- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.921
selam kızlar nasılsınız?
ben kaç gündür fena hastaydım giremedim serumlarla ayaktayım...ilaçlardan dolayı bu ay koruncakmışım bu ayda böylece güme gitti...
pasim senden başka merak eden olmamış bitanem benim sağol geçmişi okudum da senin erkeğin erken gelecek gibi duruyo hayırla sağlıkla kucağına al inşallah canım benim
kız hayallll napıosunnn sesssiz sessiz
geçmiş olsun melis bende rahatsızım bi kaç gündr doktora bile gitmedim ilaç verecek diye...bu ay rahat takıl sana iyi gelecektir..
emin ol yokluğun farkediliyor ....
selam kızlar nasılsınız?
ben kaç gündür fena hastaydım giremedim serumlarla ayaktayım...ilaçlardan dolayı bu ay koruncakmışım bu ayda böylece güme gitti...
pasim senden başka merak eden olmamış bitanem benim sağol geçmişi okudum da senin erkeğin erken gelecek gibi duruyo hayırla sağlıkla kucağına al inşallah canım benim
a.selam canım cok gecmıs olsun neyın var tam olarak?ara vermek ıyıdır takma kafana
saol canım sanada geçmiş olsun bu ara yine salgın var...zaten adetim yeni bitmişti ve dayanamadım duramadım ilaçsız olmadı işte aman napalım bu ayda stressiz halvetlerimiz olur ne güzel 1.5 yıl dan sonra bebek fikri olmadan 1 ay geçirmek nasıl olcak bakalım
Sessiz çığlık atıyorum
sen ne yapıyorsun canım
sağol hülyacım önemli bişey değil ya boğazım tüm iltihaplanmış yaralar oluşmuş ateşim fena çıktı derken baya bi sarsıldım..evet kafam dağılır en azından sen nasılsın canım
yok cnm benmki seninki kadar ileri derece değildi yoksa bende dayanamazdım beni bu yediğim içtiğim kürler sağlamlaştırdı sanırım
bence çok iyi olacak göreceksin
ıyıyım canım bende olursam adet beklıyorum başkada bır sey yok:)ya tam toplanıyorz esım gelıyor cıkmam lazım tekarar gecmıs olsun canım gorusuruz
ne kürü yapıyon sen kız
inşallah canım biraz mola iyidir
anam yemediğim içmediğimmi kaldı polen yiyorumya son olarak
geçen ay kestane balıyla karıştırmıştım bu ay direk suyla yutuyorum...
nasıl suyla yutuyon bee
ohhh yarasın şifa olsun inşallahh canımaynı bulgur gibi cnm bi çay kaşığı ağzıma atıp suyla götürüyorum..
kızlar önceki sayfalarda kaçırmış olabilirim bat yazdıranlar varsa mesaj atarsanız sevinirim arada kaybolup gitmesin canlarım
ben varımmmmm ama özel yazamam
senin özelini yesinler yavrııımmmm
selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?