Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bende iyi diyelim iyi olalım hesabından devam ediyorum ateşten memnun değilim ama kısmet cnm
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu çatlatma iğnemi işaretledim ama aşılamamı ıvf transfer girdim

canım inşallah tutar dualarımız seninle ateşe takılma boşver az kalmış 3 4 gün daha bekliycez.
ama allah korusun eğer olmazsa bir ay falan ara ver vücudun bi dinlensin.
progestan verdimi doktor sana peki.heni üstüste klomen kullanınca rahim incelirmiş ya o bakımdan.

yok cnm progeston vermedi doktor ara vermeyide hiç istemiyorum bahaar ya
folikülmetride rahim duvarınada baktı ama herşey yolunda dedi bilmiyorum bakalım 3. den sonra bırakcam zaten duruma göre umarım gerek kalmaz tabii...
ateşe göre cuma kan vercektim bakalım bu seviyede giderse yaptırmam zaten normal şartlar altında hafta sonu regl olmam lazım bakalım ...

canım rahim duvarı iyiyse gerek görmemiştir zaten.
kendin hakkında en iyisini sen bilirsin eğer bu konuda inat ediyorsan bundada vardır bi hayır diyorum ben.
kan falan verme tatlım yaa bekle pazartesiye kadar hem azcık heyecan olur.

iyi geceler bebişko
bende kaçar canlarım yarın akşam herkes 10da burada olsun burayı okuyan arkadaşlarım ona göre yarın akşam 10da buluşuyoruz
gelmeyen.......

ana bilsem 10 da gelirdim kız yeni okudum

pasimm ya merak ettik seni maşallah ne kadar da az kalmış doğuma yaa nerden nereyee Rabbim kolay doğumlar versin canım oğlunu sağğlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin bizleride duanda unutma canım bende seni seviyorum

iyi cnm senden nbrler...randevuya birtek bizmi uyduk

45 dk gecikmeli olmuş ama idare edin

İyi bebiş senden nbr....hoşgeldin....

iyi canım sabahtan beri roman oynamayı öğreniyorum yoruldum kızz

aslında artık yapacağım şeyleri tamamlayıp kenara çekilmek istiyorum her konuda olduğu gibi üzerime düşeni yapıp kenara çekilmek gibi ....
dayanabilirsem neden olmasın bahar cumayı zor getiriyorum ama o günü atlatırsam zaten haftasonu gircek ve mecbur pazartesiyi bekliycem ...
hayırlısı ...

aferin bebişko randevuya geldin azcık gecikmeli oldu ama neyse artık.
bu arada kızlar 500e az kaldı sıkıldım ben şu 400lü sayfalardan
bugün 5yüz yapalım ozman

romanmı o nerden çıktı melisss

ya kızlar benim sol kasığımda ağrı var hafiften
ben şimdi dk.hapı kullanıyorum yumurtlayamamda yani o yüzden değildir.
şimdide kist büyüdümü diye sorun yapmaya başladım.
acaba yarın soğan suyuna başlasammı ne dersiniz ama haplarım bitmedi daha

ayıpsın kız önce girme fırsatım olmadı 10 da randevu olduğunu bilsem 10.00da burda olurdum..naber hayatım bak benim ateşe ne dersin
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

derim ki bebişko bu gece çatlayacaksın sen zaten ben sana ne dedim 2 gün veriyorum sana bu günlerde çatlayacak dedim.
boşver bu ay yumoşun baya kaliteli olcak.inşallah sıpalarla elektriği tutarda gebeş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…