
tabi inşallah hiç gerek kalmasın.

benimde ateşim sizin gibi çok garip bu ay 25.gündeyim ateşim 36,4 çıktı onlardan önceki günlerdede 36,3 ,36,2,36,3,yani bugün bir tık yükselmiş ama adet olucam herhalde kesin hiç böyle olmamıştı gerçi diğer aylar 36,5 üzerinede nadir çıkıyordu ama en azından çıkıyordu.

tatlım benm pcolu zmanlarında 2 ayda 3 ayda bi adet gördüğüm dönemlerden bahsediyorum kan tahlillerimde hormonlarım normal çıkardı ...çünkü adet olurken yapılıyor testler o yüzdden kan thlillerinede güvenmiyorum.. ama soğan kürü ve hayıttan sonra şükürler olsun ne pco ne bişi ..kullan cnm belli olmaz rabbim bi yerden sebep verir...belki yumurtalarımız kalitesiz dir ne bileyimm artık öle düşünüyorumda ...

ateşin belli bir seviyeden itibaren 10 12 gün yükselmezse yumurtlama olmuyormuş canım.
tabi öle aman aman yükselmesine de gerek yok.eğer ateşinde yükselme varsa adetin gelmez.
aksine adet olcağın zaman ateşin düşüşe geçer.
kaç günde bir adet oluyorsun?

Son düzenleme:

evet canım haklısın bende bunların hiçbirine inanmıyorum ne kan tahlilleri ne hormon tahlilleri ne sperm tahlilleri.
çünkü insanın metabolizması çok farklı çalışıyor.stres olur hastalık olur başka şey olur bunlar hep değişken değerler.
bakalım bu ay planımı yaptım ben elimden geleni yapacağım allah ne zaman nasip ettiyse ozaman elbet bişey vesile olcak.
pes etme ara verme düşünmeme gibi bi lüksümüz yok bir kere girdik bu işin içine ne yapalım bizimde bebişler stresli gelecek.

yarıyıl tatilinde annemlere gittik derecemi götürmediğim için 22.günden itibaren ölçmeye başladım ateşimi yumurtlama dönemim tatile denk geldi akıntı kasıklarda ağrı hissettim ama yumurtladımmı bilmiyorum tabi 20.günleri geçtimi 36,4 ile 36,5 arasında değişirdi yarın 26.günüm düşerse adet geliyor 28 günde bir adet göryorum çünkü

hımm inşallah artar diyelim ozaman canım.
ateş çok güvenilir bir yöntem o yüzden yanılmaz.
hadi bakalım sende bi güzel haberle gel buraya inşallah.

olimbera iyi geceler pcolu dönemlerinde tedavi görüyor muydun peki yumurta oluşuo muydu

cnm bekarlıktn başladığı için yumurta takibim olmadı uzunca bi dönem sonra uzun bi süre nasılsa olur bebiş diye bekledim sonra gittiğim doktor bebek istememe rağmen doğum kontrol habı verdi kist gitsin dye sonra klomene geçtim ama kloemle oluyor birde soğan kürünü pkolulara sonsuz tavsiye ederim rabbimin bi mucizesi o ilk başladığımda yalan olmasın ya dört gün yada dört bardak içtim ama o ay sadece 2 gün gecikmeyle adet oldum ve bu bnm devam dedim ve tekrar yaptım sonuç çok şükür pcom yok...yani ilaçsız yumurta takibim hiç olmadı kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…