Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

varikoseli çok fazla kafana takma bence benim eşime de demişlerdi varikosel ve ileri hareketlilerinde azalma vardı.. karpuz mevsimi geçiyo ama daya ağzına sürekli karpuzu en çok sperm yapan meyve :) benim eşim ameliyat olmadı ve bi tane de kızım var ömrüne bereket :)

ferdat! doğal gıdalarla yada gıda takviyeleriyle düşüremiyo musun bu hormonu!? lütfen kendini mutluluğa konsantre et daha ilk günlerinden negatif yükleme bebishimize

darısı başımıza :)

canım merhaba...bebişin hayırlı olsun Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah..bende de tiroid problemi var. haşimato tiroid hastasıyım.bu gebe kalmaya engel mi?sende de bu mu vardı?yalnız ben ilaç kullanmıyorum.sadece takip altındayım.doktor yeteri kadar hormonun salgılanıyor dedi..ihtiacın yok şuandedi...haşimato tiroidi bilmeyenler için yazıyım...vucudun kendi ürettiği tiroid hormonunu vucut başka bir şey olarak algılıyor ona karşı antikor üretiyo ve o hormonu öldürüyo..ileri safhalarda ilaçla tiroid hormonu veriliyo ama bana şimdilik gerek görülmedi...acaba bu gebeliğe engelmidir ki===

canım bunlar dert değil bence
yara yakılır zaten varikoselde de gerekirse basit bir operasyon yapılır takma kafana
ama eşinde hareket problemi varsa ilişki pozisyonunuzu değiştirin
burda yazacam şimdi ama ayıp olmasın
istersen googledan bi bak çıkar zannediyorum
maalesef canım tiroit bezlerim az çalışıyor
tek yolu ilaç kullanmak
ama o da çözüm değil ben zaten kullanıyorum
dozu ayarlamak çok çok önemli
inşallah bir sorun çıkmaz

canım geçmiş olsun
benimki haşimato değil sadece tsh yüksek
hem kadın doğumcum hem de endokrincim kesinlikle engel olduğunu söylemişti bana
ki engel olduğuna da inanıyorum ben
ilaç kullanıp tshı düşürünce hamile kalabildim
bence sen başka bir doktora daha git ve ilacına başla

naz034 Allah şifa versin canım ya.. babam çok ağır olarak geçirdi haşimatoyu bi anda oldu nolduğunu anlamadık ama dediğim gibi onunki çok ağır geçti kortizon tedavisi de gördü şu anda çok şükür iyileşti..

ferdat85 ibrahim saraçın troid tedavisi için dereotunu önerdiğini biliyorum biz birebir telefonda görüştük kendisiyle yengemde de troid sıkıntısı var ama onunki hiç çalışmıyobi araştırsan diyorum canım! devanın nerden olucağı hiç belli olmaz.. maille bile yazsanız cevap veriyo mutlaka dönüyolar bilgin olsun istedim.. Hatta naz034 belki sende faydalanabilirsin..

Allah ikinize de acil şifalar versin!

canım çok saol.ben bi araştırıyım...ben ankarada yaşarken türkiyenin sayılı proflarından biri olan tomris erbaş a gitmiştim...bundan bi 4-5 yıl önceydi.hastalıpa teshisi o koydu ama dedigim gibi...ilaç kullAnmana gerek yok.vucudun yeteri kadar hormon salgılıyor dedi...sonra 6 ayda bi kontrol verdi..kontrollere de gittim elimden geldigince..yine aynı şeyler dendi.takiptesin 6 ay sonra gel..en son mart ayında gittim.bebek düşünüyorum bi sakıncası var mı die endokrine gittim.başka bi doktora..o da hiç bir sakıncası yok dedi..ama hamile kaldgıında her ay mutlaka bir de endokrine görüneceksin dedi..yine ilac vermedi...ilerleyen yaşlarda kullanman gerekebilir dedi sadece...ama burda bi kaç kere rastladım.tiroid sorunu olanların gebe kalma şansı düşük die.ama ferdat bana umut oldu.bizde 4 aydır deniyoruz...kafamda hep acaba tiroidden dolayı mı die gecmiyo degil.kısmrt bakalım...eğer şubata kadar olmazsa eşimle doktora gitmeye karar verdik..

Ferdacim hayırlı uğurlu olsun bebeğin Allah saglikla kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah

sağol canım araştırayım elbette neden olmasınki

Ferdacim hayırlı uğurlu olsun bebeğin Allah saglikla kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah

teşekkür ederim canım darısı sana olsun
ateşin yükselmiş gördüm
iyi haberlerini bekliyorum yarın

canım ben çok anlamıyorum ama benim de bi ara önce baya bi düştü sonra yükseldi
umarım seninki de yükselerek devam eder

evet

bir de kızlar 36,7 idi dün ateşim bugün 36,8 oldu

test yaptırdın mı yoksa ateşe bağlı mı diyorsun heyecnlandım allah bebeğini sana bağışlasın canımcım..bnmde ateşim36.6

canım ben çok anlamıyorum ama benim de bi ara önce baya bi düştü sonra yükseldi
umarım seninki de yükselerek devam eder

evet

bir de kızlar 36,7 idi dün ateşim bugün 36,8 oldu

ferdat tebrik ediyorum, allah sağlıkla hayırlı etsin inş..

test yaptırdın mı yoksa ateşe bağlı mı diyorsun heyecnlandım allah bebeğini sana bağışlasın canımcım..bnmde ateşim36.6
yok canım yaptırdım tabi
dün idrarda bugün de kanda öğrendim
ateş tablom çok kısa zaten çok bilgi vermiyor ama son anda yükseldi benim
3803e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ferdat tebrik ediyorum, allah sağlıkla hayırlı etsin inş..
çok teşekkürler darısı size olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…