Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

derim ki bebişko bu gece çatlayacaksın sen zaten ben sana ne dedim 2 gün veriyorum sana bu günlerde çatlayacak dedim.
boşver bu ay yumoşun baya kaliteli olcak.inşallah sıpalarla elektriği tutarda gebeş olursun.

evet tarihte bir ilk oldu 18.gün yumurtladım ben yaa düşünsene...inşallah canım hayırlısı olsun...
peki 16 ve 17 de ilşki oldu sence bugün olmalı mı??yoksa yarınmı??

evet tarihte bir ilk oldu 18.gün yumurtladım ben yaa düşünsene...inşallah canım hayırlısı olsun...
peki 16 ve 17 de ilşki oldu sence bugün olmalı mı??yoksa yarınmı??

canım sen yap bugün çatlarsa dünküler yaşamadıysa şansın kalmaz.
ama bugün yaparsan bi tanede olsa döllenir.hem yaptıkça hız artar.

valla bilemedim canım ama soğan yapma bence ilaçların bitsin bi kontrole bak ne durumda olduğunu öğren ondan sonra bakarsın...

sende hiç yaratıcı değilsin bebiş yaa geçen senede aynı gösteriyi yaptırdın.

kesss ulenn bu sefer farklı 2-3 değişik dans tarzı olacak içinde 3 dklık roman olacak

bu ayı bi tamamla bahar yada bi doktor gözük ama ben okadar doğum kontrol hapı kullandım kistlerime sadece soğan fayda etti sen bence ilk adtle atacaksın sninki klomen etkisinden olan bi kisttir...
oyyy annem bende dert bir değilkii çocuklara gösteri yaptırcamda roman dansını öğretcem o açıdan yani

ALLAH kolaylık versin melis ama eğlencelidir.

Son düzenleme:

saol canım...evet eğlenceli ama bir o kadarda yorucuuuu

bu ayı bi tamamla bahar yada bi doktor gözük ama ben okadar doğum kontrol hapı kullandım kistlerime sadece soğan fayda etti sen bence ilk adtle atacaksın sninki klomen etkisinden olan bi kisttir...

:

evet kızlar haklısınız ya bu ay bi bitsin zaten 12 günüm falan kaldı tahminimce
ya böyle boş oturmak canımı sıkıyor.alışık değilim.
olimberacım evet klomen kisti inşallah gitmiştir.

evet kızlar haklısınız ya bu ay bi bitsin zaten 12 günüm falan kaldı tahminimce
ya böyle boş oturmak canımı sıkıyor.alışık değilim.
olimberacım evet klomen kisti inşallah gitmiştir.

GİDER CNM o hiç takma sen kafana rahat ol.... diyene bakkk eheheheh

hayırlısı olsun canım.ne desek bilmiyorum teselli sözleri etmiycem
çünkü hepimiz bu laflardan sıkıldık.
ama yinede bi mucize bulsun seni adet olmazsın inşallah.

bahar çok güzel ifade etmiş.ben de sölicek bişi bulamadım...üzüldüm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…