- Konu Sahibi bebisimolsun
-
Dün bir test yaptım ama çıkmadı bisey bugün gunüm ateşim yükseldi cÇok şükür gelmez inşallah kırmızılar
36da3e Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım o zaman bekle biraz daha bakalım aynı düzeyde seyrederse yine iii sanırım:26:
ben pek anlamıyorum bu çizelgeden. hayırlısı ise olsun tatlım
kızlar selam ferdattan haber varmı yaa,masum sevindim ateşin yükselmiş bat ın bugündü diiimi
Bugundu canimm
selam kızlaarr...
bir süredir giremedim,
evimde değildim,ailemle ilgili bi sorun vardı ordan oraya koşturdum vallaa
ferdat kız nerdesin meraklandım?
masumiyet seninde sesin çıkmıyo testi yaptın mı?
Bugundu canimm
ya masum bence kana git yaaa valla çok heyecanlandımm haaa
not:bu arada ifadeler gelmiş ohhh bee
ben olsam koşarak kana giderdim vallaevet ifadeler geldiii çok sevindim
kızlar kan testi sonucum 261 çıktı
yaniiiiiii
ayyy maşallah sana yaaaa yerinde olmayı o kadar çok isterdimki mouse un imlecini bizim isimlere değdir accık bize de bulaşsın canım ya,ben de istiyom işteeeeeee
sağolasın canım
inşallah allah size de nasip etsin
pek tadım yok ama tsh sorunu var bende yüksek çıkmış yine
nasıl başedicem bunla bilemiyorum
tatlım hormonal değerler değilmi hamile kalmayı engellediğini okumuştum ama hamile de kaldın ne zararı var yani pek bilemiyorum bu konuyu,olsun sen içini ferah tut iyişeyle düşün ya ne güzel bugünün tadını çıkar
hamile kalmaya da engel
kalınca da yükselmesi bebeüin zeka gelişimine zararlı
aman Allah korusun canım ,insan düşünmeden edemez tamam ama doktora bi git bakalım ilaç filan verir belki korkuların yersizdir,sen şu olumsuzlukları at kafandan,havalara uçman lazım şimdi senin,kızıyorum haa
hayırlı olsun ferdat85 Allah sağlıkla geçirmeyi nasip etsin! havalara uçup karşılaman gereken bi haberi böle kendi kendine evham yapıp da köreltme lütfen! Rabbim her şeyi öyle sistemli bi şekilde düzeltir ki! bende hamile kaldığımda kistim vardı bayaa büyük dr. ya kist gidicek ya bebish dedi kızım onu hüpletti :) sen de rahat ol ve nelerin sana yardımcı olucağını araştır lütfen..
moral verdiğiiz için teşekkürler kızlar
zaten ilaç kullanıyorum ona rağmen yüksek çıktı
yarın doktora gidicem ama kendi endokrin doktorum şehir dışındaymış başka doktora gidicem güvenebilir miyim bilmiyorum ama ne derse yapmak zorundayım
sanırım dozu artıracak ikiye çıkarır diye düşünüyorum ilacı
ferdatcım tek doktorla sınırlı kalma başkasına da git maddi yeterliliğin varsa özelden profa filan git bence,ama şimdi sakin ol mutlu ol biraz,eee eşin ne tepki verdi,7 aydır istiyordun dimi benim de 7 ay oldu yaaaa,insan öyle özeniyorki,Allahım ne zaman kısmet edicek acaba merakla bekliyoruz bakalımm
canım işte yarın farklı bir doktora gidicem ama normal doktorum ünv hastanesinde doçent
gebelik öncesi ona gidiyordum işte endokrin uzmanı zaten
evet 7 ay olmuştu
eşime henüz söylemedim o şehir dışında yarın akşam burda olucak
yüzyüze söylemek istedim
sizde bir sıkıntı var mı peki olmaması için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?