- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.321
yine kimse yok
kalktım evimi temizledim,çamaşırlarımı astım
şimdi de kös kös oturuyorumm
hepiniz öpüldünüz
derya aynen cnm bulaşık makinesi kaldı ama her zmanki gibi ..
slmmm kızlarrrrr...
oyhh bende yeni bitirdim işlerimi bi tek toz almak kaldı ama çok yoruldum benn
sanada selam canumm nabersinn
iyi hatırlattın benım de makina duruyorderya aynen cnm bulaşık makinesi kaldı ama her zmanki gibi ..
slmmm kızlarrrrr...
iyi fıstık..geriye kalan işleri hallettim geri geldim ...bide üstüne mercimek köftesi yoğurdum...
iyi fıstık..geriye kalan işleri hallettim geri geldim ...bide üstüne mercimek köftesi yoğurdum...
ayıptır sölemesi bende çok güzel yaparım heee isotlu kimyonluuu nar ekşiliiyi hatırlattın benım de makina duruyor
boşaltılmayı bekliyor
nefret ediyorum makina boşaltmaktan
mercimek köftemiiii
çok severim
oyunda oynadım evet..bide oyunda puanda atladın dimiiii seni seniiiii
eline sağlık diyebilmem için tadına bakmam gerekk
ayıptır sölemesi bende çok güzel yaparım heee isotlu kimyonluuu nar ekşili
oyunda oynadım evet..
gel buyur tatlımmmm
bahar evet 20. sıra imiş ilk yükseldiğimde 12. idim ama birileri beni geçtikçe geriye atılmışımmmesela biri sen
ayy sizde eşim gibi 1.sıraya ulaşmak için kafayı yedi herifoyy onu alamıyorum pc den bide ben başlamayayım
vallahi çok severimm ama ben napıcam olii yaa güya yürüyüş yapıyorum ama yemedende duramıyorum :44:
Kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum
Biri mercimek köftesi demiş nasıl yapılıyor bir tarif yazsanız bak canım istedi şimdi
selam kızlar nasılsınız bakalım..
kendi adıma iyiyim cnm sen nasılsın..
özlemmmmm sende hoşgeldinnn
iyi olmaya çalısıyorum canım daha adet olmadım olamadım sanırım yıneama tınlamıcam bu sefer doktora da gıtmıcem dayanabıldıgım yere kadar.sen ne yaptın neye karar verdın en son..özleeeeeeeeeeeeeeeeem kız pişşşt naber
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
pasiiiiii hoşgeldin:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
adetten nefret ediyorum helede bi türlü gelmeyen adetten iki kere nefret ediyorumm...
mayısta ta tüpe gidiyoruz cnm aksilik olmazsa..
saol masum sanada ...
burda yemekle ilgili bişiler yazmamak lazım aslında ama unuttum ...
yakında olsaydım hmn yapardım..hamilelere çok yapmışımdır canının çektiğini sevap olur diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?