Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım kusura bakma geç oldu biraz ama
hayır kanama lekelenme hiçbişey olmadı çok şükür
herkeste olcak diye de bişey yok zaten

Ben hamile kalan arkadaşlarımdan genelde böyle duyuyordum yani bir iki damla kahverengi bişey geliyormuş bende en çok bu belirtiyi aradım ama bana da bişey gelmedi :26:

Mahrum hoş geldin canım evet ferda hamile ona halay çekelim mi yaa adet bozulmasın bende hamile olursam bende isterim ama halay ona gere

Ben hamile kalan arkadaşlarımdan genelde böyle duyuyordum yani bir iki damla kahverengi bişey geliyormuş bende en çok bu belirtiyi aradım ama bana da bişey gelmedi :26:

yok canım herkeste olacak diye bi kural yok takma kafana ateşin böle devam ederse süperr hadi seni de listeye ekleyimm

yok canım herkeste olacak diye bi kural yok takma kafana ateşin böle devam ederse süperr hadi seni de listeye ekleyimm

Benimki Allah nasip ederse pazartesi belli olucak canım kan testi yaptırcam ptz günü eşimi bekliyorum hele bi gelsin de hem adetim de iyice geciksin bakalım bana oyun oynamasın yine

Neşelensin biraz burası yahuu hepimize moral oluyor böyle bebiş haberleri halay çekelim eğlenelim çoşalımmm beyaaaa

ben bu ay klomene doktora gitmeden başladım biliom hata yaptım ama artık alttan muayne olmaktan bıktığım için ilaca direk başladım...eşim doktor arkadaşı var böle böle demiş arkadaşıda kızmışş nasıl yaparsınız böyle bişi diye yarın gelsin karından kist varmı bakıyım demişşş o ilac 5 mm kisti 15 yapar sonrası ameliyat demişşş
ben böyle cahillik yapmazdım ama:44:

ayy onu bende hep düşünmüştüm ama cesaret edemedim
ee inş sancı fln yapmaz çok fazla :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…