Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bakalım mart gebesi yada gebeleri kimler olcak
benim olmayacağım kesin
ama ben mayıs gebesi olmayı çok istiyorumm inşallahh mayısta gebe olurumm

genelde batlar 13-25 arası inşallah şı kısa listemiz hemen biter hepimiz hamileee kısmına yazılırız..inşallah canm tez zamanda gelsin bebişlerimiz

genelde batlar 13-25 arası inşallah şı kısa listemiz hemen biter hepimiz hamileee kısmına yazılırız..inşallah canm tez zamanda gelsin bebişlerimiz

getir şu listeyi bakalım bebiş gözümüz şenlensin.
kaç kişi kalmışız görelim.
bu arada bbal olan arkadaş yok ortalarda.

hadi kızlar bitirelim listemizi artık yaaaa

kızçeler ben bu ay tablomdan hiç bişi anlamadım.

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugün sabah 7 e 10 kala bi kalktım 36,2 çıktı.normalde 8 gibi ölçüom.sonra yine ölçtüm uyudum tabi yine...saat 8 buçukta kalktım 36,6 çıktı.allah allah dedim..9 da bi daha ölçtüm 36,4 çıktı.bende onu baz aldım.ortalaması..sizce benim durum ne?çatlamadım mı hala?valla eşimin hali kalmadı hiç..3 gün üst üste olmuş oldu..bugün kesin mola vercez..

canım sen şimdi klomen kullanıyosun dimi? peki dr kontrole çağırmadımı seni? ona göre yorum yapcam

klomen kullandım canım evet.ama doktor kontrole çağırmadı.rahim filmi çekilmeden takip yapamam dedi..şuanda ne olduğu belli degil.kapalı kutusun dedi..tahlillerim normal ama tüplerim tıkalı olabilir die düşünüyor herhalde.ama bana kalırsa bu klomen bana da kist yaptı.çünkü 2 gündür inanılmaz ağrım var karın bölgemde...hiç böle olmamıştı.inş yumurtlama ağrısıdır dicem ama...ayy ben o rahim filmini çekilmek istemiyorum :-( bu ay olmazsa beklicem.o film benim için en son şık...

hayırlısı olsun canım.ne desek bilmiyorum teselli sözleri etmiycem
çünkü hepimiz bu laflardan sıkıldık.
ama yinede bi mucize bulsun seni adet olmazsın inşallah.

bahar çok güzel ifade etmiş.ben de sölicek bişi bulamadım...üzüldüm ....

canım benim gerçekten üzüldüm......ne yazacağımı bilmiyorum

üzülmeyin kızlar ya gelecek ya gelecek..bu emekleri bu çabaları bu maddi ve manevi giderler rabbim karşılıksız bırakmaz ..
adet gelene kadarda umut kesilmiyor evet ..hakkımızda hayırlısı olsun....

üzülmeyin kızlar ya gelecek ya gelecek..bu emekleri bu çabaları bu maddi ve manevi giderler rabbim karşılıksız bırakmaz ..
adet gelene kadarda umut kesilmiyor evet ..hakkımızda hayırlısı olsun....

bugün ölçtünmü ateşini canım nasıldı inşallah tekrar artmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…