- 19 Temmuz 2011
- 897
- 75
- 68
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.501
tatlım tickerden anladığım kadarıyla henüz 9 aylık evlisin ve güzel olanda sorununu hmn bulup yola koyulmanız ...kendini kasma insanlara düşünmüyoruz de..ben uzunca bi süre öyle yaptım mesela..bu yaz 4 sene olacak evleneli insanlar 1 senedir fln olmuyor diye biliyor halbuki 3 seneyi geçkindir istiyoruz
inşallah kürlerin ilaçların kısacası emeklerin en yakın zamanda sonuç verir sürkli dua ediyorum ben ve benm gibilere rabbim kabul etsin...senide beklemtmesin inş...
iyidir canım sende durumlar nasıl az kaldı dr a gitmene
ne yapalım tatlım üzülsekte olan oluyor.en güzeli sendrom haline getirmemek bu olayı.umarım sizlerden güzel haberler alırız.cok uzuldum bahar ınsallah bır sorakı ay golunden gecenler gercek olur.. hayırlıs boyleymıs canım .. uzulme lutfen ..
evry bady kanıyoruz bahar deseneateşinden belliydi baharım bu ay boş geçmesin aklındakileri yapmaya başla bol şans kuzu ...
:
çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız??
liste şenlenmiş yakında kimse kalmayacak bekleyen inşşşşşşşşş...
hepiniz sağlıklı hanımlarsınız herkesin vakti saati var kimi ilk geceden kimi 1 sene kimi 10 sene!!çok erken pes ediyor gibi yazılar okuyorum ben çok üzülüyorum özellikle bahar yapıyor bunu..
bende 5-6 ay önce sizler gibi bekleyişteydim sıram geldi sizinde tek tek sıranız gelecek ve müthiş anne olacaksınız şu gece yüzü suyu hürmetine rabbim dileyen isteyen herkesi annelik mertebesine ulaştırsın baştada sizi kızlarr..
dua edin servkal mukusmuş yok yumurtlamaymış boşşşş bunlar boşşş
Kızlar Allah kabul ederse 41 tane yasinimi tamamladım. Hamile kalmadan önce okumuştum ve hamile kalınca tekrar okumaya niyetlenmiştim. Bugün bu niyetimi yerine getirdim çok şükür. Burdaki arkadaşlarımında ismini tek tek söyledim mahrumla tondoranın adını bilmediğimden nickleriyle saydım. Sizlere bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden. İnşallah Rabbim sizlerin de yüzünü en kısa zamanda güldürür. Kucaklarınızı bebeciklerle doldurur. Hepinizi çok öpüyorum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
bir organizasyon yapta istanbuldaki arkadaşlar toplanalım topik olarak lafta kalmasın tanıyalım birbirimizi 1 yıldan uzun tanıyoruz burdan zamanı gelmedi mi artık tanışmanın
çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız??
liste şenlenmiş yakında kimse kalmayacak bekleyen inşşşşşşşşş...
hepiniz sağlıklı hanımlarsınız herkesin vakti saati var kimi ilk geceden kimi 1 sene kimi 10 sene!!çok erken pes ediyor gibi yazılar okuyorum ben çok üzülüyorum özellikle bahar yapıyor bunu..
bende 5-6 ay önce sizler gibi bekleyişteydim sıram geldi sizinde tek tek sıranız gelecek ve müthiş anne olacaksınız şu gece yüzü suyu hürmetine rabbim dileyen isteyen herkesi annelik mertebesine ulaştırsın baştada sizi kızlarr..
dua edin servkal mukusmuş yok yumurtlamaymış boşşşş bunlar boşşş
kızlar tickerlar nedengörünmüyor
Kızlar Allah kabul ederse 41 tane yasinimi tamamladım. Hamile kalmadan önce okumuştum ve hamile kalınca tekrar okumaya niyetlenmiştim. Bugün bu niyetimi yerine getirdim çok şükür. Burdaki arkadaşlarımında ismini tek tek söyledim mahrumla tondoranın adını bilmediğimden nickleriyle saydım. Sizlere bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden. İnşallah Rabbim sizlerin de yüzünü en kısa zamanda güldürür. Kucaklarınızı bebeciklerle doldurur. Hepinizi çok öpüyorum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
iyi aksamlar nasılsın...reglıye az kaldı bırseyler hıssedıyormusun?
iiym canım saol evet az kaldı ama bende hiçbişi yok umudum da yok zaten...sende varmı bişiler
benımde yok cnm maalesef gecen aylar tamamen hamıleyım dıyordum ama bu ay hıcbırsey hıssetmıyorum hemde...hakkımızda hayırlııs olsun...
hayalll nerdesinnnn batın geçmişşşş gebemisinnnnn yoksaaaa
kızlar ben adet oldum
evet hakkımızda hayırlısı olsun ne zaman test yapcan
o ne kızzzzz neyce yazdın
canım arkadaşım hakkında hayırlısı olsun her ay aynı cümleleri yazmaktan yorulduk ama nasipten öte yol yok...seni çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?