- Konu Sahibi bebisimolsun
-
aahhhh ahhh olmamıııı ikimizde de sıkıntı var bende yara var eşimdede varikoselden sperm hareket azlığı,3-4 ay kadar bebiş gelmezse ameliyat olur heralde,bendeki yara tekrardan nüksetti bence bu ay adette 3.gün tahlil yaptırıcam orda da profa gidicem işte daha omaz bizim 3-4 daha böööle meleyecem ortalıkta galibaaaa
canım işte yarın farklı bir doktora gidicem ama normal doktorum ünv hastanesinde doçent
gebelik öncesi ona gidiyordum işte endokrin uzmanı zaten
evet 7 ay olmuştu
eşime henüz söylemedim o şehir dışında yarın akşam burda olucak
yüzyüze söylemek istedim
sizde bir sıkıntı var mı peki olmaması için?
canım bunlar dert değil benceaahhhh ahhh olmamıııı ikimizde de sıkıntı var bende yara var eşimdede varikoselden sperm hareket azlığı,3-4 ay kadar bebiş gelmezse ameliyat olur heralde,bendeki yara tekrardan nüksetti bence bu ay adette 3.gün tahlil yaptırıcam orda da profa gidicem işte daha omaz bizim 3-4 daha böööle meleyecem ortalıkta galibaaaa
maalesef canım tiroit bezlerim az çalışıyorvarikoseli çok fazla kafana takma bence benim eşime de demişlerdi varikosel ve ileri hareketlilerinde azalma vardı.. karpuz mevsimi geçiyo ama daya ağzına sürekli karpuzu en çok sperm yapan meyve :) benim eşim ameliyat olmadı ve bi tane de kızım var ömrüne bereket :)
ferdat! doğal gıdalarla yada gıda takviyeleriyle düşüremiyo musun bu hormonu!? lütfen kendini mutluluğa konsantre et daha ilk günlerinden negatif yükleme bebishimize
darısı başımıza :)
canım geçmiş olsuncanım merhaba...bebişin hayırlı olsun Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah..bende de tiroid problemi var. haşimato tiroid hastasıyım.bu gebe kalmaya engel mi?sende de bu mu vardı?yalnız ben ilaç kullanmıyorum.sadece takip altındayım.doktor yeteri kadar hormonun salgılanıyor dedi..ihtiacın yok şuandedi...haşimato tiroidi bilmeyenler için yazıyım...vucudun kendi ürettiği tiroid hormonunu vucut başka bir şey olarak algılıyor ona karşı antikor üretiyo ve o hormonu öldürüyo..ileri safhalarda ilaçla tiroid hormonu veriliyo ama bana şimdilik gerek görülmedi...acaba bu gebeliğe engelmidir ki===
naz034 Allah şifa versin canım ya.. babam çok ağır olarak geçirdi haşimatoyu bi anda oldu nolduğunu anlamadık ama dediğim gibi onunki çok ağır geçti kortizon tedavisi de gördü şu anda çok şükür iyileşti..
ferdat85 ibrahim saraçın troid tedavisi için dereotunu önerdiğini biliyorum biz birebir telefonda görüştük kendisiyle yengemde de troid sıkıntısı var ama onunki hiç çalışmıyobi araştırsan diyorum canım! devanın nerden olucağı hiç belli olmaz.. maille bile yazsanız cevap veriyo mutlaka dönüyolar bilgin olsun istedim.. Hatta naz034 belki sende faydalanabilirsin..
Allah ikinize de acil şifalar versin!
sağol canım araştırayım elbette neden olmasınkinaz034 Allah şifa versin canım ya.. babam çok ağır olarak geçirdi haşimatoyu bi anda oldu nolduğunu anlamadık ama dediğim gibi onunki çok ağır geçti kortizon tedavisi de gördü şu anda çok şükür iyileşti..
ferdat85 ibrahim saraçın troid tedavisi için dereotunu önerdiğini biliyorum biz birebir telefonda görüştük kendisiyle yengemde de troid sıkıntısı var ama onunki hiç çalışmıyobi araştırsan diyorum canım! devanın nerden olucağı hiç belli olmaz.. maille bile yazsanız cevap veriyo mutlaka dönüyolar bilgin olsun istedim.. Hatta naz034 belki sende faydalanabilirsin..
Allah ikinize de acil şifalar versin!
Ferdacim hayırlı uğurlu olsun bebeğin Allah saglikla kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah
canım ben çok anlamıyorum ama benim de bi ara önce baya bi düştü sonra yükseldi
selam arkdaşlar nasılsınız tam okuyamadım geçmişi ama ferdat hamile mi hımm
umarım seninki de yükselerek devam eder
evet
bir de kızlar 36,7 idi dün ateşim bugün 36,8 oldu
umarım seninki de yükselerek devam eder
evet
bir de kızlar 36,7 idi dün ateşim bugün 36,8 oldu
yok canım yaptırdım tabitest yaptırdın mı yoksa ateşe bağlı mı diyorsun heyecnlandım allah bebeğini sana bağışlasın canımcım..bnmde ateşim36.6
çok teşekkürler darısı size olsunferdat tebrik ediyorum, allah sağlıkla hayırlı etsin inş..
Slm larrr kızlarrrrr
burada hayat yok
aynen halbuki çok önemli bişi söleyecektmmmm
varikoseli çok fazla kafana takma bence benim eşime de demişlerdi varikosel ve ileri hareketlilerinde azalma vardı.. karpuz mevsimi geçiyo ama daya ağzına sürekli karpuzu en çok sperm yapan meyve :) benim eşim ameliyat olmadı ve bi tane de kızım var ömrüne bereket :)
kürlere başladık bakalım ne kadar fayda edicek
darısı başımıza :)
canım bunlar dert değil bence
yara yakılır zaten varikoselde de gerekirse basit bir operasyon yapılır takma kafana
ama eşinde hareket problemi varsa ilişki pozisyonunuzu değiştirin
burda yazacam şimdi ama ayıp olmasın
istersen googledan bi bak çıkar zannediyorum
canım özelden yazabilirmisinhiç bebeği olmayanların yarası yakılmazmış,ameliyatı da şimdi düşünmüoruz,şu bitkilerle biraz haşır neşir olalım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?