- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.021
nilayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
efendımm tatlımmm nasılsın seni burda tek basına mı bıraktılarrr
iyim canım saol sen nasılsın
evet yaa tek başıma korkuyommmmmmmmmmm:2:
geldım geldım burdayım bak korkma
yaaa yarın 10.gunum su testlere baslasammı olımberaya da sordum gecen gun 12.gun basla dedı ama ılk kez kullanıcam ya bıraz heyecan yaptım sankım
canım dün yazamadım kusura bakma aslında kaç günde bir adet olduğuna bağlı..her ay değişebiliyor bi ay erken yumurtlarsın 10.gün yada diğer ay geç yumurtlarsın 17.gün hiç belli olmaz..istersen başla sen
Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum
olsun canım baslamadım yarın 11.gun o zmn yarın baslayayım ama 4 saat ıdrar ve bısey yenmıcek fln yazlıyor bunlara uymak sartmı aslında bugun yapıcaktım kahvaltıdan sonra 4 saat bekleyeyım dedım ıse daldım sonra wc ye gırdımki aklıma geldısonra yemek fln derken kaldı bugun..
iyi akşamlar tatlım hoşgeldin nasılsın bebişimiz nasıl
evet canım özellikle su tüketimi çok etkili...4 saat olmasa da 2 saat bile yeterli ben 2 saat tutuyodum..2 saat sıvı alma ve idrarını tut daha iyi sonuç alırsın
tamam canım tesekkur ederım bana cok yardımınız dokundu allah razı olsun gonlunuzden gecenı kabul etsın ınsalah
sımdı cıkmam lazım cok opuyorumm iyi geceler...
iyi akşamlar tatlım hoşgeldin nasılsın bebişimiz nasıl
Zorlu bir hafta geçirdim canım migren, ishal ve mide ağrılarıyla dolu bugün daha iyiyim işte bebeğim iyi çok şükürgeçen gün ikili test yaptırdım haftaya neticesini öğrenicem inşallah güzel çıkıcak sonucumuz
Sizleri de öpüyorum Allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın en yakın zamanda
günaydın kızlarrrr.
hepimize mutlu huzurlu diğerlerinden çok daha güzel bir hafta diliyorum...
inşallah bu hafta hepimizin hayatında güzel gelişmeler olur...
beni merak etmişsiniz okudum çok duygulandım
ama şükür daha doğurmadım
ilaçlar ile bekletiyoruz sıpayı çarşamba yine kontrolüm var o zaman konuşucaz doğum tarihini..
doktorun dediğine göre nisanın 10 u gibi falan olacak sanırım tabi bizim spedyy gonzoles beklerse
cuma günü mobilyalar geldi evde temizlik vs haftasonuda istirahat ile geçti gelip size yazamadım kusura bakmayın...
bu arada ben yokken canom gelmiş keşke denk gelseydik..kısmet ..
gunaydın kızlar nasılsınız
kimseler yok gene dükkanı ben açıyorum gibi hissediyorum
gunaydın kızlar nasılsınız
kimseler yok gene dükkanı ben açıyorum gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?