- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.681
ben her ay bi hafta kala başlarım cnmbekle tabi :)
nerden estide yaptınkı sen ilk ?
gerci bu ay bende erken yaptım baş dönmesinden şüphelenıp
eczane doltor ilaç ne paralar gidiyor(sağlık sektörünemi girsek )
hosgeldın canımm ben kendı adıma iyiyimm sen nasılsın gecmıs olsun...hadı hayırlısı du bakalım bellı olmaz inşallahhh tutunmustur sana melegın
ben her ay bi hafta kala başlarım cnm
olabilir valla neden olmasın toptan ovu ve gebeş testi işine girelim...
iyiyim seni görmek ne güzel :) sen nasılsın inşallah yaa ama gene hepsi psikolojık gıbı gelıyor bana
hahah sadece buradakiler testleri bizden alsalar köşe oluruz bide başımıza eczacı oooh kebap
bende ıyıyım canım gun sayıyıroum12 gunkaldı banada...hıcc bellı olmaz uumutlanma umıdını kaybetme nasıl bırsey bılmem ama ole yap ıste
umutlanınca ve olmayınca kötü oluyor yaa
umutsuzda olmuyor aman ne biliim :S kociş her ay "bu ay olcak gibime geliyo"diyoo çok umutlanıyor üzülüncede belli etmiyor ona kıyamıyorum
arkadaslar adet dönemlerim düzensiz ve en son 2 martta oldum, simdi geciktigi icin hamile oldugumu dusunuyorum sizce daha bekliyim mi yoksa testte cikar mi
teste hemen çıkmayanlarda var ilk gebeliğimde cıkmamıstı ama bazılarına silik çizgi çıkıyor test yap 1 2 gun daha beklearkadaslar adet dönemlerim düzensiz ve en son 2 martta oldum, simdi geciktigi icin hamile oldugumu dusunuyorum sizce daha bekliyim mi yoksa testte cikar mi
bı oleyız bı bole ıstee hayırlısı canım rabbım bılıyor bıze verecegı zamanı ...su eslerımız tavrı bızı zaten bole uzuyor yaa uzuledıklerını soleserle gozlerındekı huzun yetıyor
teste hemen çıkmayanlarda var ilk gebeliğimde cıkmamıstı ama bazılarına silik çizgi çıkıyor test yap 1 2 gun daha bekle
eger hamile değilsen sogan suyu kürünü öneririm hem adetini düzenliyor hem içini temizliyor hemde pko ya iyi gelıyor
amin aminn
bide herşeyi göze alıyorlar ve olmayınca canın saolsun demesi bile mahvediyo beni
rabbim eşlerimizden ve bizden olacak nesiller nasip etsin inş.
aminn canım yaa sen daha once dusuk mu yasadınn??cok uzuldum canım
ben hıc hamıle kalmadım ohıssı cok merk edıyorum...bazen hıc yasayamamaktan korkuyorum...
sen sonucta hamıle kalabılıyorsun bunu anlamıs oldun hıc strese gırme elbet olur allahın ıznıyle
kac gundur hamilemiyim degil miyim diye dusunmekten baska seylere veremiyorum kendimi deli olcm, esim de test ypama hemen dusunme bunlari simdi diyor,,ama elimde degil surekli gebelik belritilerini felan okuyorum yailcak yiginla isim oldugu halde..=(
kac gundur hamilemiyim degil miyim diye dusunmekten baska seylere veremiyorum kendimi deli olcm, esim de test ypama hemen dusunme bunlari simdi diyor,,ama elimde degil surekli gebelik belritilerini felan okuyorum yailcak yiginla isim oldugu halde..=(
evet daha önce sogan küründen sonra gebe kaldım ama tatile denk geldi fetiyede ögrendim 2000 km yol yaptık tabi tatilde dönüşte düşük yaptım 15 günlük bişeydi galiba tutunamadı üzerinden 8 ay geçti olmadı hala zaten ilk gebeliğimde 9 ay sonra olmuştu pko var bendede. süper bi histi anlatamam burda paylaşmıştım paylaştım ertesı gun düştüAllah hayırlısını versin sevinemeden üzüldük yani
ama mükemmel bi duygu rabbim anne sevgisinden kimseyi mahrum bırakmasın
ayy canım benım daha zamanı vardı demkkı hayırlı zamanda saglıklı bır skılde anne ol ınsallah....
tekrar denedınmı sogan kurunu bellımı olur faydası olur belkı tekrar bende gecen ay yaptım sogankurunu bakalım
denedim 1 ay o ayda eşim çok yoğundu çok çalışamadık ona kızdım bıraktım
bu ay yıne denicem eger adet olursam çünkü pko var en azından onun için denerim
soğan çok etkili içerkende faydasını görüyosun zaten ben sogan yaptıktan 2 ay sonra kaldım hamile bu ay olmasada üzülme adt olursan gene yap sogann sende
evet bu ay olursam ınsallahh olmam amaaaa ıne yapmayı dusunuyorum zaten doktor mayısta gel dedı bakalım ne olucak moralım bozuluyor yaaa
üzülme buda bizim sınavımız inşallah Rabbim verecek
ne umutsuz insanlara vermiş inşallah bizede verecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?