- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.521
ya bırak bu lafları artık bebiş yaaaaaaaaaa
darbe derken
ımpact yaaaa üfff senin aklın nerde yazı tipi diom bennn
ne bilim nerdeyse işteeeeeeeeeee
:76::76::76::76::76:
canım soyle kıst olmasına gerek yok kı seker ılacını kullanmak ıcın ınsulın dırencıne bakıyorlar kanda eger varsa yumurtaların ondan dolayı buyumuyor ve catlamıyor anlamına gelıyor ıste o zaman cat yapıstırıyorlar seker ılacını bana yaptıkları gıbı canım.. Aslında ıse yaramıyor degıl benım yumurtam 6 da kalıyor du mesela bu ay seker ılacı kullanıyorum daha oncede kullanmıstım ama bırakmıstım bu ay 10.6 ya kadar buyumus tabı etkısı 2-3 ay da gosterıyor o da ayrı mesele benım mesela yumurtalıklar dırenclı cıktı doktor 3 klomen kullancaz bu ay dedı oda olmassa ıgneye gecıcez dedıben mı 58 kılo ıle evlendım 69 kılo ya kadar cıktım sımdı seker ılacı ve sporlar 65 e ındım bı 7 kılo daha vermem gerek anlıycagın asırı kılolu degılım oldum olası balık etlıydım boyum 1,64 o yuzden aslında olmam gereken kılo 54 mus .. Bakalım 58 e ınsem ne ala..
kızlar ben adet oldum
Kızlar Allah kabul ederse 41 tane yasinimi tamamladım. Hamile kalmadan önce okumuştum ve hamile kalınca tekrar okumaya niyetlenmiştim. Bugün bu niyetimi yerine getirdim çok şükür. Burdaki arkadaşlarımında ismini tek tek söyledim mahrumla tondoranın adını bilmediğimden nickleriyle saydım. Sizlere bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden. İnşallah Rabbim sizlerin de yüzünü en kısa zamanda güldürür. Kucaklarınızı bebeciklerle doldurur. Hepinizi çok öpüyorum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
evet hakkımızda hayırlısı olsun ne zaman test yapcan
o ne kızzzzz neyce yazdın
Allah allaahh e ben o kadar doktorlara gittim hiçbiride insülin direncine bakalım demedi.aslında ben merak ediyorum klomensiz benim yumurtalar ne kadar büyümüştür diye.klomenle büyüyüp çatlıyolardı ve tek tabletle.
bende 61 kg ile evlendim,şimdi 70 oldum offfffffff
Canım cogu doktor pek ise yaramadığını duusnuyor. Ben kesinlikle inanıyorum doktor once bırakım sorular soruyor mesela benim insulin direncim olduğunun en önemli belirtisi gece bile kalkıp tatlı yiyordum dayanamiyordum tatlıya krize griyordumbsimdi onlar gecti çok şükür benim ablamda pcos doktor onad vermişti 3 ayın sonunda kendi kendine yumurtlama ve catlama oluyordu çok şükür şimdi nebisi var gerçi incir kurunden sonraki ay hamile kaldı onunda etkisi var. Öyle yani kiloda önemli tabi üzülme kiloları verirsin. Metformin tedavisi diye gecer pcos lılarda . Bu arada benim incir havuç kurunun 3. Gunu bugün kasıklarım batıyor belm ağrıyor normalmi acaba ya ..
bu yazı tipi nerden değişiooooımpact yaaaa üfff senin aklın nerde yazı tipi diom bennn
nolyo orda bebişşşşoyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyy
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
offffffffffffff offffffffffffffffffffffff
sonnur o karadenize özgü bi durum cnm burdakiler tatlıya bayılıyorrrrrrO zaman bende kesin vardır,çocukluğumdan beri tatlıya bayılırım çocukken bir dolu kase reçeli yerdim başkada bişey yemezdim midemde bulanmazdışimdi o kadar olmasada yine abur cubur paket gıdalar bayılıyorum onlara
ne zaman kilo vereyim desem canım onları daha çok istiyo kendime engel olamıyorum.
Annemdede glukoz var
aa belkide yumurtluyorsundur dicem amaa :26:
erkenmi yumurtladın ozman :26:selam kızlar benimki 15 şubat bile bekleyemedi yaaaa
kahverengi lekeler gelmeye başladı oyy oyy erkenden
naz seninde ateşin düşmüş ama dpo 9 dasın henüz:26:
Kızlar Allah kabul ederse 41 tane yasinimi tamamladım. Hamile kalmadan önce okumuştum ve hamile kalınca tekrar okumaya niyetlenmiştim. Bugün bu niyetimi yerine getirdim çok şükür. Burdaki arkadaşlarımında ismini tek tek söyledim mahrumla tondoranın adını bilmediğimden nickleriyle saydım. Sizlere bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden. İnşallah Rabbim sizlerin de yüzünü en kısa zamanda güldürür. Kucaklarınızı bebeciklerle doldurur. Hepinizi çok öpüyorum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
bu yazı tipi nerden değişioooo
selam kızlar benimki 15 şubat bile bekleyemedi yaaaa
O zaman bende kesin vardır,çocukluğumdan beri tatlıya bayılırım çocukken bir dolu kase reçeli yerdim başkada bişey yemezdim midemde bulanmazdışimdi o kadar olmasada yine abur cubur paket gıdalar bayılıyorum onlara
ne zaman kilo vereyim desem canım onları daha çok istiyo kendime engel olamıyorum.
Annemdede glukoz var
aa belkide yumurtluyorsundur dicem amaa :26:
selam kızlar benimki 15 şubat bile bekleyemedi yaaaa
bu yazı tipi nerden değişioooo
nolyo orda bebişşşş
sonnur o karadenize özgü bi durum cnm burdakiler tatlıya bayılıyorrrrrr
erkenmi yumurtladın ozman :26:
allah allahhh bu ay ne oldu bize böle erkenden dökülüyoruzzz.
Hey Allah olsun canım bundada vardır bir hayır.. Gerçi belkide üstüne gormedir bebis yerleştiği zamanda kanama oluyor hem.. Bir sürü şeyle alakalı olabilir tabi regli de .. İnşallah bebistir canım icini ferah tut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?