- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.801
evet nasılsın :) pek kimse yok bugün
iyi olmaya calısıyorum sen nasılsın? evet kımse yok gercı ben ne zamn gelsem kımse olmuyor
iyiyim sağol.eşim çalışıyo bende tek başıma oturuyorum
ne kadarlık evlısın?
1 yıl 3 aylık evliyim
daha cok yenı allah mesut bahtıyar etsın canım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah benım cıkmam lazım eşım gelıyor.gorusuruz sonra
gecmıs olsun canım 3 ay uzun bır sure degıl takma kafana ama doktoruna uyuz oldum ne demek bu sekılde hamıle kalamzsın sankı bunca hamıle kalanların her şeyi normalmi?ben ınanmıyorum hıc kımse problemsız degıl. ıstersen baska bır doktorada sonuclarını goster sana verdıgı ılac ne adet duzenlıyıcı degılmı?onunla lh mı dusuyor lh kac cıktı?
sonnurcum bak sorunu öğrendin en azından sen başla ilacı 3 ay diyor olabilir ama bu 3 ayda gebelik oluşmayacağı anlamına gelmez en azından önemli bi sorunun yok bence çok güzel bu süre 3 ay bile olsa beklemedikmi yılliardır sabır ...sorunun sadece lh ta olması pcodan iyidir lh yumurtanın çatlamasına yarayan hormon o yüksek olduğu için yumurta kalitenimi bozuyomuşki:44:
bende pcos var zaten cnm
bu LH evet dediğin gibi,yumurtlayamadığımı gösteriyor.kalitemi dersin canım bilmiyom ama bu nedenle adet göremedim vede doğal olarak gebe kalamazmışım..
hayal sana katılıyorum ne sorunlu insanlar var gebeş olan...mesela diğer topikte bi bayan vardı biraz yazışmıştık adını hatırlayamadım öyle bi pkosu vardıki yuh demiştim bildiğin üzüm salkımı olmuştu resmini paylaşmıştı geçenlerde gördümki oda hamile rabbim istedikten sonra neler olmazkiii
sonnurcum hakkında hayırlısı olsun.bi yerden başlamakta güseldir.
ayrıca galiba doktorun biraz bilgisiz.hayıt hapıyla prolaktinin ne alakası var bu hapın hormon düzenleyici olduğunu
adet düzensizlikleri için birebir olduğunu yüksek hormonları düşürüp düşük olanları normal seviyeye getirdiğini okuduk heryerde.
neyse sen doktorun ne verdiyse onu al.tedavin hayırlı olsun.
merhaba güzel anne adayları.....evettt biz dün bebeğimizle tekrar buluştuk ve o minnacık kalbi güm güm atıyordu yavrumuzun çok harikaydı tabikide gözlerden akmaya başladı mutluluk gözyaşları:)....tam haftasındaymış miniğim 8 mm teyzeleri herşey yolunda dedi doktorum 10. haftada tekrar çağırdı bulantılarımdan bahsettim ve sana saçma gelebilir ama kusura bakma ben hastalarım felaket midem deği anda seviniyorum çünkü herşey yolunda demektir dedi olmazsa sorun ararım sağlıklı bir gebeliğin göstergesidir dedi buna sevineceğime inanmazdımçünkü berbattım 1,5 haftadır kızlar....ve çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi hap zofer diye ona başaldım bakalım ne olacak sizler nasılsınız kızlar melis sonnur olimbera aklıma ismi şuan gelmeyenlerde herşey yolunda demi..
kızlar maşallah...dün ben kaçtıktan sonra muhabet iyice koyulaşmış he...gecmişi okudum okudum bitiremedim))
dün misafir geldi akşam da.o yüzden aniden çıktımneyse herkesciklere günaydın efenimmmmmmm
Herkese selamm..
tahlil sonuçlarımı aldım,LH hariç diğer sonuçlar normal.
LH hormonum yüksek doktor sonucu görünce,büyük bi sıkıntı yaşadın mı dedi.
Bende herkes gibi arada bir (normal olarak) stres yaşadığımı söyledim.
Bu durumda kesinlikle bebek sahibi olmayacağımı,öncelikle 3 ay tedavi göreceğimi,
ondan sonra bebek için tedaviye başlanacağını söyledi.
GYNELLE diye bi ilaç verdi sanırım duphastonun benzeriymiş.
Bu ilaçla düzenli adet görücem inşallah hemde hormon normal seviyeye gelecek.
Artık yapacak bişey yok sanırım.Başka bi doktora görünmeyide düşündüm aslında ama..
Benim için böylesi daha hayırlı hem bende bu 3 ay içinde kafamdan atarım bebek düşüncesini.
Atamasam bile azaltırım heralde :97:
Soğan kürünü sordum istediğini yapabilirsin,bizim için bi önemi yok onların dedi.
Hayıt hapını dedim ama senin prolaktinin normal dedi.
offf kafa bi dünya benim yatıp dinleniyorum..
görüşmek üzere .
canım topigin çok güzel hayırlı olsun ismim havva 14 aydır bebiş istiyoruz 24 şubat regl günüm ama bu ay pek umudum yok 22 mart yazabilirsin
iyi olmaya calısıyorum sen nasılsın? evet kımse yok gercı ben ne zamn gelsem kımse olmuyor
merhaba güzel anne adayları.....evettt biz dün bebeğimizle tekrar buluştuk ve o minnacık kalbi güm güm atıyordu yavrumuzun çok harikaydı tabikide gözlerden akmaya başladı mutluluk gözyaşları:)....tam haftasındaymış miniğim 8 mm teyzeleri herşey yolunda dedi doktorum 10. haftada tekrar çağırdı bulantılarımdan bahsettim ve sana saçma gelebilir ama kusura bakma ben hastalarım felaket midem deği anda seviniyorum çünkü herşey yolunda demektir dedi olmazsa sorun ararım sağlıklı bir gebeliğin göstergesidir dedi buna sevineceğime inanmazdımçünkü berbattım 1,5 haftadır kızlar....ve çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi hap zofer diye ona başaldım bakalım ne olacak sizler nasılsınız kızlar melis sonnur olimbera aklıma ismi şuan gelmeyenlerde herşey yolunda demi..
Teşekkürler cnm,
Vallahi doktoru bilmemde bende ilk defa senden öğreniyorum bunları.
bugün ilaca başladım artık beklicem,yolumuz uzun mu kısa mı görürüz hayırlısıyla inşallah..
bu arada bana verdiği ilaç hakkında bi bilgin var mı? (GYNELLE)
canım sana verdiği ilaç hakkında bir bilgim yok ayrıca ilk senden duydum.
ama şöyle bir araştırdım sana doğum kontrol ilacı vermiş doktor.ya kist falanda yok sende eritmek için verdi diyelim
hadi benim kistim var ben onun için kullanıyorum.3 ay korununca ne olcak anlamadım gitti.zaten yumurtlama problemin varmış.
doğum kontrol ilacıda zaten yumurtlamayı engellemek için.ayy anlamadım gitti ama bir bildiği vardır doktorunun sen devam et.
canıımm no no nooo yanlış anladıınn ne için olduğunu biliyorumda kullanan var mı aranızda hani forumda okuyorsunya belki bilgin vardır diye sordum,yorumları falan işte.
ben dedim koruncazmı hayır dedi. doğum kontrol hapı değil ama aynı onun gibi içilecek içinde 21 tablet var ve saati saatine dedi.
benim sorunum kist değil pko var ama o LH hormonu tamemen alt üst olmuş dedi bu şekilde istesende bebek olmaz dedi ben 3 ay daha beklicem mi dediğimde..
bahar sana katılıyorum..canım sana verdiği ilaç hakkında bir bilgim yok ayrıca ilk senden duydum.
ama şöyle bir araştırdım sana doğum kontrol ilacı vermiş doktor.ya kist falanda yok sende eritmek için verdi diyelim
hadi benim kistim var ben onun için kullanıyorum.3 ay korununca ne olcak anlamadım gitti.zaten yumurtlama problemin varmış.
doğum kontrol ilacıda zaten yumurtlamayı engellemek için.ayy anlamadım gitti ama bir bildiği vardır doktorunun sen devam et.
canıımm no no nooo yanlış anladıınn ne için olduğunu biliyorumda kullanan var mı aranızda hani forumda okuyorsunya belki bilgin vardır diye sordum,yorumları falan işte.
ben dedim koruncazmı hayır dedi. doğum kontrol hapı değil ama aynı onun gibi içilecek içinde 21 tablet var ve saati saatine dedi.
benim sorunum kist değil pko var ama o LH hormonu tamemen alt üst olmuş dedi bu şekilde istesende bebek olmaz dedi ben 3 ay daha beklicem mi dediğimde..
hayır canım hiç kullanmadım kullanan arkadaş varmı bilmiyorum ama hiç duymamıştım.
neyse doktorun en iyisini bilir.bizim burda konuştuklarımız sadece varsayımdan öte gitmez.
o yüzden yanlış yönlendirmeyelim seni.
hayır canım hiç kullanmadım kullanan arkadaş varmı bilmiyorum ama hiç duymamıştım.
neyse doktorun en iyisini bilir.bizim burda konuştuklarımız sadece varsayımdan öte gitmez.
o yüzden yanlış yönlendirmeyelim seni.
bahar sana katılıyorum..
bak sonı şimdik senın doktorun varya sallamış olabılır madem basladın bu ay ic ılacını bırakma ama bırdahakı ay baska doktora gıt cunku.bana da bır kere aynısı oldu doktorun bırı senın 3 ay tedavı gormen lazım bu sekılde hamıle kalamssın dedı.sonra bana prognova dıye ılac verdı bunu kullan zararsız kullanırkende hamıle kalabılırsın olmazsa tedavı ye baslıcaz dedi.bende sevındım oh be dedım 3 ayda yırtarım.ılaca basladım sonra dusundum ve bu fıkır bana sacma geldı 3 ay da hamıle kalma ıhtımalım varsa madem bu ılc boyle super hep ıcıyım tedavı ne demek? yada sımdı nıye degıl tedavı sonra ılacı arastırdım hamıle kalma sansım ılacla cok az hatta 0 a yakın.nıye boyle yaptıgını dusundum soylekı doktorlar hasta sayısına gore para alıyor ben 3 ay onun hastası gıbı gozukucem oda ustumden para kazanıcak olay bu bence senınkı de oyle olabılır unutma kı eskıden ozel hastanelerde bu ıslem uygulanıyordu sımdı devlet hastanelerınde de var.
ama burda konuştuklarımız varsayımsa oo biz boşuna konuşuyoruz o zaman :)
nese cnm doğrudur bakalım ne olcak ilaçtan sonra..
.:)
kızlar selam..napıosunuz?acil yardım istiyorum sizlerden..bugün 10 günüm...az önce deneme amaçlı ov testi yaptım.nerdeyse pozitif çıktı.(muhtemelen yarın tam pozitif çıkacak)ben son iki aydır 18-19. günümde pozitif görüyordum.klomen nedeni ile mi böle oluyor?yani klomen nedeni ile erken mi yumurtluyorum yoksa klomenin içerigindeki maddeler yüzünden mi pozitife yakın çıkıyor testim???ateş tablomu da ekliyim..
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayrıca çok yoğun şekilde kremimsi akıntım var.yumurta akı kıvamını hiç görmedim. kafam bir milyon oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?