Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

herkese hayırlı cumalar...canlarımm kızlar dün bebişimizi gördük.2 li testimiz yapıldı şükürler olsun ense ölçümü sonucumuz ii çıktı kanda alındı onun sonucu pztesi değerlendiricek doktorum büyük bir yük kalktı sayılır artık üstümden onun haricinde yavrucum kıpır kıpırdı doktor vurdukça zıpladı poz verdi bol bol annecim doktor bile şaşırdı bu kadar pozlarına cinsiyet için bidahaki randevumuzda öğrencez hayırlısı ile 10 nisanda yani kızlar girebildikçe yazıyorum. hepinizi çok öpüyrum melis sonnur bahar yaaa hep dua ediyorum size ve ismini hatırlayamadığım herkese kızlar vakit bulduukça bakıyorum size takipçinizim....

oo ne gzüel maşallah darısı başımıza inş. :)

gecmıs olsun canım...neden korunucaksın kı? allah hayırlı zamanda nasıp etsın ınsallah...

antibiyotikler ilaçlar ağır dozda olduğu için canım aman bu ay böyle laylaylom yapıcaz

saol canomm evet iyiym şimdi şükür..cemre bebiş demek ayy adıyla yaşasın prenses az kaldıı kuzum ya...

selam gamzecim maşallah bebeğinee sağlıkla büyüsün inşallah tatlım gel arada yaa özletme kendini...çok sağol duaların için canım bende seni çook öpüyorum...

anladım canım kafanı dınlersın hatta bu surede çok ılıskı denememeye calısın yumurtalıklerın dınlenmesı de ıı gelebılıyormus hamıslıge...oyle duymustum

iyilik cnm allaha sukur..
Bebek de iyidr insallah hafta ici randevumuz var ikili test icin insallah her sey yolundadirr..

sıkma canını kötü çıkma ihtimali çok düşük milyonda bir.bence bu ihtimali düşünmeye gerek yok iyi düşün iyi olsun..
Hem çıksa ne olur rabbimin bir bildiği vardır.

4 saat sonra nerdesiniz yahu siz pasiden şüpheleniyorum zaten doğurmuş olabilir diye yoksa sabahları geliyordu o:44:

ay canım ancak gelebildim.
diğer kızlar da gelmemiş hava güsel herkes gezmelerdeydi heralde.
ama aşağıdaki ziyaretçiler bizden kesin
pasi belki haftasonu diye gelmemiştir.
doktora gidecekti inşallah güzel gelişmeler vardır.
sen nasılsın canımm

Son düzenleme:

inşallah cnm..hayırlısıyla bi doğursaydı ...
havalar süper gidiyor herkez geziyor bi ben kös kösüm heralde
bahar tablo yorumlamak istermisin bnm biraz kafam karıştıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…