- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.821
sşm kızlar uzun suredır gıremıyorum yenı hamıs varmı gecmıse bakamadım...benım bat 13 mart calısmalara devam
selam canım malesef yeni hamiş yoksen adet oldun sanırım 13 mart demişsin...hayırlısı olsun canım
canım her ay değişiyor yumurtlama günü ben kendimdende biliyorum 12 oldu 16 oldu hep değişti...tabi klomenin etkiside olabilir ben klomen kullandığımda 13.gün olmuştu muhtemelen seninkide yarın yada diğer gün olur ateşe göre anlarsın..şuan ateşin düşmemiş yarın düşerse bilki oldu bu işhadi hayırlısı olsun canım
kimse burda boşuna konuşmuyor herkes birbirinin iyiliği için konuşuyor ama
demek istediğim bizim yönlendirmemiz bişey ifade etmiyor herkes kendi doğrularını yaşar ve o yönde ilerler.......
kızlarrr nerdesiniz yahu gelinde iki sohbet edelim...ben henüz yumurtlamadım dahaateş ölçüyom işte...bu aralar okulda çok yorucu geçiyo giremedim sizlerde durumlar nedir özledim siziii
işin kötü yanı ne biliyormusun? biz çalışmalara henüz başlamamıştık.nasılsa 20.gün yumurtluyorum die...eşim enerjimi harcamıyım diyordu.bugün inş çalışma yapacaz.ilk olacak.umarım gec kalmamışı<dır yawww
bu arada nilay gecmiş olsun.darısı bu aya..
diğer kızçeler siz napıyorsunuz?
evet cnm maalesef 14 subatta oldumbakalım beklıyoruz
işin kötü yanı ne biliyormusun? biz çalışmalara henüz başlamamıştık.nasılsa 20.gün yumurtluyorum die...eşim enerjimi harcamıyım diyordu.bugün inş çalışma yapacaz.ilk olacak.umarım gec kalmamışı<dır yawww
bu arada nilay gecmiş olsun.darısı bu aya..
diğer kızçeler siz napıyorsunuz?
kızlarrr nerdesiniz yahu gelinde iki sohbet edelim...ben henüz yumurtlamadım dahaateş ölçüyom işte...bu aralar okulda çok yorucu geçiyo giremedim sizlerde durumlar nedir özledim siziii
Artık demir almak günü gelmişse zamandan
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil, ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli,
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilinmez ki giden sevgililer dönmeyecekler.
Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden,
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
:44::44: bahar iyimisin kuzummmm
kızlarrr nerelerdesinnnn ben bir karar verdim pazartesiden başlayıp ateş ölçcem cuma günü ateşim belli bi seviyede olursa yani en az 36.8 fln kan testi yaptırmaya gidecem ...nasıl fikir?:26:
iyiyim canım hemde gayet iyiyim hiç bukadar iyi hissetmemiştim kendimi
senin aşılamadan sonra kaçıncı günün ki?
ayrıca sana sorularım var sen aşılamayı klomenlemi yaptıırıyorsun genelde iğneli tedavi yapıyorlarmış ya.
sanırım devlette yaptırıyorsun peki spermleri özeldemi yıkatıyorsun sperm verildikten ne kadar zaman sonra aşılama oluyor.
ve acıma oluyormu yani rahim filmi gibimi spekulum takıyorlarmı?
bende niyeti bozdum 2ay beklemekle geçecek ya süreci hızlandırıcam
mayısta normal deneyip haziranda direkt aşılama yaptırcam.
bu arada aşılamadan sonra bi 15 gün geçsin o zaman ateşinde yüksek devam ederse kana gidersin
aşılamanın 14.günü oluyor cnm doktor 10 günden itibaren test yaptırabilirsin demişti bana ...
klomen cnm malum bnm durumum yumurtalma konusunda çok vahim değil günde bi adet klomen kullanıyorum cnm oda zaten 3 tane oluştu ikisindede..iğne klomene cvp vermeyenler için kullanıyormuş doktora yumurta kalitesini etkilermi iğne veya klomen olması dedim kesinlikle etkilemezmiş. ...
sperm yıkama özelde ama artık onunda makinesini araştırma hastanesi edinmiş olurda cvp alamazsak 3. de onuda hastanede ücretsiz yaptırcaz...iki saat içinde yapılmalıymış ama yarım saat içinde yapıldı bnm ikiside..
acı yok cnm ufak bi ağrı hsgyle kıyaslanmaz bile ..
rahmi görmek ve birazda öne çekmek için vakum etkisi oluşturan bi aparat kullanıldı hsgnın ki gibi asla değil !birde ovul makası yardımı ile yaptı .. bencede hızlandır cnm ben bu zmana kadar beklediğim için çok pişmanım açıkcası ...
bahar ilk aydan sonra kistine baktırsanda o doğum kontrol hapını kullanmasan??
hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah bu sefer olur.
evet şimdiki kararım haziran için kesin aşılama yaptırmak.
doğum kontrol hapını kullanıyorum canım riske atmak istemedim
hem benim açımdan iyi oldu bedenimde kafamda dinlendi biraz.
hımm ozaman aşılamada baya acılı bi işlemmiş.off yaa ben nasıl yaptırcam film için bile bi sene bekledim.
merhabalar nasılsınız....
iyiim çok şükür..yarın doktora gtcem de ne dicek diye merak ediyorum yumurtalar gelişmiş mi diye kontrole gidiyorum da..iyiik canım..senden naber????
iyiim çok şükür..yarın doktora gtcem de ne dicek diye merak ediyorum yumurtalar gelişmiş mi diye kontrole gidiyorum da..
aşılamanın 14.günü oluyor cnm doktor 10 günden itibaren test yaptırabilirsin demişti bana ...
klomen cnm malum bnm durumum yumurtalma konusunda çok vahim değil günde bi adet klomen kullanıyorum cnm oda zaten 3 tane oluştu ikisindede..iğne klomene cvp vermeyenler için kullanıyormuş doktora yumurta kalitesini etkilermi iğne veya klomen olması dedim kesinlikle etkilemezmiş. ...
sperm yıkama özelde ama artık onunda makinesini araştırma hastanesi edinmiş olurda cvp alamazsak 3. de onuda hastanede ücretsiz yaptırcaz...iki saat içinde yapılmalıymış ama yarım saat içinde yapıldı bnm ikiside..
acı yok cnm ufak bi ağrı hsgyle kıyaslanmaz bile ..
rahmi görmek ve birazda öne çekmek için vakum etkisi oluşturan bi aparat kullanıldı hsgnın ki gibi asla değil !birde ovul makası yardımı ile yaptı .. bencede hızlandır cnm ben bu zmana kadar beklediğim için çok pişmanım açıkcası ...
bahar ilk aydan sonra kistine baktırsanda o doğum kontrol hapını kullanmasan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?