- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.061
günaydın kızlarrrr.
hepimize mutlu huzurlu diğerlerinden çok daha güzel bir hafta diliyorum...
inşallah bu hafta hepimizin hayatında güzel gelişmeler olur...
beni merak etmişsiniz okudum çok duygulandım
ama şükür daha doğurmadım
ilaçlar ile bekletiyoruz sıpayı çarşamba yine kontrolüm var o zaman konuşucaz doğum tarihini..
doktorun dediğine göre nisanın 10 u gibi falan olacak sanırım tabi bizim spedyy gonzoles beklerse
cuma günü mobilyalar geldi evde temizlik vs haftasonuda istirahat ile geçti gelip size yazamadım kusura bakmayın...
bu arada ben yokken canom gelmiş keşke denk gelseydik..kısmet ..
bende iyi cnm eşim geldi çıkmak zorunda kaldım ....iyiyim tatlımmm sen nasılsınnnn
bahsettiği yeşil çay olabilir"İki bardak çay gebeliği artırıyor
ABD’de yapılan araştırmalar, günde 2 bardak çay içen kadınların hamile kalma oranlarının arttığını ortaya çıkardı.
Boston Üniversitesi’nde 3 bin 600 kadını inceleyen bilim adamları, günde 2 bardak çay içenlerin gebe kalma oranlarının yüzde 27 oranında arttığını açıkladı. Araştırmayı yürüten profesör Elizabeth Hatch çalışmaların devam ettiğini belirtti. Şekerli, gazlı içecekleri de inceleyen bilim ekibi, düzenli olarak bunları tüketen kadınların hamile kalma olasılığının ise azaldığını açıkladı."
benim kadar çay içen yoktur heralde :S:S
Nasılsınız kızlaarr pazartesi sendromunuz geçmedi mi dahaa
çalışıyorsunuz sanırım
kızlar selam ya ben artık seksten soğudum. görev haline geldi. elimden gelse başım ağrıyor diyeceğim. offffffffff tam da yumurtlama haftam.
bu etiketlere kim ne yaptı ne acayip şeyleri etiket yapmışşş...ben geçenlerde aklıma gelenleri yazmıştım ama son hali bi garip olmuşşş:44::44::44::44::44:
evet ya ne kadar gereksiz şey varsa yazılmış.
kız msjlarda yazan kelimler çıkıyor başka topiklerde öyle çok enteresannn....
ay çok komik bunlarda yazılsın ozaman. fanfinifinfon sipermen halvet ahahahahahaaaaaa
yazılır birazdan takip et....fanfinfon cancincon ...şiki şiki baba ayni ayni abazaaaa
orlicin çay konusu ..arhanın seksten bıktığı hmn alta düşünce dikkatimi çekti yni msj gldikçe bi öncekiler alta düşüyor
eski köye yeni adetler gelmiş
oyyy canım sıkılıyor benimmmmm oyundanda bıktımm...
valla cnm ayıptır sölemesi ben 100.000 i devirdim 12. sıraya oturdum zorlamıyorum artık
oda sıkıyor evet bi yerden sonra
yaparım ben sen o kadar uğraitın ben bi kaç seferde hehehe...benim facedeki mahjongdan deneyimim çok orda meydan okuyanarımda oluyordu o yüzden idmanlıyım yaniiivay vay vayyyy aferin kız sana ben en fazla 90000yaptım
sen nasıl yaptın o puanı
sana da günaydın gebeş listesine adını yazdırasıca:)günaydın gebe olupta kurtulasılar
çay yeşil çay değildir ya hem oda olsa onuda cok içiyorum, o söktürüyo yumurtlama döneminde içmiyorum onu bitki çaylarının bazıları sakıncalı oluyor ya ondan
arha çok güldüm ama geçen hafta bende senin gibiydimyumurtlama dönemimde havada karada çalıştık eşim "iyi çalıştık demi"diyo oda nasıl bıktıysa garibim
günaydıngunaydın hepınızee bugun 12.gunum dun ılk testımı yaptım cokk hafıf sılıktı...tablom da sımdılık bu sekılde ben pek anlamıyorum bu tablo ısınden ama sanırım henuz yumurtlamıyorum
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
birde tabloda 27 28 29. gunler renklı kutucuk ıcınde acaba yumurtlama gunlerım dıyemı yoksa oylesıne mı:)dıkkatımı cektıde merak ettım
günaydın kızçeler.....
günaydınnnn pasiiii ve gonzalessss
nasılın canım....
gonzales öpüyormuş hale teyzesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?