- 17 Ocak 2012
- 383
- 0
- 46
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #4.841
ilacın adını hatırlayamadım 5 gün kullandım.. adetim biteli on günoldu geçen hafta gittk gelişmesi iyi dedi. yarın yine gtcezhadi bakalım inş gelimşmiştir.klomen mi kullanmıştın???adetin kaçıncı günündesin
ilacın adını hatırlayamadım 5 gün kullandım.. adetim biteli on günoldu geçen hafta gittk gelişmesi iyi dedi. yarın yine gtcez
yükselişe geçmiş cnm çatlama olabilir bi kaç gün içinde netleşir..
buneki naz yazsam roman olur derlerya 3 senedir neler yaşadığımı bi ben bi allah bilir....canım inşallah bu sefer bebeğin seninledir...ne aşamalardan gecmişsiniz yaa... Rabbim kimseyi zora düşürmesin
gunaydınnnnnnnn
sızlere bırsey danısmak ıstıyorum ben reglımın 10.gunu devlet hastanesıne kadın dogum doktoruna gıttım daha once gıttıgım doktor 2 ay tedavı yok demıstı oylesıne gıdeyım muayene olayım dedım sonra kan tahlılı ıstedı ve beta hcg de ıstemıs sonucu aldım ben bılmıyordum beta hcg ıstedıgını cunku degerım 1.20 ama doktor hıc bu konuylaılgılı bırsey demedı...neysee...gecen kk de bır topıkte bır arkadasın ılk degerı 1.79 mus ve yukselmıs nıtekım hamıleymıs ve bır yazısında daha once yaptırdıgı teslerde hep 0.200 fln gordugunu yazmıs bubenım kafamı karıstırdı tamam 10.gun gebelık ıcın cok erken ama bu kafama takıldı....ayrıca ben bu ay sogan kurune basladım 1 hafta oldu 1 haftam kaldı:)
selam kızlar bır turlu karşılaşamıyoruz yok boyle bıse ya ozledım sızıben adet oldum bat 25 mart bugun doktora gıttım başladık takıbe bakalım hayırlısı
hayal hadi hayırlısısı olsun...güzel sonuçlar alırsın inşallah...
evet kızlara artık denk gelemiyoruz zaten hamişler pek uğramaz oluyor doğal olarak kendilerine daha uygun sitelerde geziniyorlar...
tükenen küçücük listedekilerde yoruldu sanıırım uğramaz oldular...
selam kızlar bır turlu karşılaşamıyoruz yok boyle bıse ya ozledım sızıben adet oldum bat 25 mart bugun doktora gıttım başladık takıbe bakalım hayırlısı
hayal hadi hayırlısısı olsun...güzel sonuçlar alırsın inşallah...
evet kızlara artık denk gelemiyoruz zaten hamişler pek uğramaz oluyor doğal olarak kendilerine daha uygun sitelerde geziniyorlar...
tükenen küçücük listedekilerde yoruldu sanıırım uğramaz oldular...
iyiim çok şükür..yarın doktora gtcem de ne dicek diye merak ediyorum yumurtalar gelişmiş mi diye kontrole gidiyorum da..
yükselişe geçmiş cnm çatlama olabilir bi kaç gün içinde netleşir..
buneki naz yazsam roman olur derlerya 3 senedir neler yaşadığımı bi ben bi allah bilir....
aklında klamasın yenile istersen .... bnm kan sonucumda 2.65 ti 5in üzerinde olduğu zaman geblikten şüphelenir doktorlar ...onunki geç döllenme fln olmuştur yüksek ihtimal...
evet cnm yaptırdım bugün aşılamamın 10.günü ....valla canım ne yalan soylıyım bende yoruldum(bazen fenalık basıyor ama ya sabır dıyorum elden başka bıse gelmıyor kı (sen ne yaptın 2. asılaman oldumu
yorulmak yok bebişim o bize yasak....evet bi karşılamadık kız hadi gözünaydın ?? dan kurtuldun 25 mart yazıyom nihayethadi inşallah güzel bir ay olur senin için canım...
yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnn............. ya bende henüz yumurtlamadım sanırım ya üff baksanıza 379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com hiç 16 dan sonra yumurtlama olmadı bende ya
Uzayıp giden yollara kitlenmiş gözlerim,tükenmiyor ümit bir olmazı bekliyorum.
Bulurmu bulur benide günün birinde bir mucize!
Duayı duaya ekliyorum...
kızlar niye karşılaşamıyoruz???? sayfamız hiç ilerlemiyor valla...
ateş tablomu koyayım yine 386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
10.günden itibaren pozitife yakın çift çizgi gördüm ovulasyon testinde...ama dün yine yaptım.çizgi nerdeyse yok gibiydi.ama ateşime göre hala yumurtlamadım sanırsam.benim kafam iyice karıştı hee...hesap kitapla hiç olmuyo bu işler gerçelkten.
olimberacım 3 sene geçrekten çok uzun bi süre yaa...rabbim artık versin bebegini...senin eşinde mi sorun vardı canım yaa..ben unutuyorum.bahar melis ve sen hepinizin durum birbirine girdi valla.demirbaşlar bi biz kaldık zaten.inş bu liste biter bu ay...
nazcım şuanda bi sorun yok diyor doktorlar..ama pcoluydum..eşim varikosel amelitayı oldu ama değerleri kötü değildi bende pco olduğu için şansı artırmak açısından ameliyat oldu şuanda değerleri maşallah süper diyebilirim...
Adimi duydum geldim
Kizlar hepinize selamlar bende arada geliyorum okuyorum cikiyorumvyazacak bisey bulamiyorum ben beklemedeyim 15 mart da doktora gidicem bakalim bebis ne alemde arada kotu ruyalar goruyorum bebekle ilgili moralim bozuluyor etkileniyorum istahim yok gunde iki kere anca yiyiyorum simdi de kahvaltilik biseyler yiyecem karnim sis gazdan kokularda cok rahatsiz ediyor esim hala hamile olarak gormuyor beni sikayetlerimi gereksiz buluyor pek destek goremiyorum oyle iste bu ara depresif oldum nedense
Allah sizlerinde yar ve yardimcisi olsun kizlar opuyorum hepinizi
selam arkadaşlar nasılsınız?
günler geçmek bilmiyor bu nasıl bir saplantıdır ki
ömür gidiyor farkında değiliz.
bazen kafam çok rahat ama bazende dakikaların hesabını yaparken buluyorum kendimi.
diyorum ki bi gün gelipte şu yazdıklarımı geriye dönüp ne çekmişim diye tebessümle okuyabilecekmiyim.
her ay acaba bebek varmı diye düşünürken bu ayda kist gittimi diye meraktayım.
ama daha çok var mart 15te adet olunca doktora gidip öğrenicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?