Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ay bu deli bebişkoda hemen bunalım takılmaya hazır
başlatma ateşine sen yımırtlamışsındır farkında değilsin.yımırtlamadıysanda yımırtlarsın acelesi yok hem geç gelişen yımırta daha sağlıklı olur unutmaaa.

çok pis bağlanırım bunalıma he ya geç olsunda güç olmasın napalım...yımırta ne kız bizim burdakiler çok kullanır o lafı

kızlar hepimiz aynıyız galiba..bu topiğin demirbaşları psikopata bağlamışız..bu arada bende az önce egg white gördüm.hemen ov testi yaptım.dün bembeyaz çıkan test bugün çift çizgi hemde ikiside aynı kalınıkta..şimdi bende oturdum hesap yapıorum.acaba bugün mü çalışsak?yarın sabah mı çalışsak yoksa yarın akşam mı die...hesap kitapla olmuyor gerci ama ne biliyimi şte..yine de hesaplıyoruz.bu ay ilaç kullandığım için daha bi umutluyum sanki...sizce napıyım?

saolun bat 13 mart ekleyebilirsiniz listeye.. ama doktora gittim haberler iyi değil. pko olduğu için yumurtalar gelişmiyormuş..

canım ama sen klomen kullanmıyormuydun ona rağmen mi gelişmemiş peki sabah akşammı kullandın.
ama üzülme eğer olmadıysa iğnelerle güsel yumurtlarsın ve olur.tek derdin bu olsun çözümü var.

eet bebişimm.
yımırtamı ne normal yumurta işte bende kkdan öğrendim.

her ay olan yumoşlardan diyosun yani

tatlım bence bu aralar bikaç gün üst üste deneyin sabah çalışma imkanınız varsa sabah daha verimlidir

canım ama sen klomen kullanmıyormuydun ona rağmen mi gelişmemiş peki sabah akşammı kullandın.
ama üzülme eğer olmadıysa iğnelerle güsel yumurtlarsın ve olur.tek derdin bu olsun çözümü var.
klomeni geçen adette kullandım. günde bir defa. ama buna rağmen gelişmemiş. bi dahaki adette günde iki defa kullancam

eevet canım aynı durumlardayız.
bence iki gün çalış üstüste
umuda gelince kendini olmayabilir ihtimalinede hazırla canım
bende ilk kullandığım ay çok umutlanmıştım ve
inan ozaman yıkımı daha çok oluyor.
olumlu düşün ama fazlada umut bağlama.
inşallah ilk ve son olur senin için.

iğne yapmak içn yumurtalar gelişmiyo işte onun için yaptıramıyorum.. kızar ben kaçıyorum allaha emanet olun. tşk ederim cvplarınız için iyi gceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…