- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.781
hoşgeldin canımm nasılsın.benim için yolunda değil benim kist oldu bu ay ve ben d.k.hapı kullanıyorum yani nisan mayısa kadar benden hayır yok.
hee ozaman ii sana dua edicem 3üz olsun diye ozaman.
ben diyorum ki ikiz olcak senin birine mahrum dersin diğerine olimbera
canım hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz yaşıyoruz ama ne yapalım allah hayırlı zamanda versin hepimize.
eşin yanında sağlığınız yerinde olur inşallah en kısa ve hayırlı bi zamanda
ay tüm yazıları çift görüyom şaşı oldum benim kafa da bi milyon oldu...
haydi kızlar ben artık yatıyom yoksa yarın okulda uyuyacam
hepinizi öpüyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlar iyi geceler..
neyse kızlar size doyum olmaz ama benim hap saatim geldi de geçti içip yatayım bu arada acaip mide bulantısı ve göğüslerde hassasiyet oluştu.daha öncede 1 sene kullandım ama hiç midem bulanmamıştı bu haplardan.offfff
sizlere iyi geceler hepinizi öperim bol bebişli günler geceler dilerimm
arkadaşlar iyi geceler..
neyse kızlar size doyum olmaz ama benim hap saatim geldi de geçti içip yatayım bu arada acaip mide bulantısı ve göğüslerde hassasiyet oluştu.daha öncede 1 sene kullandım ama hiç midem bulanmamıştı bu haplardan.offfff
sizlere iyi geceler hepinizi öperim bol bebişli günler geceler dilerimm
Herkese selamm..
tahlil sonuçlarımı aldım,LH hariç diğer sonuçlar normal.
LH hormonum yüksek doktor sonucu görünce,büyük bi sıkıntı yaşadın mı dedi.
Bende herkes gibi arada bir (normal olarak) stres yaşadığımı söyledim.
Bu durumda kesinlikle bebek sahibi olmayacağımı,öncelikle 3 ay tedavi göreceğimi,
ondan sonra bebek için tedaviye başlanacağını söyledi.
GYNELLE diye bi ilaç verdi sanırım duphastonun benzeriymiş.
Bu ilaçla düzenli adet görücem inşallah hemde hormon normal seviyeye gelecek.
Artık yapacak bişey yok sanırım.Başka bi doktora görünmeyide düşündüm aslında ama..
Benim için böylesi daha hayırlı hem bende bu 3 ay içinde kafamdan atarım bebek düşüncesini.
Atamasam bile azaltırım heralde :97:
Soğan kürünü sordum istediğini yapabilirsin,bizim için bi önemi yok onların dedi.
Hayıt hapını dedim ama senin prolaktinin normal dedi.
offf kafa bi dünya benim yatıp dinleniyorum..
görüşmek üzere .
sonnurcum bak sorunu öğrendin en azından sen başla ilacı 3 ay diyor olabilir ama bu 3 ayda gebelik oluşmayacağı anlamına gelmez en azından önemli bi sorunun yok bence çok güzel bu süre 3 ay bile olsa beklemedikmi yılliardır sabır ...sorunun sadece lh ta olması pcodan iyidir lh yumurtanın çatlamasına yarayan hormon o yüksek olduğu için yumurta kalitenimi bozuyomuşki:44:Herkese selamm..
Bu durumda kesinlikle bebek sahibi olmayacağımı,öncelikle 3 ay tedavi göreceğimi,
Artık yapacak bişey yok sanırım.Başka bi doktora görünmeyide düşündüm aslında ama..
Benim için böylesi daha hayırlı hem bende bu 3 ay içinde kafamdan atarım bebek düşüncesini.
Soğan kürünü sordum istediğini yapabilirsin,bizim için bi önemi yok onların dedi.
görüşmek üzere .
gecmıs olsun canım 3 ay uzun bır sure degıl takma kafana ama doktoruna uyuz oldum ne demek bu sekılde hamıle kalamzsın sankı bunca hamıle kalanların her şeyi normalmi?ben ınanmıyorum hıc kımse problemsız degıl. ıstersen baska bır doktorada sonuclarını goster sana verdıgı ılac ne adet duzenlıyıcı degılmı?onunla lh mı dusuyor lh kac cıktı?
Herkese selamm..
görüşmek üzere .
arkadaşlar uzun zamandır kk dayım.. Herkes kendini tanıtırsa iyi olur..İsmim Melis,27 yaşındayım,öğretmenim,15 aydır bebek istiyoruz sizde kendinizi tanıtın arkadaşlarr
canım topigin çok güzel hayırlı olsun ismim havva 14 aydır bebiş istiyoruz 24 şubat regl günüm ama bu ay pek umudum yok 22 mart yazabilirsin
slm arkadaşlar nasılsınız.bugün gittim doktora yumurtaların gelişiyor dedi.pazartesi yine gel kont edelim dedi. bi de hayıt hapı aldım bugün kullanmaya başladım artık ne olacak bakalım gelecek ay
hadi bakalım...büyüsün yumoşlar bebiş olsun inş..benim doktor beni çağırmadıgı için bilemiyorum.yumurtalarım gelişti mi gelişmedi mi...ilişki günü de vermedi.kafanıza göre takılın dedi...bakalım neler olacak ben de bekliyorum heyecanla..
selam kızlar dun gece ıyı kaynatmışsınız bır turlü yetişemiyorum kalabalık anınızagerçi ben de patlamak uzereyım adet olsamda kurtulsam şu dertten
ben varım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?