Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yine kimse yok

kalktım evimi temizledim,çamaşırlarımı astım

şimdi de kös kös oturuyorumm
hepiniz öpüldünüz

derya aynen cnm bulaşık makinesi kaldı ama her zmanki gibi ..
slmmm kızlarrrrr...
iyi hatırlattın benım de makina duruyor
boşaltılmayı bekliyor
nefret ediyorum makina boşaltmaktan

iyi fıstık..geriye kalan işleri hallettim geri geldim ...bide üstüne mercimek köftesi yoğurdum...

mercimek köftemiiii
çok severim

Kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum

Biri mercimek köftesi demiş nasıl yapılıyor bir tarif yazsanız bak canım istedi şimdi

iyi hatırlattın benım de makina duruyor
boşaltılmayı bekliyor
nefret ediyorum makina boşaltmaktan

mercimek köftemiiii
çok severim
ayıptır sölemesi bende çok güzel yaparım heee isotlu kimyonluuu nar ekşili

bide oyunda puanda atladın dimiiii seni seniiiii
eline sağlık diyebilmem için tadına bakmam gerekk
oyunda oynadım evet..

gel buyur tatlımmmm
bahar evet 20. sıra imiş ilk yükseldiğimde 12. idim ama birileri beni geçtikçe geriye atılmışımmmesela biri sen

iyi fıstık..geriye kalan işleri hallettim geri geldim ...bide üstüne mercimek köftesi yoğurdum...

ayy sizde eşim gibi 1.sıraya ulaşmak için kafayı yedi herif oyy onu alamıyorum pc den bide ben başlamayayım
vallahi çok severimm ama ben napıcam olii yaa güya yürüyüş yapıyorum ama yemedende duramıyorum :44:

VALLA BENDE zayflayım diyorum ama engel olamıyorum kendime napalım aslında çok iyi olur zayıflasak

Son düzenleme:
Kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum

Biri mercimek köftesi demiş nasıl yapılıyor bir tarif yazsanız bak canım istedi şimdi

saol masum sanada ...
burda yemekle ilgili bişiler yazmamak lazım aslında ama unuttum ...
yakında olsaydım hmn yapardım..hamilelere çok yapmışımdır canının çektiğini sevap olur diye..

kendi adıma iyiyim cnm sen nasılsın..
özlemmmmm sende hoşgeldinnn

iyi olmaya çalısıyorum canım daha adet olmadım olamadım sanırım yıneama tınlamıcam bu sefer doktora da gıtmıcem dayanabıldıgım yere kadar.sen ne yaptın neye karar verdın en son..özleeeeeeeeeeeeeeeeem kız pişşşt naber

adetten nefret ediyorum helede bi türlü gelmeyen adetten iki kere nefret ediyorumm...
mayısta ta tüpe gidiyoruz cnm aksilik olmazsa..

:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
pasiiiiii hoşgeldin
adetten nefret ediyorum helede bi türlü gelmeyen adetten iki kere nefret ediyorumm...
mayısta ta tüpe gidiyoruz cnm aksilik olmazsa..

al benden de o kadar ne uyuz bişe allah düşmanımın başına vermesın düzensiz adetihayırlısı olsun canım hakkında ınsallah gerek kalmaz bu ay hamiş olursun.

saol masum sanada ...
burda yemekle ilgili bişiler yazmamak lazım aslında ama unuttum ...
yakında olsaydım hmn yapardım..hamilelere çok yapmışımdır canının çektiğini sevap olur diye..

Şu etsiz çig köfteler kısır ve mercimekli köfte onlar favorim ama daha yiyemedim mercimekli köfteden annemde bilmiyor Neyse artık bi yerde görürsem yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…