- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.461
haydeeeee gidelum hayde hay deeee gidelum hayde hayde gidelum haydeeeee
Naz ateşinin maaşallahı var dur bakalım sonucu hayırlı olur inşallah
yok mu huni????
ay canım inşallah ama bu ateşe de pek güvenilmiyor biliyorsun.son günler paaat die düşüverio
yıkılmadımm ayaktayımmm dertlerimle başbaşayımmm...............devamını unuttum
böğğğğ sabah sabahhh nerden aklıma geldiyseee
nazoooo benim tablo patladı gitttiii.
inşallah seninki güsel giderde 14şubata sen verirsin güsel haberi canımmm.
Cünaydun kizlaararrr
ne bu sevgililer günü aşkınız yaa siz gebeş olunda ha o gün ha sonraa
mesela bende sevgililer gününde hediye alıcam regl olucam inşallah
oyy canımm inşallah şu mübarek saatlerde dua ediyorum seninki patlamasınn tavan yapsınn bebiş merhaba desinn.bekle beni kaderdaşım...benimki de patlar gider.önce umut verir sonra patlar...benden de iş çıkmaz ben kendimi hiç hamiş gibi hissetmiyorum.zaten az kaldı benim de .son 5 gün.2 gün kala düşmeye başlıo :-(
naz ateşin çok güzel ...
baharrr sana diyecek bişi bulamıyorum son dakka golü oldu...bu arada jelin aparatını kullanmıycak ama dediğinde kafama takılmadı değil :44: birde sıfır ürün bile olsa mikrop kapan oluyormuşşş ...mantar fln olan sebep olmakta istemem
tandıraaa sen naponnn bakimmmmmm...
oyy canımm inşallah şu mübarek saatlerde dua ediyorum seninki patlamasınn tavan yapsınn bebiş merhaba desinn.
aman yaa zaten alıştık olimberam.ben şimdiden odaklandım.zaten hayır çıkmaz ama olsun ne yapalım sağlık olsun.
jel konusuna gelince valla o tür işlere neden giriyorsun madem kullanmayacaksın at.
almak isteyende alsın kendisi.bu işler oyuncak değil canım.karşı tarafıda mağdur edersin sonra.
naz ateşin çok güzel ...
baharrr sana diyecek bişi bulamıyorum son dakka golü oldu...bu arada jelin aparatını kullanmıycak ama dediğinde kafama takılmadı değil :44: birde sıfır ürün bile olsa mikrop kapan oluyormuşşş ...mantar fln olan sebep olmakta istemem
tandıraaa sen naponnn bakimmmmmm...
ne sevgililer günü yaaaa sonnurcum
sevgililer günü bahene
ay bende pazar falan olurum inşallahh.
zaten hiç sevmem pazarları iyice bunalıma gireyim bari.
aman işte bi gazla ogün elimdekiler kurtulayım dedim
ben özel günlerde test yapmıyorum kızlar negatifi görüp daha çok bunalıma girmeyim diye ....çünkü adamada yazık zaten onun günüde gidiyor..
sonnurcm sende inşallah en kısa zamanda adet olursun
Israrla dilediğin halde,duanın gecikmesi seni umutsuzluğa düşürmemelidir.
çünkü Allah duaların kabul olunacağına söz vermiştir.
Ancak kabul edeceği dilek senin kendin için beğendiğin değil,
O'nun senin için beğeneceği olacaktır.
Ve kabul,senin istediğin zaman değil, O'nun istediği zaman olacaktır.
Servikal Mukus un salgısını artırmak ve kolay hamile kalmak için nasıl beslenmeliyim.
Servikal Mukus un salgısını artırmak ve kolay hamile kalmak için nasıl beslenmeliyim.
Servikal mukus hamile kalmanın önemli bir parçasıdır. Bu jöle madde bir kadının vücut tarafından üretilen gibi bir kez bir kadın vücudunun içinde hayatta kalmak için spermin yumurta ile döllenmesine yardımcı olur.Servikal mukusu doğal hale getirmek için beslenme takviyeleri gerekir
Sağlıklı beslenme için en önemli bileşenlerden biri vücüda düzenli su girişidir.Vücudun sulu tutulması servikal mukus un da sıvı üretmesine yardımcı olur .Her gün yeterli miktarda su içmek için servikal mukus dengeli hale getirmek için yardımcı olacaktır .
Balık, baklagiller, tavuk gibi, kuruyemiş, kepekli tahıllar, meyve, sebze ile dengeli beslenme servikal mukusun çalışmasını düzene sokar .
Kafein tüketiminin servikal mukusun olumsuz yönde etkilenmesine neden olduğuna dair kesin olmayan çalışmalar bulunmaktadır.Eğer hamile kalma konusunda kararlı iseniz günde en az 300 mg dan fazla kafein tüketmemeli, hamile kalma olasılığı azaltmamalısınız
C Vitamini C vitamini rahimi çevreleyen kan damarı duvarlarını güçlendirmekte ,enfeksiyonlara karşı daha güçlü hale getirmektedir.Yaraların iyileşme hızı artar.Ayrıca C vitamini servikal mukusun çoğalmasına neden olduğu düşünülmektedir
- Nitrik Oksit. Nitrik oksit, genital bölge, rahim dahil üreme organlarında yumurtalıklardaki kan akışına yardımcı olur. Bazı çalışmalar mukus serviks tarafından salgılanan miktarını artırmaya yardımcı olduğu yönündedir.Sebze ve meyve konusunda dengeli beslenen kişilerde vücut kendiliğinden nitrik oksit yapmaktadır.
- Üzüm Çekirdeği ayıklayın. Üzüm Çekirdeği daha verimli hale getirmek için C vitamini ile kullanın. Ayrıca, antioksidan varlığı ile spermlere destek verir .
- Çuhaçiçeği yağı. özellikle servikal mukus artırmak için kullanılan bir bitki olduğu bilinmektedir. Aynı zamanda bir anti-inflamatuar bir esansiyel yağ asididir.. Sadece servikal mukus artırmaya yardımcı olmayacaktır ,aynı zamanda kalite ve servikal mukus etkinliğini artırmak için yardımcı olabilir.
Bu takviyeleri ek olarak, artan servikal mukus yardımcı olabilir ilaç alternatifi vardır. Eğer gebe çalıştığınız ve diğer seçenekler hakkında sağlık hizmeti sağlayıcınıza danışın servikal mukus bir sorun inanıyorum ki size göre olabilir için.
kızlar bendeki problemin bu olduğunu düşünüyorum ben.
heyy kizlar nbrsinizzzzz
aaa şimdide çizgiyi 13 e çekmiş kız anlamadım ben bu işi:26:
baharcım aynen bendede oluyor bazen bu sıkıntı yaaa
bebişko benim tahminimce o gün olmuş çünkü benim 6 aydır ateşim hep 12.gün düşmeye başlıyor.
zaten ronyada öle demişti.bakalım pazartesi salı adetim gelmesi lazım.
evet canım bence bu akıntı olayı çok büyük etken.çünkü spermlerin ilerlemesini bu akıntı sağlıyor.öldürebilirde yaşatabilirde onun elinde.
evet canım sonunda ff de bizimle aynı fikirde 13 ünde...evet ya preseed mi alsak napsak oda bi dünya para be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?