- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.041
nasılsın halecim ...
seni gördüm daha iyi oldum pasim :34
iyyim ne olsun aynısanada günaydın canım..
nasılsın..
az önce yazacaktım baktım yazıp gitmişsin...
günaydın cnm iyi sen nasılsın??
iyyim ne olsun aynı
kimse gelmiyo diye cıktım sen gelmissin ,
az kalmış doguma aman dikkat et ilaçlada bekliyorsaki huysuz yumurcak aman dikkat et
ıyyım aynı sen naptın nası gıdıyo
aynen yaa artık sıkıldım ama varyabende aynı valla beklemekle geçiyor işte .....
slm kızlar iyi haftalar naıslsınız bakalım
slm kızlar iyi haftalar naıslsınız bakalım
aynen yaa artık sıkıldım ama varya
nasılsa olmıcakki diyor hep içim :S
ben fazla iyi değilim sen nasılsın ecrincim :)
hoşgeldin iyi sen nasılsın??
bende iyiyim sagol canım yumurtlamayı beklıyorum ama hala yuömurtlama olmadı gelmedi yumurtam bu ayda
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bu aralar düşüşe geçmiş belki bugünlerde bi yumurtlama olabilir.sen değerlendir bugünleri.
bu arada pasim iyi olmana sevindim.diğer kızlar merhabaaaaaaaaaaa
hayırdır canım noldu neden iyi değilsin bende iyiyim işte yumurtlamayı bekliyorum bi türlü yumurtlayamadım :)))
bende iyiyim sagol canım yumurtlamayı beklıyorum ama hala yuömurtlama olmadı gelmedi yumurtam bu ayda
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bu aralar düşüşe geçmiş belki bugünlerde bi yumurtlama olabilir.sen değerlendir bugünleri.
bu arada pasim iyi olmana sevindim.diğer kızlar merhabaaaaaaaaaaa
yumurtlamasanda bencede değerlendır sen genede
pazartesı sendromu galiba hiç iyi değilim
değerlendiriyorum zaten canım hadı hayırlısı bakalım gelsin artık şu yumurtaaa yaaaaaaaaa
aslında ben senin tablona bakınca 36.5e çıktığı zaman yumurtlamış olduğunu düşünmüştüm.
ama yine düşüşe geçmiş.peki klomen falan kullanıyormusun.belki 2.kez yumurtluyor olabilirsin
bu saatler mahvetti benide helede iş hiç çekilmez artık dısarı güzel,günler uzun pfffdegerlendiriyorum canım sagol evet bende pazartesileri kötü oluyorum hele bu hafta saatler alındı yaa hala uyukluyorum valla :))
bu ay klomen kullanmsıtım canım sabah akşam ama adetımın 13,güün yumurtlama yok dedi doktorum bakalım belkide :26::26:
bu saatler mahvetti benide helede iş hiç çekilmez artık dısarı güzel,günler uzun pfff
hadı hayırlısı yaa belkide 2. kezdir valla nasıl güzel olur
"İki bardak çay gebeliği artırıyor
ABDde yapılan araştırmalar, günde 2 bardak çay içen kadınların hamile kalma oranlarının arttığını ortaya çıkardı.
Boston Üniversitesinde 3 bin 600 kadını inceleyen bilim adamları, günde 2 bardak çay içenlerin gebe kalma oranlarının yüzde 27 oranında arttığını açıkladı. Araştırmayı yürüten profesör Elizabeth Hatch çalışmaların devam ettiğini belirtti. Şekerli, gazlı içecekleri de inceleyen bilim ekibi, düzenli olarak bunları tüketen kadınların hamile kalma olasılığının ise azaldığını açıkladı."
benim kadar çay içen yoktur heralde :S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?