- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.661
valla yumurtlamaya göre 2 gün gibi gözüküyor tablomda ..ama burda 6 nisan yazdırmıştım bi kaç gün ileri...ama tam t nin altında değil ve dağınık gbi sankii:44:
ayy hadı bakalım ınsallah tedavıye gerek kalmadan olsun bu ay ınsallah...yarın sabahılk ıdarrınla tekrar bır test yap ve karsılastır bence canım...
dagınıklıgı bellı olmuyor ama ınsallah dusundugumuz gıbıdır sonuccc....
yarın ateşim yüksek çıkmazsa yapmam iki gün sonrası en mantıklı sanırım ...hafif dağınık işte soluk gibiya onu diyorum ..bakalım hayırlısı para bana kalır çantamda duruyo 3,5 millarr
yaa sorma
yaz sonumuuuuuu pff daha cok varr korkutmaa benı
Anaaa ne güzel işte yavrum gebeş olcan
Eki Görüntüle 381469 Eki Görüntüle 381470 Eki Görüntüle 381471
resim boyutları büyükmüş pikselleri küçülttüm biraz netliği gitti o yüzden ..umarım gitmdiniz ben yükleyene kadar...
Canım gece dayanamadım uyuya kalmışım koltukta kusura bakma
canım benimkide buna benzerdi ama bu çok net çıkmamış tam anlayamadım :44:
sen bu ay iğne falan kullanmadın dimi :26:
Canım gece dayanamadım uyuya kalmışım koltukta kusura bakma
canım benimkide buna benzerdi ama bu çok net çıkmamış tam anlayamadım :44:
sen bu ay iğne falan kullanmadın dimi :26:
Kızlarr ben geçen ayın 16 sında leke gördüm 18 19 lardada söküldüm adetim başladı ,
şimdi daha 16.günüm ve benden leke gelmeye başladı :44:
böyle bişey ilk defa oluyor sizce neden :26: şaşırdım kaldım valla
geçmiş olsun cnm..GUNAYDIN KIZLAR
olicim hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiton gelir :)
kızlar nasılsınız??
bende nasıl hastalanmısım üşütmüşüm bağda bulantı baş dönmesi pek huylandım hamilemıyım acaba diye test yaptım ama bişe çıkmadı2 gunum va gerci adete ama sanmam gene ıska galıba. nasılda çalışmıştık bu ay
Haleeeee test yapsana bida nasil sabrediyonn heyecan yaptım ya
geçmiş olsun cnm..
teşekkürler :)
evde bi tane kldı yarın yapıyım diyorum ...
ben işede aldım test
iş yerının bi köşede saklı duruyo
bir test gördüm sanki
olicim testi yapıp dışarı çıkmak olurmu 5 dakika bari bekleseydinbu arada pahalı testlere gerek yok, 3 liralık testler doğruyu gösteriyo, silik çıkıyo ama, senin test değişik biraz, eğer başında bekleyip baksaydın çizgi hemen belirdiyse pozitif derdik, ondan sonra dağılıyo zaten çizgi, ben testlerimi saklamıştım ama sonra baktım tüm 2. çizgiler dağılmış, çişini tutmaya başla 4 saat sonra tekrar yap sende rahatla biz de ben olsam yapardım test yapmaya bayılıyorummmmmmmm
ilk on dksında vardım cnm ben içine düşerek bakıldığı zaman çok soluk bi çizgi var dedim eşim hayır yok dedi sen öyle görmek istediğin için öyle dedi atacaktı bırak dedim sonra geldiğimizdede bu şekli almıştı işte...yapayım gitsin ama bnm şanstan oda bozuk çıkar...
duyanda bnm zanneder bebek parasısenin milyarların var cicim 3 liralık testler elinin kiri beeeeo zaman yarın sabah yap testi, hadi heyecanla bekliyoruz, Allah hayırlısını versin,
son testimide kullandım oda c nin altında çıkmadı valla yan tarafında çıktıtek çizgi olarak ..hayırlısı olsun... adetimi bekliycem artık...
GUNAYDIN KIZLAR
olicim hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiton gelir :)
kızlar nasılsınız??
bende nasıl hastalanmısım üşütmüşüm bağda bulantı baş dönmesi pek huylandım hamilemıyım acaba diye test yaptım ama bişe çıkmadı2 gunum va gerci adete ama sanmam gene ıska galıba. nasılda çalışmıştık bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?