Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

aynen yaa artık sıkıldım ama varya
nasılsa olmıcakki diyor hep içim :S

ben fazla iyi değilim sen nasılsın ecrincim :)

hayırdır canım noldu neden iyi değilsin bende iyiyim işte yumurtlamayı bekliyorum bi türlü yumurtlayamadım :)))

hoşgeldin iyi sen nasılsın??

bende iyiyim sagol canım yumurtlamayı beklıyorum ama hala yuömurtlama olmadı gelmedi yumurtam bu ayda

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım bu aralar düşüşe geçmiş belki bugünlerde bi yumurtlama olabilir.sen değerlendir bugünleri.

bu arada pasim iyi olmana sevindim.diğer kızlar merhabaaaaaaaaaaa

değerlendiriyorum zaten canım hadı hayırlısı bakalım gelsin artık şu yumurtaaa yaaaaaaaaa

değerlendiriyorum zaten canım hadı hayırlısı bakalım gelsin artık şu yumurtaaa yaaaaaaaaa

aslında ben senin tablona bakınca 36.5e çıktığı zaman yumurtlamış olduğunu düşünmüştüm.
ama yine düşüşe geçmiş.peki klomen falan kullanıyormusun.belki 2.kez yumurtluyor olabilirsin

bu ay klomen kullanmsıtım canım sabah akşam ama adetımın 13,güün yumurtlama yok dedi doktorum bakalım belkide :26::26:

degerlendiriyorum canım sagol evet bende pazartesileri kötü oluyorum hele bu hafta saatler alındı yaa hala uyukluyorum valla :))
bu saatler mahvetti benide helede iş hiç çekilmez artık dısarı güzel,günler uzun pfff
bu ay klomen kullanmsıtım canım sabah akşam ama adetımın 13,güün yumurtlama yok dedi doktorum bakalım belkide :26::26:

hadı hayırlısı yaa belkide 2. kezdir valla nasıl güzel olur

Son düzenleme:
"İki bardak çay gebeliği artırıyor
ABD’de yapılan araştırmalar, günde 2 bardak çay içen kadınların hamile kalma oranlarının arttığını ortaya çıkardı.

Boston Üniversitesi’nde 3 bin 600 kadını inceleyen bilim adamları, günde 2 bardak çay içenlerin gebe kalma oranlarının yüzde 27 oranında arttığını açıkladı. Araştırmayı yürüten profesör Elizabeth Hatch çalışmaların devam ettiğini belirtti. Şekerli, gazlı içecekleri de inceleyen bilim ekibi, düzenli olarak bunları tüketen kadınların hamile kalma olasılığının ise azaldığını açıkladı."

benim kadar çay içen yoktur heralde :S:S

bu saatler mahvetti benide helede iş hiç çekilmez artık dısarı güzel,günler uzun pfff

hadı hayırlısı yaa belkide 2. kezdir valla nasıl güzel olur

hayırlısı artık bekleyip görcem :)

bende çok çay içiyorum ama yok bişey valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…