Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

cok tesekkur ederım canım.. bılıyomusun ne dusunduklerı aslında hıc umrumda olmyor cogu zaman hatta genelınde dogruyu soyluyorum cunku barısıgım bu durumlar tedavı oluyorum bakalım hayırlısıysa olur dıyorum.. ama bazende kafama takılmıyor degıl. aslında hayalı sukuta ugramamın sebebı 7 yıldır bekarlıgımdan berı bu hastalık benımle ve ben hep tedavı oldugumu sandım aslında kırgınlıgım sebebı bu meger hıc bısey yapmamısım tedavı olmamısım boyuna ılac ıcmısım yıllarca.. ınsallah tum bebek ısteyenler haırlısıyla bebeklerıne kavusurlar bende hep dua edıyorum hayırlısıysa olsun .. ınsallah herkez ıcın hayırlısıyla olsun tabıkı senın ııcnde ..

iyidir canım sende durumlar nasıl az kaldı dr a gitmene

evet cnm sali allahin izniyle gidiorum doktora.umarim ii haberlerle donerim.ben nasilim iyiyim diyelim ii olsun cunku mide bulantilarim basladi ve hic bisi yiyemioruuuummolsun bunada sukur...
kizlar allah umutlarinizi hic tuketmesin insallah ve ben inaniorummm ki hepiniz anne olucaksinizzz uzulmek yilmak yok biliorum cok zor ama bu isler bole ilerlio allah katinda nasip kismet...duacinizim kizlarr allah sizlerin bizlerin hepimizin yuzune gulsun insallah..

cok uzuldum bahar ınsallah bır sorakı ay golunden gecenler gercek olur.. hayırlıs boyleymıs canım .. uzulme lutfen ..
ne yapalım tatlım üzülsekte olan oluyor.en güzeli sendrom haline getirmemek bu olayı.umarım sizlerden güzel haberler alırız.
evry bady kanıyoruz bahar desene ateşinden belliydi baharım bu ay boş geçmesin aklındakileri yapmaya başla bol şans kuzu ...

:

evet canım ateş beni hiç yanıltmadı 12.gün düşmeye başladı yine.olsun en azından kist oluşsaydı bu kadar erken gelmezdi diyorum.
ama ben yine de pazartesi doktora gidicem artık ne verirse.belki klomen verir belki kist vardır eritmek için bişey verir.
eğer ikiside yoksa soğan suyu ve hayıt hapı alıcam.pazartesi olsunda.
pes etmek yok çabalamaya devamm...

evet tatlım çok haklısın.zamanı gelmedi bizim için.
baharın başı büyük herkes bana kızıyor

Kızlar Allah kabul ederse 41 tane yasinimi tamamladım. Hamile kalmadan önce okumuştum ve hamile kalınca tekrar okumaya niyetlenmiştim. Bugün bu niyetimi yerine getirdim çok şükür. Burdaki arkadaşlarımında ismini tek tek söyledim mahrumla tondoranın adını bilmediğimden nickleriyle saydım. Sizlere bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden. İnşallah Rabbim sizlerin de yüzünü en kısa zamanda güldürür. Kucaklarınızı bebeciklerle doldurur. Hepinizi çok öpüyorum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...

canımm allah kabul etsin ağzına sağlık.duaların seni bulsun en güzel şekilde.

bir organizasyon yapta istanbuldaki arkadaşlar toplanalım topik olarak lafta kalmasın tanıyalım birbirimizi 1 yıldan uzun tanıyoruz burdan zamanı gelmedi mi artık tanışmanın

canım ben istanbulda değilim ve kimin istanbulda olduklarını bilmiyorumkiii...

bizde iyiyz işte ne olsun aynı şeyler iştee zamanı gelince oluyor gerisi bahane...

bu arada progestanım dun bıttı bu sabah takıbe gıttım..sag tarafımda 15 gun once 2 tane yumurta vardı bırı catlamıs bırı hala duruyormus rahımın kalınlıgı cok ıyı dedı.....bir kaç ay da boyle devam dedi..olmaz sa hsg ıstıyebıırım senden dedi...dedımkı kan testı yaptırsam varsa gebelık cıkarmı dedım....reglın 2 gun gecmeden hıcbır testı kabul etmıyorum dedi....beklıyoruz işte...:)

Allah kabul etsin canım saolasın duaların için eksik olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…