- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.881
anammmm..benim doktor direk günde 2 tane vermişti klomeni..ben kesin feci yumurtlamışımdır.normalde sorunun yok demişti doktor.sadece yumurtaları biraz uyaracaz dedi..fazla uyarmış benimkini..valla hamiş olursam ikiz çıkar kızlar benden
canm bende kullandığımda günde 2 tane içmiştim ki benimde bu aya kadar yumurtlama sıkıntım yoktu...ama 2 tane kullandığımda 2 yumoş oluşmuştu büyüklüğüde iyiydi ama hamile kalamadım orası ayrı...bencede canm umutlu ol ama çokta kendini kaptırma sonra çooook üzülüyo insan
selam kızlar
herkes burdaymış ne güzel
bi meraba deyim dedim
keyifler yerindedir umarım
doğrsun bAHARCIM. en kötüsüne kendini hazırlıcan..iki gün üst üste demişsin ya..sence zamanlamayı nasıl yapalım?gerci kelin ilacı olsa başına sürer diyorsun eminim ama
güneycim senin için de eğer tek sıkıntı buysa melisin dedigi gibi iğne ile sorunun çözülür.yeter ki başka ciddi sorun olmasın.pco olan bi çok kadın çok da rahat hamile kalıyor
canm bende kullandığımda günde 2 tane içmiştim ki benimde bu aya kadar yumurtlama sıkıntım yoktu...ama 2 tane kullandığımda 2 yumoş oluşmuştu büyüklüğüde iyiydi ama hamile kalamadım orası ayrı...bencede canm umutlu ol ama çokta kendini kaptırma sonra çooook üzülüyo insan
doğru hamile kalmaya yetmiyor ne yazık ki..canım senin eşinde problem varmıydı?ben herkesi herşeyi birbirine karıştırdım malumbu arada senle batlarımız yakın..yine aynı günlerde aynı heyecanı paylaşcaz
selam kızlar
herkes burdaymış ne güzel
bi meraba deyim dedim
keyifler yerindedir umarım
merhaba canım hoşgeldin bizler aynıyız sen nasılsın maşallah oğlun büyüyor..herşey yolundadır umarım isim düşündünmü bebişine
anammmm..benim doktor direk günde 2 tane vermişti klomeni..ben kesin feci yumurtlamışımdır.normalde sorunun yok demişti doktor.sadece yumurtaları biraz uyaracaz dedi..fazla uyarmış benimkini..valla hamiş olursam ikiz çıkar kızlar benden
bende klomenı 3 ay boyunca gunde 2 kere kullandım zaten 3 aylık bır tedavıymıs sonuc ok doktor 2 ay beklemede kal dedı calısmlara devam dedı bu 2 ay ıcınde olmazsa baska tedavı dedı...esımde de sorun yok bende de bazen korku gelıyo ya olmazsa dıye
iyiyiz canımm sen nasılsınn
oğluşun da iyidir inşallah.
tatlım ateşine baktımda bugün düşüş var
sen kesinlikle bugünü kaçırma
yarına iş işten geçebilir üzülürsün.
zamanlamayı şöyle yap bence
bu gece yapın hatta birazdan yap ve yat sabah duş alırsın.
sonra yarın akşam yine yap ve en az 2 saat yat.
şu an için herşey yolunda senin adına.iş önce alllaha sonra eşine kalıyor
aman iyi olun canım
ben de iyiyim çok şükür
evet isme karar verdik
emir kuzey olacak inşallah canım
bende klomenı 3 ay boyunca gunde 2 kere kullandım zaten 3 aylık bır tedavıymıs sonuc ok doktor 2 ay beklemede kal dedı calısmlara devam dedı bu 2 ay ıcınde olmazsa baska tedavı dedı...esımde de sorun yok bende de bazen korku gelıyo ya olmazsa dıye
hepınıze ıyı aksamlar gun ıcınde bakıyorum kımseler olmuyor nasılsınız hamiş yok degılmı?
yeni hamiş yok ne yazık ki...
sende üzülme sakın..biz de farklı durumda degiliz.dua etmekten başka da çaremiz yok.ama günün birinide inşallah hepimiz bu yüce duyguyu tadacagız
aman iyi olun canım
ben de iyiyim çok şükür
evet isme karar verdik
doğru hamile kalmaya yetmiyor ne yazık ki..canım senin eşinde problem varmıydı?ben herkesi herşeyi birbirine karıştırdım malumbu arada senle batlarımız yakın..yine aynı günlerde aynı heyecanı paylaşcaz
evet canım eşimde hareketli sayıda sıkıntı var..benim bat karıştı canım baya geç oldu ama hala yumurtlama olmadı offfff
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
hımm isim süper ferdacım senin oğluş çok yakışıklı olacak kesinleştiaman iyi olun canım
ben de iyiyim çok şükür
evet isme karar verdik
hoşgeldin canımm gün içinde bi türlü toplaşamıyoruz ama gece muhabbetide güsel.hepınıze ıyı aksamlar gun ıcınde bakıyorum kımseler olmuyor nasılsınız hamiş yok degılmı?
sağolasın canım iyiyim
ankarada yarın okullar tatilmiş
bunu duyunca daha iyi oldum
hepınıze ıyı aksamlar gun ıcınde bakıyorum kımseler olmuyor nasılsınız hamiş yok degılmı?
sağolasın canım iyiyim
ankarada yarın okullar tatilmiş
bunu duyunca daha iyi oldum
çok güzel isim canım..allah uzun ömürlü ve hayırlı bi evlat eylesin....
çok güzel canım sağlıkla gelsin inşallah canım
evet canım eşimde hareketli sayıda sıkıntı var..benim bat karıştı canım baya geç oldu ama hala yumurtlama olmadı offfff
hımm isim süper ferdacım senin oğluş çok yakışıklı olacak kesinleşti
kuzey güneyin kuzeyi ferihanın emiri ohhhh ne güsel
hoşgeldin canımm gün içinde bi türlü toplaşamıyoruz ama gece muhabbetide güsel.
ohhh ne güsell dinlenirsiniz canımm.
teşekkür ederim kızlar
kuzey ismini önceden düşünmüştük eşimle
sonradan da anlamlı bir isim olsun istedik
emireygamber efendimizin soyundan gelen demekmiş
manası hoşumuza gitti çift isim oldu
aslında hiç istemedim çift isim olsun ama napalım
bahar alemsin yaa hiç o açıdan düşünmemiştim
melis sen ov testi kullanmıyormusun?ateşin hakketen bi garip.gerci bu ay benimki de bi garipti...seninki gibi stabil giden günler oldu
yeni hamiş yok ne yazık ki...
sende üzülme sakın..biz de farklı durumda degiliz.dua etmekten başka da çaremiz yok.ama günün birinide inşallah hepimiz bu yüce duyguyu tadacagız
uzulmemek elde degılkiii artık hergun insanların bak o bıle hamıle bı sen doguramadın laflarını duymaktan fenalık geldı....hep dua edıyorum sızlerı de katıyorum sızlerde benı unutmayın....inşallahh hepımız tadarız o duyguyu....
melis sen ov testi kullanmıyormusun?ateşin hakketen bi garip.gerci bu ay benimki de bi garipti...seninki gibi stabil giden günler oldu
canım önceden kullandım ovul testi ama artık kullanmıyorum...bu ay baya gecikti ya 16.gün oldu benim en geç..oyüzden aklıma acaba kist falan mı var sorusu geliyor...sen çalış bugün ve yarın sakın ihmal etme
teşekkür ederim kızlar
kuzey ismini önceden düşünmüştük eşimle
sonradan da anlamlı bir isim olsun istedik
emireygamber efendimizin soyundan gelen demekmiş
manası hoşumuza gitti çift isim oldu
aslında hiç istemedim çift isim olsun ama napalım
bahar alemsin yaa hiç o açıdan düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?