- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.961
evet soğan suyu yapıyosun diye hatırlıyodum yanlışmı hatırladımbanamı dedın canımmm keyfım ıyı dee mıdemi nıye sordunn
gunaydin herkeseeeeeee
günaydın ecrın nasılsın
hayırlı cumalar
gunaydınnn nasılsınızzzz
evet soğan suyu yapıyosun diye hatırlıyodum yanlışmı hatırladım
günaydın nasılsın bebek nasıl
heeetatlım ben gecen ay yaptım bu ay hıcbırsey yapmıyorum ovulasyon testı ve ates bakalım
herkese hayırlı cumalar...canlarımm kızlar dün bebişimizi gördük.2 li testimiz yapıldı şükürler olsun ense ölçümü sonucumuz ii çıktı kanda alındı onun sonucu pztesi değerlendiricek doktorum büyük bir yük kalktı sayılır artık üstümden onun haricinde yavrucum kıpır kıpırdı doktor vurdukça zıpladı poz verdi bol bol annecimdoktor bile şaşırdı bu kadar pozlarına cinsiyet için bidahaki randevumuzda öğrencez hayırlısı ile 10 nisanda yani kızlar girebildikçe yazıyorum. hepinizi çok öpüyrum melis sonnur bahar yaaa hep dua ediyorum size ve ismini hatırlayamadığım herkese kızlar vakit bulduukça bakıyorum size takipçinizim....
gecmıs olsun canım...neden korunucaksın kı? allah hayırlı zamanda nasıp etsın ınsallah...
yemek mi varrrkarnım acıkıp duruyo zaten yaaa, slm dostlarr, bebişim geçmiş olsun yaaa, geçen sene bende aynından olmuştum çok kötü bişey ama iğneler ayağa kaldırıyo 2 günde cicim,
bahoooooo, bu ay başlıyomu çalışmalar
herkese hayırlı cumalar...canlarımm kızlar dün bebişimizi gördük.2 li testimiz yapıldı şükürler olsun ense ölçümü sonucumuz ii çıktı kanda alındı onun sonucu pztesi değerlendiricek doktorum büyük bir yük kalktı sayılır artık üstümden onun haricinde yavrucum kıpır kıpırdı doktor vurdukça zıpladı poz verdi bol bol annecimdoktor bile şaşırdı bu kadar pozlarına cinsiyet için bidahaki randevumuzda öğrencez hayırlısı ile 10 nisanda yani kızlar girebildikçe yazıyorum. hepinizi çok öpüyrum melis sonnur bahar yaaa hep dua ediyorum size ve ismini hatırlayamadığım herkese kızlar vakit bulduukça bakıyorum size takipçinizim....
antibiyotikler ilaçlar ağır dozda olduğu için canım aman bu ay böyle laylaylom yapıcaz
saol canomm evet iyiym şimdi şükür..cemre bebiş demek ayy adıyla yaşasın prenses az kaldıı kuzum ya...
selam gamzecim maşallah bebeğineesağlıkla büyüsün inşallah tatlım gel arada yaa özletme kendini...çok sağol duaların için canım bende seni çook öpüyorum...
anladım canım kafanı dınlersın hatta bu surede çok ılıskı denememeye calısın yumurtalıklerın dınlenmesı de ıı gelebılıyormus hamıslıge...oyle duymustum
evet soğan suyu yapıyosun diye hatırlıyodum yanlışmı hatırladım
günaydın nasılsın bebek nasıl
iyilik cnm allaha sukur..
Bebek de iyidr insallah hafta ici randevumuz var ikili test icin insallah her sey yolundadirr..
ben geldimmmmm
4 saat sonra nerdesiniz yahu siz pasiden şüpheleniyorum zaten doğurmuş olabilir diye yoksa sabahları geliyordu o:44:
ay canım ancak gelebildim.
diğer kızlar da gelmemiş hava güsel herkes gezmelerdeydi heralde.
ama aşağıdaki ziyaretçiler bizden kesin
pasi belki haftasonu diye gelmemiştir.
doktora gidecekti inşallah güzel gelişmeler vardır.
sen nasılsın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?