Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yemek mi varrr karnım acıkıp duruyo zaten yaaa, slm dostlarr, bebişim geçmiş olsun yaaa, geçen sene bende aynından olmuştum çok kötü bişey ama iğneler ayağa kaldırıyo 2 günde cicim,

bahoooooo, bu ay başlıyomu çalışmalar

hee gel yemek var zaten şiştin bomba gibi hala yemek soruyo yaaa.
ne çalışması kız hangi çalışma işe falan girmedim evdeyim ben biliosun
(gördüğün kadarıyla gayet cool takılıyorum canom hiç bebek falan düşünmüyorum yani)

hahhayyyyy ay cidden bende okuyorum yanlış anladı bu kız beni diyorum süper bir sıyrılış olmuş böyle olmak lazım baharım yaa, geleceği zaman geliyo zaten sıpalar, yırtsakta değişen bişey olmuyo,

şaka maka bomba gibi oldum harbiden hürrremin suratı gibi oldu yüzüm, 19 kilo aldım, dev anası gibiyim, oğlum olsaydı, keloğlan ve dev anası diycekerdi valla

evet canom yaaa gerçekten öyle.bazen kendimizi çok kaptırıyoruz sanıyoruzki bizim çabamızla olacak.
herşeyi deniyoruz yapmadığımız bişey kalmıyo sonunda umut ediyoruz olacak diye
ama aslında bunların hepsi hikaye allah verceği zaman hiçbişey yapmasanda korunsanda oluyor.
aslında yapacağımız en güzel şey dua etmek
allahım bize sabretme gücü ver insanlara insaf ver ve inşallah senin bize uygun gördüğün zaman çok uzak değildir demek.

şaka maka bomba gibi oldum harbiden hürrremin suratı gibi oldu yüzüm, 19 kilo aldım, dev anası gibiyim, oğlum olsaydı, keloğlan ve dev anası diycekerdi valla

kız olcaksın tabi yaa hamileliğin tadı öle çıkar top gibi yuvarlanacaksın.
çokta kilo almamışsın canım bence ideal.zaten doğumdan sonra hepsi gidecek sen cemre bebişe ii bak kilo sorun değil.

kesinlikle öyle canım, bu beğenme butonunu tekrar koymuşlar süper yaaa herşeyi beğenesim geliyo valla, 1 yıl önce nisan ayında..... topiğinde tanışmıştık zaman ne çabuk geçmiş yaa ben bu gün o topikten okudum 3-5 sayfa, sen de şiir yazmışın karıncalarla ilgili, pourqua da anammm topiğin şairi geldi yazmış, ordada yapmışın bir marjinallik, ben sana söylüym senin bebek de böyle garip bi sürprizle gelcek, beklemediğin zamanda

karıncalarmııı ben mi yazmışımmm hey allahım dikkat çekmek için yapmışımdır
özlemde yemiş ama
evet beğenme butonunu çok beğeniyoruzz iiki geldi canom sende iiki geldinnn
bu arada evet 1 sene oldu sayılır kkya geleli ama biz yine yerimizde sayıyoruz.ama olsun bi sürü arkadaş edindik dertlerimizi paylaştık.

Son düzenleme:

aynen öyle canım çok şey paylaştık, fırtınalı günler de geçirdik yerimizde saydığımızı düşünme be, herşeyin zamanı var, sağlık olsun yeterki, heyy millet nerdesiniz yaaaa gelin iki sohbet edek,

evettt canom yyaaa ne insanlar tanıdık
aman neyse sanal alem işte önemli olan baki kalanlardır.
bu saatten sonra gelmez kızlar belki olimbera gelir.
sen neden ayaktasın bu saatte gebe gebe

evettt canom yyaaa ne insanlar tanıdık
aman neyse sanal alem işte önemli olan baki kalanlardır.
bu saatten sonra gelmez kızlar belki olimbera gelir.
sen neden ayaktasın bu saatte gebe gebe

ben hiç erken yatamadımki, öğlene kadar uyuyunca böle oluyo, tv izliyorum bi yandan öle işte, ben nöbet tuttarım bu gün burda sen rahat yatabilirsin baharım geleni avlarım merak etme

ben hiç erken yatamadımki, öğlene kadar uyuyunca böle oluyo, tv izliyorum bi yandan öle işte, ben nöbet tuttarım bu gün burda sen rahat yatabilirsin baharım geleni avlarım merak etme

yok bebeğim bende 1e kadar yatamam ama benim kocişle kkda bi oyun var onu oynuyoruz kim çok yaparsa ödül onun olcakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…