Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

valla yumurtlamaya göre 2 gün gibi gözüküyor tablomda ..ama burda 6 nisan yazdırmıştım bi kaç gün ileri...ama tam t nin altında değil ve dağınık gbi sankii:44:

ayy hadı bakalım ınsallah tedavıye gerek kalmadan olsun bu ay ınsallah...yarın sabahılk ıdarrınla tekrar bır test yap ve karsılastır bence canım...

dagınıklıgı bellı olmuyor ama ınsallah dusundugumuz gıbıdır sonuccc....

yarın ateşim yüksek çıkmazsa yapmam iki gün sonrası en mantıklı sanırım ...hafif dağınık işte soluk gibiya onu diyorum ..bakalım hayırlısı para bana kalır çantamda duruyo 3,5 millarr

bende çıkıyorum cnm kızlar dayanamadı sanırım ben glne kadar uçmuşlar hayırlısını diliyorum herkezin hakkında artık yarın yorum yaparlar ama sonnurun yorumunu merak ediyordum dağınıklıktan kastı bumuydu diye yarın gelince yazar inşallah görüşmek üzere iyi geceler..

yarın ateşim yüksek çıkmazsa yapmam iki gün sonrası en mantıklı sanırım ...hafif dağınık işte soluk gibiya onu diyorum ..bakalım hayırlısı para bana kalır çantamda duruyo 3,5 millarr

hadi bakalım inşallahhh yaaaa.....o parayla daa guzell bı oda takımı alırsın bebişine ınsallahhh.....

Kızlarr ben geçen ayın 16 sında leke gördüm 18 19 lardada söküldüm adetim başladı ,
şimdi daha 16.günüm ve benden leke gelmeye başladı :44:
böyle bişey ilk defa oluyor sizce neden :26: şaşırdım kaldım valla

Canım gece dayanamadım uyuya kalmışım koltukta kusura bakma
canım benimkide buna benzerdi ama bu çok net çıkmamış tam anlayamadım :44:
sen bu ay iğne falan kullanmadın dimi :26:

olsun cnm zaten ben araştırdım testlerin içinde buharlaşma bandı oluyormuş test kurumaya başladıkça bazen bu bant kızarabiliyormuş özelliklede fazla idrar damalatınca...çok heveslenmedim zaten hakkımızda hayırlısı...
doktora gitsenya cnm acaba ilacı bıraktın onun etkisi olabilirmi...

günaydın kızlarrrrrrrr

GUNAYDIN KIZLAR
olicim hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiton gelir :)

kızlar nasılsınız??

bende nasıl hastalanmısım üşütmüşüm bağda bulantı baş dönmesi pek huylandım hamilemıyım acaba diye test yaptım ama bişe çıkmadı 2 gunum va gerci adete ama sanmam gene ıska galıba. nasılda çalışmıştık bu ay

geçmiş olsun cnm..
Haleeeee test yapsana bida nasil sabrediyonn heyecan yaptım ya

evde bi tane kldı yarın yapıyım diyorum ...

bir test gördüm sanki

olicim testi yapıp dışarı çıkmak olurmu 5 dakika bari bekleseydin bu arada pahalı testlere gerek yok, 3 liralık testler doğruyu gösteriyo, silik çıkıyo ama, senin test değişik biraz, eğer başında bekleyip baksaydın çizgi hemen belirdiyse pozitif derdik, ondan sonra dağılıyo zaten çizgi, ben testlerimi saklamıştım ama sonra baktım tüm 2. çizgiler dağılmış, çişini tutmaya başla 4 saat sonra tekrar yap sende rahatla biz de ben olsam yapardım test yapmaya bayılıyorummmmmmmm

ilk on dksında vardım cnm ben içine düşerek bakıldığı zaman çok soluk bi çizgi var dedim eşim hayır yok dedi sen öyle görmek istediğin için öyle dedi atacaktı bırak dedim sonra geldiğimizdede bu şekli almıştı işte...yapayım gitsin ama bnm şanstan oda bozuk çıkar...

son testimide kullandım oda c nin altında çıkmadı valla yan tarafında çıktı tek çizgi olarak ..hayırlısı olsun... adetimi bekliycem artık...

senin milyarların var cicim 3 liralık testler elinin kiri beeee o zaman yarın sabah yap testi, hadi heyecanla bekliyoruz, Allah hayırlısını versin,

senin milyarların var cicim 3 liralık testler elinin kiri beeee o zaman yarın sabah yap testi, hadi heyecanla bekliyoruz, Allah hayırlısını versin,
duyanda bnm zanneder bebek parası artık testlerede para vermekten bıktım.. 3-5 derken bi dünya para..

Son düzenleme:
son testimide kullandım oda c nin altında çıkmadı valla yan tarafında çıktı tek çizgi olarak ..hayırlısı olsun... adetimi bekliycem artık...

bekle tabi :)
nerden estide yaptınkı sen ilk ?
gerci bu ay bende erken yaptım baş dönmesinden şüphelenıp
eczane doltor ilaç ne paralar gidiyor (sağlık sektörünemi girsek )

hosgeldın canımm ben kendı adıma iyiyimm sen nasılsın gecmıs olsun...hadı hayırlısı du bakalım bellı olmaz inşallahhh tutunmustur sana melegın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…