- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.861
bildiğin gibi canım ahhh baharım ya sanki bebek istemeden önce yaşamıyormuşum...yada şuan sadece bebek için yaşıyormuşum gibi...bende aynı endişedeyim bu ay canım henüz ateşime göre yumurtlamadım ki hiç bu kadar geç yumurtlamadım..ne diyelim rabbim herşeyin hayırlsını nasip etsin
ay bu deli bebişkoda hemen bunalım takılmaya hazır
başlatma ateşine sen yımırtlamışsındır farkında değilsin.yımırtlamadıysanda yımırtlarsın acelesi yok hem geç gelişen yımırta daha sağlıklı olur unutmaaa.
çok pis bağlanırım bunalımahe ya geç olsunda güç olmasın napalım...yımırta ne kız bizim burdakiler çok kullanır o lafı
canım tedavin hayırlı olsun senide listeye ekleyim bat neydi?
saolun bat 13 mart ekleyebilirsiniz listeye.. ama doktora gittim haberler iyi değil. pko olduğu için yumurtalar gelişmiyormuş..
selam arkadaşlar nasılsınız?
günler geçmek bilmiyor bu nasıl bir saplantıdır ki
ömür gidiyor farkında değiliz.
bazen kafam çok rahat ama bazende dakikaların hesabını yaparken buluyorum kendimi.
diyorum ki bi gün gelipte şu yazdıklarımı geriye dönüp ne çekmişim diye tebessümle okuyabilecekmiyim.
her ay acaba bebek varmı diye düşünürken bu ayda kist gittimi diye meraktayım.
ama daha çok var mart 15te adet olunca doktora gidip öğrenicem.
bildiğin gibi canım ahhh baharım ya sanki bebek istemeden önce yaşamıyormuşum...yada şuan sadece bebek için yaşıyormuşum gibi...bende aynı endişedeyim bu ay canım henüz ateşime göre yumurtlamadım ki hiç bu kadar geç yumurtlamadım..ne diyelim rabbim herşeyin hayırlsını nasip etsin
saolun bat 13 mart ekleyebilirsiniz listeye.. ama doktora gittim haberler iyi değil. pko olduğu için yumurtalar gelişmiyormuş..
ilaç kullanıyodun dimi klomenmiydi??
geçen ay kullandım klomen. dr adet olunca gel klomani yine kullan bu sefer günde iki tane alacaksın dedi.ilaç kullanıyodun dimi klomenmiydi??
o zaman yapılacak şey belli...klomen+çatlatma iğnesi... bence şansın fazla...
eet bebişimm.
yımırtamı ne normal yumurta işte bende kkdan öğrendim.
kızlar hepimiz aynıyız galiba..bu topiğin demirbaşları psikopata bağlamışız..bu arada bende az önce egg white gördüm.hemen ov testi yaptım.dün bembeyaz çıkan test bugün çift çizgi hemde ikiside aynı kalınıkta..şimdi bende oturdum hesap yapıorum.acaba bugün mü çalışsak?yarın sabah mı çalışsak yoksa yarın akşam mı die...hesap kitapla olmuyor gerci ama ne biliyimi şte..yine de hesaplıyoruz.bu ay ilaç kullandığım için daha bi umutluyum sanki...sizce napıyım?
klomeni geçen adette kullandım. günde bir defa. ama buna rağmen gelişmemiş. bi dahaki adette günde iki defa kullancamcanım ama sen klomen kullanmıyormuydun ona rağmen mi gelişmemiş peki sabah akşammı kullandın.
ama üzülme eğer olmadıysa iğnelerle güsel yumurtlarsın ve olur.tek derdin bu olsun çözümü var.
geçen ay kullandım klomen. dr adet olunca gel klomani yine kullan bu sefer günde iki tane alacaksın dedi.
anammmm..benim doktor direk günde 2 tane vermişti klomeni..ben kesin feci yumurtlamışımdır.normalde sorunun yok demişti doktor.sadece yumurtaları biraz uyaracaz dedi..fazla uyarmış benimkini..valla hamiş olursam ikiz çıkar kızlar benden
kızlar hepimiz aynıyız galiba..bu topiğin demirbaşları psikopata bağlamışız..bu arada bende az önce egg white gördüm.hemen ov testi yaptım.dün bembeyaz çıkan test bugün çift çizgi hemde ikiside aynı kalınıkta..şimdi bende oturdum hesap yapıorum.acaba bugün mü çalışsak?yarın sabah mı çalışsak yoksa yarın akşam mı die...hesap kitapla olmuyor gerci ama ne biliyimi şte..yine de hesaplıyoruz.bu ay ilaç kullandığım için daha bi umutluyum sanki...sizce napıyım?
ama dr dedi ki yumurtalar belli bi büyüklüğe gelince iğne yapcam . ama yumurtalar büyümüyp iğne yapılması için.o zaman yapılacak şey belli...klomen+çatlatma iğnesi... bence şansın fazla...
geçen ay kullandım klomen. dr adet olunca gel klomani yine kullan bu sefer günde iki tane alacaksın dedi.
ozaman sen bence iğne tedavisi olmalısın klomen sana fayda etmediyse iğne çok daha etkili..çözümü var canım sıkma canını
eevet canım aynı durumlardayız.
bence iki gün çalış üstüste
umuda gelince kendini olmayabilir ihtimalinede hazırla canım
bende ilk kullandığım ay çok umutlanmıştım ve
inan ozaman yıkımı daha çok oluyor.
olumlu düşün ama fazlada umut bağlama.
inşallah ilk ve son olur senin için.
ama dr dedi ki yumurtalar belli bi büyüklüğe gelince iğne yapcam . ama yumurtalar büyümüyp iğne yapılması için.
doğrsun bAHARCIM. en kötüsüne kendini hazırlıcan..iki gün üst üste demişsin ya..sence zamanlamayı nasıl yapalım?gerci kelin ilacı olsa başına sürer diyorsun eminim ama
güneycim senin için de eğer tek sıkıntı buysa melisin dedigi gibi iğne ile sorunun çözülür.yeter ki başka ciddi sorun olmasın.pco olan bi çok kadın çok da rahat hamile kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?