Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ne yapalım canım aynı muhabbetler işte...sen nasılsın bebişin iyidir inşallah

çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız??
liste şenlenmiş yakında kimse kalmayacak bekleyen inşşşşşşşşş...
hepiniz sağlıklı hanımlarsınız herkesin vakti saati var kimi ilk geceden kimi 1 sene kimi 10 sene!!çok erken pes ediyor gibi yazılar okuyorum ben çok üzülüyorum özellikle bahar yapıyor bunu..
bende 5-6 ay önce sizler gibi bekleyişteydim sıram geldi sizinde tek tek sıranız gelecek ve müthiş anne olacaksınız şu gece yüzü suyu hürmetine rabbim dileyen isteyen herkesi annelik mertebesine ulaştırsın baştada sizi kızlarr..
dua edin servkal mukusmuş yok yumurtlamaymış boşşşş bunlar boşşş

bir organizasyon yapta istanbuldaki arkadaşlar toplanalım topik olarak lafta kalmasın tanıyalım birbirimizi 1 yıldan uzun tanıyoruz burdan zamanı gelmedi mi artık tanışmanın

Gunaydın kızlaarrrr dun gırmedım doktordan donene kadar saat 6 oldu maalesef.. Ben bu ay klomen kullanmıstım ya hıc bır ıse yaramamıs maalesef ... En buyuk yumurtam 10,6 mm de kalmıs ınanabılıyomusunuz ?? Doktor bı 10 gun daha beklıyelım belkı gec catlar bı anda buyur bellı olmaz dedı 10 gun sonrasına progesteron testı verdı reglımın 23. Gunu yanı .. Bakalım onda bellı olur ona gore konuscaz dedı .. Bende dun hemen ıncır-havuc kurune basladım belkı bakarsınız buyutur yumoslarımı da catlatır.. Bu ayda yalan oldum anlıycagınız marta kaldı benım hayaller ..

canım soyle kıst olmasına gerek yok kı seker ılacını kullanmak ıcın ınsulın dırencıne bakıyorlar kanda eger varsa yumurtaların ondan dolayı buyumuyor ve catlamıyor anlamına gelıyor ıste o zaman cat yapıstırıyorlar seker ılacını bana yaptıkları gıbı canım.. Aslında ıse yaramıyor degıl benım yumurtam 6 da kalıyor du mesela bu ay seker ılacı kullanıyorum daha oncede kullanmıstım ama bırakmıstım bu ay 10.6 ya kadar buyumus tabı etkısı 2-3 ay da gosterıyor o da ayrı mesele benım mesela yumurtalıklar dırenclı cıktı doktor 3 klomen kullancaz bu ay dedı oda olmassa ıgneye gecıcez dedı ben mı 58 kılo ıle evlendım 69 kılo ya kadar cıktım sımdı seker ılacı ve sporlar 65 e ındım bı 7 kılo daha vermem gerek anlıycagın asırı kılolu degılım oldum olası balık etlıydım boyum 1,64 o yuzden aslında olmam gereken kılo 54 mus .. Bakalım 58 e ınsem ne ala..

evet canım doğru da işte hani kesin çözüm olacağını bilsek onuda alcaz...rabbim ol demeden olmuyor gerisi hikaye
kesin olacağını bilsek zaten dökeriz ortaya ne var neyok
oyy canımm oyy rabbim zaten bize o jelin alasını vermiş ama O izin vermeyince olmuyor işte
aynen öyle baharım çok doğru demişsin ...

mrb topiğimize hoşgldin ..sana bu zmana kadar olan deneyimlerime dayanarak ilk önce 3 ay soğan kürünü öneriririm o bittikten sonraki ayda incir ve havuç kürü tavsiye ederim ...ibrahim saraçoğlunun önerisidir bu bilgine cnm önceden yumurtlamayan ben tek klomenle 3 yumurtam oluşuyor döllennmiyor ama olsun :)
ben önce soğan yaptım sonra inciri yaptım eminim faydasını bu şekilde göreceksin..

canım cok tesekkur ederım ben de ıbrahım saracogluna mesaj attım dun benım ablamda senın dedeıgın sekılde kullandı tereddute dustum .. Oda bana sadece ıncır kuru yapıcaksam oncesınde sogan kullanmam gerekıgı ama eger ıncır-havuc kuru yapıcaksam sadece bundan baslamam gerektıgını soyledı 21 gun kullan 7 gun bos tekrar bır 21 gun daha 42 gunluk toplamda ve ay ıcerısınde mutlaka gun asırı ılıskı dedı ne zman olusup catlıycagı bellı olmazmıs .. Bende bılgın olsun dıye yazıyorum yanlıs anlama sakın. Bu arada cok tesekkur ederım hosbulduk .. ınsallah en ksıa zamanda dollenır yumurtacıkların banalım 20 sınde progesteron testım var catlmaısmı ogrenıcez :))

kızlar ben adet oldum
evry bady kanıyoruz bahar desene ateşinden belliydi baharım bu ay boş geçmesin aklındakileri yapmaya başla bol şans kuzu ...

bak ben bunu bilmiyrdum çok dinlerim ama kaçmış demekki ...aslında işin mantığı zaten şurdan geliyor tek incir kürü yumurtalamaya yardımcı oluyor ama çatlamaya yardımcı olan havuç suyu iki karışım bir araya gelince klomen-ovitrelle oluyo demekki kainat eczanesinde
demek istediğim tek incir kürü sende sadece klomenle büyümüş yumurta olarak kalabilir havuç yani ovitrelle olmazsa kistik yapı oluşabilir ...
prof doç.dr olimbera dududilli

:) ne alemsın cok guldum hcı gulcegım yoktu ıste bende onun ıcın sabh ole aksam ıncırlı havuc kuru yapıyorum kıstık yapı olusmasın dıye e 10.6 mm olmus yumurta bı 10 gunde 18 mm 21 mm olup catlarmı ıste o zaman benden mutlusu yok bakalaım kaınat eczanesı bu ay ıse yarıycakmı bıde destekledık mı glucopagle haydı bakalım calısmaya.. Ne dıyım allah nesemızı bozmasın guler yuzumuzu .. Dılerım hersey hayırlısıyla olur ayın 20 sınde anlasılır ıncır havuc bır ıse yarıyormu bakalım ...

tatlım yaptığın kürleri hiç bi zman sadece bu aylık düşünme uzun vadede faydasını görenler çok ...
saba tümerde adam diyor bnm için bi kadının doğurganlık yaşı 47 ...çiftin biride 40 yaşlarında ikiz bebek sahibi olmalarına vesile olmuş ben seviyorum ya bu adamıııı
mahalle baskısı v.b sorunlar olmasa inan acele etmiyorum ama bilinçsiz insanlar yüzünden yıpranıyoruz işte..

aslında aylık bakmıyorum ama bılemıyorum acıkcası bıraz moralım bozuk ve umutsuzum sadece hemen etkı gostersın ıstıyorum.. zor zamanlar ben bu akdaar ılerledıgını bılmıyordum hastalıgımın ve gunde 2 klomen ıcmeme ragmen 10.2 mm olan yumurtayı duyunca sok oldum cunku daha 2 gun once yumurtlama akıntııs gıbı akıntı gelmıstı ve heh demıstım yumurtladım .. gercı rahmın kalınlasmıs cok ıyı dedı ama ne ıse ayrarkı yumurta olmadıktan sora .. herseyın hayırlısı olsun dıyorum cunku herseyın takdırı allahta.. ben ıbrahım saracoglunu cok sevıyorum cok bılgılı vede gercekcı olmıycak seyler degıl olucak seyler.. bıtkıler cok onemlı ve faydalı .. dogru dıyorsun her gorenın cocouk yokmu varmı bebıs veya hamılelık varmı dıye sormasından sıkılır duruma gırıyoruz .. aslında takmamak lazım.. hos ne kadar takmassan pıskolojınde yer edıyor ya orası ayrı bı olay ıste ...

tatlım tickerden anladığım kadarıyla henüz 9 aylık evlisin ve güzel olanda sorununu hmn bulup yola koyulmanız ...kendini kasma insanlara düşünmüyoruz de..ben uzunca bi süre öyle yaptım mesela..bu yaz 4 sene olacak evleneli insanlar 1 senedir fln olmuyor diye biliyor halbuki 3 seneyi geçkindir istiyoruz
inşallah kürlerin ilaçların kısacası emeklerin en yakın zamanda sonuç verir sürkli dua ediyorum ben ve benm gibilere rabbim kabul etsin...senide beklemtmesin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…