- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
Şu bizim batların olduğu tabloyu çerçeveli yapınca daha mı göze hoş geliyordu acaba böyle karışık gözüktü gözüme bilen biri el atsa bari[/QUOTE
Canım tabloyu ben hazırlıyorum ama kk tabloları kaldırmış malesef yapamıyoruz ancak böyle oluyorr el attım ama olmuyor...
Baharda öyle söyledi KK bütün tabloları kaldırmış neyse sağlık olsun bari napalım
Ferdacım senin yerleşme kanaman oldu mu? Bende hiç öyle şeyler olmadı da illa ki olması gerekiyor mu herkesde acaba :26::26::26:
canım kusura bakma geç oldu biraz ama
hayır kanama lekelenme hiçbişey olmadı çok şükür
herkeste olcak diye de bişey yok zaten
hayırdır????? hamile misinn
söyle ben burdayım
hayırdır noldu kızz bize yaz
noldu kızzzzzz
bişi olmadı kızlar toplansın diye yazdımmm cnmm:)))
iyi yaptın hadi toplaşın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben hamile kalan arkadaşlarımdan genelde böyle duyuyordum yani bir iki damla kahverengi bişey geliyormuş bende en çok bu belirtiyi aradım ama bana da bişey gelmedi :26:
yok annem hatunlar fatmagüle bakıyoo kesinn
yok canım herkeste olacak diye bi kural yok takma kafana ateşin böle devam ederse süperr hadi seni de listeye ekleyimm
Mahrum hoş geldin canım evet ferda hamile ona halay çekelim mi yaa adet bozulmasın bende hamile olursam bende isterim ama halay ona gere
bişi olmadı kızlar toplansın diye yazdımmm cnmm:)))
Mahrum hoş geldin canım evet ferda hamile ona halay çekelim mi yaa adet bozulmasın bende hamile olursam bende isterim ama halay ona gere
tey tey ıslık ıslıkkkkher hamişimize halay var tabikiiiii
sanada çekeriz merak etme
iyi taktik
selam kıızlarr
evet cnm çok sevindim hayırlısıyla kucağına alsın... bebişine kavuştu çok beklemeden..darısı bizim başımıza:)))
ben bu ay klomene doktora gitmeden başladım biliom hata yaptım ama artık alttan muayne olmaktan bıktığım için ilaca direk başladım...eşim doktor arkadaşı var böle böle demiş arkadaşıda kızmışş nasıl yaparsınız böyle bişi diye yarın gelsin karından kist varmı bakıyım demişşş o ilac 5 mm kisti 15 yapar sonrası ameliyat demişşş
ben böyle cahillik yapmazdım ama:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?