Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

geldım geldım burdayım bak korkma

yaaa yarın 10.gunum su testlere baslasammı olımberaya da sordum gecen gun 12.gun basla dedı ama ılk kez kullanıcam ya bıraz heyecan yaptım sankım

canım dün yazamadım kusura bakma aslında kaç günde bir adet olduğuna bağlı..her ay değişebiliyor bi ay erken yumurtlarsın 10.gün yada diğer ay geç yumurtlarsın 17.gün hiç belli olmaz..istersen başla sen

olsun canım baslamadım yarın 11.gun o zmn yarın baslayayım ama 4 saat ıdrar ve bısey yenmıcek fln yazlıyor bunlara uymak sartmı aslında bugun yapıcaktım kahvaltıdan sonra 4 saat bekleyeyım dedım ıse daldım sonra wc ye gırdımki aklıma geldısonra yemek fln derken kaldı bugun..

Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum

iyi akşamlar tatlım hoşgeldin nasılsın bebişimiz nasıl

evet canım özellikle su tüketimi çok etkili...4 saat olmasa da 2 saat bile yeterli ben 2 saat tutuyodum..2 saat sıvı alma ve idrarını tut daha iyi sonuç alırsın

tamam canım tesekkur ederım bana cok yardımınız dokundu allah razı olsun gonlunuzden gecenı kabul etsın ınsalah

sımdı cıkmam lazım cok opuyorumm iyi geceler...

tamam canım tesekkur ederım bana cok yardımınız dokundu allah razı olsun gonlunuzden gecenı kabul etsın ınsalah

sımdı cıkmam lazım cok opuyorumm iyi geceler...

rica ederim canım ne demek...aminn saol tatlım inşallah Rabbim hepimizin gönlündeki muradını versin...
bende öpüyorum seni iyi gecelerr...

günaydın kızlarrrr.
hepimize mutlu huzurlu diğerlerinden çok daha güzel bir hafta diliyorum...
inşallah bu hafta hepimizin hayatında güzel gelişmeler olur...
beni merak etmişsiniz okudum çok duygulandım
ama şükür daha doğurmadım
ilaçlar ile bekletiyoruz sıpayı çarşamba yine kontrolüm var o zaman konuşucaz doğum tarihini..
doktorun dediğine göre nisanın 10 u gibi falan olacak sanırım tabi bizim spedyy gonzoles beklerse
cuma günü mobilyalar geldi evde temizlik vs haftasonuda istirahat ile geçti gelip size yazamadım kusura bakmayın...

bu arada ben yokken canom gelmiş keşke denk gelseydik..kısmet ..

günaydınnnn cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…