Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

merhaba güzel anne adayları.....evettt biz dün bebeğimizle tekrar buluştuk ve o minnacık kalbi güm güm atıyordu yavrumuzun çok harikaydı tabikide gözlerden akmaya başladı mutluluk gözyaşları:)....tam haftasındaymış miniğim 8 mm teyzeleri herşey yolunda dedi doktorum 10. haftada tekrar çağırdı bulantılarımdan bahsettim ve sana saçma gelebilir ama kusura bakma ben hastalarım felaket midem deği anda seviniyorum çünkü herşey yolunda demektir dedi olmazsa sorun ararım sağlıklı bir gebeliğin göstergesidir dedi buna sevineceğime inanmazdım çünkü berbattım 1,5 haftadır kızlar....ve çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi hap zofer diye ona başaldım bakalım ne olacak sizler nasılsınız kızlar melis sonnur olimbera aklıma ismi şuan gelmeyenlerde herşey yolunda demi..

Sağol hülyacım,evet bende tırstım doktordan cadoloza benziyordu zaten ama napim..
o öyle deyince bende Allah büyüktür dedim hemen.
İnancımız boll şükür yaradanıma sığınıyorum..

doğrudur canım umarım bizdede öyle bir mucize olur.

Teşekkürler cnm,
Vallahi doktoru bilmemde bende ilk defa senden öğreniyorum bunları.
bugün ilaca başladım artık beklicem,yolumuz uzun mu kısa mı görürüz hayırlısıyla inşallah..
bu arada bana verdiği ilaç hakkında bi bilgin var mı? (GYNELLE)

allah bağışlasın sana bebeğini Gamzecim,sağolasın iyiiz..

EVET KAÇIRDIN KIZ MUHABBETİ:)) canım senin ve eşinin sonuçları iyi maşallah..hadi bakalım tedavi sürecin hayırlı olsun ve bebişin gelsin inşallah...

senin doktor saçmalamışsonnurcum hayıt hapı sadece prolaktinle değil tüm hormonları düzenlemekle ilgili ve özellikle adet düzensizliği için çok iyi...neyse sen diğer ilacı kullan bakalım inşallah şifa bulursun canım...

canım topigin çok güzel hayırlı olsun ismim havva 14 aydır bebiş istiyoruz 24 şubat regl günüm ama bu ay pek umudum yok 22 mart yazabilirsin

sağol havvacım hoşgeldin...peki sende yada eşinde sorun varmı canım 14 aydır olmadı demişsin?hangisini yazıyım 2 gün kaldı 24 şubata inşallah güzel haber verirsin canım

iyi olmaya calısıyorum sen nasılsın? evet kımse yok gercı ben ne zamn gelsem kımse olmuyor

kız sende hiç denk getiremiyosun haa

maşallah gamzecim bebeğine..evet canım bende duymuştum bulantılar iyidir diye...sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım...
bende durum aynı canım işte değişen bişi yok bekliyorum meleğim gelsin diye

canım sana verdiği ilaç hakkında bir bilgim yok ayrıca ilk senden duydum.
ama şöyle bir araştırdım sana doğum kontrol ilacı vermiş doktor.ya kist falanda yok sende eritmek için verdi diyelim
hadi benim kistim var ben onun için kullanıyorum.3 ay korununca ne olcak anlamadım gitti.zaten yumurtlama problemin varmış.
doğum kontrol ilacıda zaten yumurtlamayı engellemek için.ayy anlamadım gitti ama bir bildiği vardır doktorunun sen devam et.

canıımm no no nooo yanlış anladıınn ne için olduğunu biliyorumda kullanan var mı aranızda hani forumda okuyorsunya belki bilgin vardır diye sordum,yorumları falan işte.
ben dedim koruncazmı hayır dedi. doğum kontrol hapı değil ama aynı onun gibi içilecek içinde 21 tablet var ve saati saatine dedi.
benim sorunum kist değil pko var ama o LH hormonu tamemen alt üst olmuş dedi bu şekilde istesende bebek olmaz dedi ben 3 ay daha beklicem mi dediğimde..

hayır canım hiç kullanmadım kullanan arkadaş varmı bilmiyorum ama hiç duymamıştım.
neyse doktorun en iyisini bilir.bizim burda konuştuklarımız sadece varsayımdan öte gitmez.
o yüzden yanlış yönlendirmeyelim seni.

bahar sana katılıyorum..

bak sonı şimdik senın doktorun varya sallamış olabılır madem basladın bu ay ic ılacını bırakma ama bırdahakı ay baska doktora gıt cunku.bana da bır kere aynısı oldu doktorun bırı senın 3 ay tedavı gormen lazım bu sekılde hamıle kalamssın dedı.sonra bana prognova dıye ılac verdı bunu kullan zararsız kullanırkende hamıle kalabılırsın olmazsa tedavı ye baslıcaz dedi.bende sevındım oh be dedım 3 ayda yırtarım.ılaca basladım sonra dusundum ve bu fıkır bana sacma geldı 3 ay da hamıle kalma ıhtımalım varsa madem bu ılc boyle super hep ıcıyım tedavı ne demek? yada sımdı nıye degıl tedavı sonra ılacı arastırdım hamıle kalma sansım ılacla cok az hatta 0 a yakın.nıye boyle yaptıgını dusundum soylekı doktorlar hasta sayısına gore para alıyor ben 3 ay onun hastası gıbı gozukucem oda ustumden para kazanıcak olay bu bence senınkı de oyle olabılır unutma kı eskıden ozel hastanelerde bu ıslem uygulanıyordu sımdı devlet hastanelerınde de var.

Son düzenleme:

he bu arada baharcıgım bende seni yanlış yonlendırmıyım ama senınde dogum kontrol hapı kullanman gereksız.zaten o kıst en fazla 3 ayda kaybolucak.ama buyuk ıhtımal adetle hatta sımdı baksan yoktur yerınde.benım kıst yuzunden cektıklerımı bılıyorsunun az cok sımdı doktorum kıst olustugunda vermıyor ılac adet olur olmaz gıdıyor.oda gereksız zamn kaybı olarak goruyor ve bu konuda hep dedıklerıde cıkıyor.dıkkat edın derım ben.opuyorum sızı kocaman rabbım ınsallah en kısa zamnda bızı kavusturur bebeklerımıze

ama burda konuştuklarımız varsayımsa oo biz boşuna konuşuyoruz o zaman :)

nese cnm doğrudur bakalım ne olcak ilaçtan sonra..

bende düşündüm ama hani özel değil dedim haralde böyle bişey yapmaz dedim
yarabbiiimmm bu ne şimdi e o zaman biz doktorlarada güvenmeyelim doktorada gitmeyelim .:)

ama burda konuştuklarımız varsayımsa oo biz boşuna konuşuyoruz o zaman :)

nese cnm doğrudur bakalım ne olcak ilaçtan sonra..
.:)

kimse burda boşuna konuşmuyor herkes birbirinin iyiliği için konuşuyor ama
demek istediğim bizim yönlendirmemiz bişey ifade etmiyor herkes kendi doğrularını yaşar ve o yönde ilerler.......

kızlar selam..napıosunuz?acil yardım istiyorum sizlerden..bugün 10 günüm...az önce deneme amaçlı ov testi yaptım.nerdeyse pozitif çıktı.(muhtemelen yarın tam pozitif çıkacak)ben son iki aydır 18-19. günümde pozitif görüyordum.klomen nedeni ile mi böle oluyor?yani klomen nedeni ile erken mi yumurtluyorum yoksa klomenin içerigindeki maddeler yüzünden mi pozitife yakın çıkıyor testim???ateş tablomu da ekliyim..

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ayrıca çok yoğun şekilde kremimsi akıntım var.yumurta akı kıvamını hiç görmedim. kafam bir milyon oldu....

sşm kızlar uzun suredır gıremıyorum yenı hamıs varmı gecmıse bakamadım...benım bat 13 mart calısmalara devam

canım her ay değişiyor yumurtlama günü ben kendimdende biliyorum 12 oldu 16 oldu hep değişti...tabi klomenin etkiside olabilir ben klomen kullandığımda 13.gün olmuştu muhtemelen seninkide yarın yada diğer gün olur ateşe göre anlarsın..şuan ateşin düşmemiş yarın düşerse bilki oldu bu iş hadi hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…