Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Canıımmm ne güzel dileklerde bulunmuşsun çok hoşuma gitti teşekküüürleeerr
kuzumm dayanamıyo gelmek istiyor demek e napsın daha fazla bekletmek istemiyor annesini
odayı ve denizimizi merakla bekliyorum.. öpüyorumm...

iyiyim tatlımmm sen nasılsınnnn
bende iyi cnm eşim geldi çıkmak zorunda kaldım ....
bahsettiği yeşil çay olabilir
Nasılsınız kızlaarr pazartesi sendromunuz geçmedi mi dahaa
çalışıyorsunuz sanırım

bana hergün pazartesiii

kızlar selam ya ben artık seksten soğudum. görev haline geldi. elimden gelse başım ağrıyor diyeceğim. offffffffff tam da yumurtlama haftam.

kızlar selam ya ben artık seksten soğudum. görev haline geldi. elimden gelse başım ağrıyor diyeceğim. offffffffff tam da yumurtlama haftam.

ahhhh ahhhhh o konudan uzun zman sonra sadece bu ay rahatım valla o da nasılsa tüpe geçecez diyerekten ..bakalım ne olacak ALLAH sonumuzu hayır etsin. ben adamlarada acıyorum valla

bu etiketlere kim ne yaptı ne acayip şeyleri etiket yapmışşş...ben geçenlerde aklıma gelenleri yazmıştım ama son hali bi garip olmuşşş:44::44::44::44::44:

ay çok komik bunlarda yazılsın ozaman. fanfinifinfon sipermen halvet ahahahahahaaaaaa

yazılır birazdan takip et....fanfinfon cancincon ...şiki şiki baba ayni ayni abazaaaa
orlicin çay konusu ..arhanın seksten bıktığı hmn alta düşünce dikkatimi çekti yni msj gldikçe bi öncekiler alta düşüyor

Son düzenleme:

eski köye yeni adetler gelmiş
oyyy canım sıkılıyor benimmmmm oyundanda bıktımm...

günaydın gebe olupta kurtulasılar
çay yeşil çay değildir ya hem oda olsa onuda cok içiyorum, o söktürüyo yumurtlama döneminde içmiyorum onu bitki çaylarının bazıları sakıncalı oluyor ya ondan
arha çok güldüm ama geçen hafta bende senin gibiydim yumurtlama dönemimde havada karada çalıştık eşim "iyi çalıştık demi"diyo oda nasıl bıktıysa garibim

gunaydın hepınızee bugun 12.gunum dun ılk testımı yaptım cokk hafıf sılıktı...tablom da sımdılık bu sekılde ben pek anlamıyorum bu tablo ısınden ama sanırım henuz yumurtlamıyorum

3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com

birde tabloda 27 28 29. gunler renklı kutucuk ıcınde acaba yumurtlama gunlerım dıyemı yoksa oylesıne mı:)dıkkatımı cektıde merak ettım

vay vay vayyyy aferin kız sana ben en fazla 90000yaptım
sen nasıl yaptın o puanı
yaparım ben sen o kadar uğraitın ben bi kaç seferde hehehe...benim facedeki mahjongdan deneyimim çok orda meydan okuyanarımda oluyordu o yüzden idmanlıyım yaniii
sana da günaydın gebeş listesine adını yazdırasıca:)
günaydın
adet olmadır cnm o...yumurtlama günü yeşil oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…