- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.641
çubuğu idrara batırana kadar iyi gidiyordun ama sonrası öyle olmadı bende idrarı çubuğa damlatıyodum
hee pekte izleniyosun belliii ne uzun reklamdı o öleee
oli sen yazsana şu testin gerçek adını baksana ne hallere soktuk ama bi türlü adını hatırlayamadık
ayy her gecen gun bırseyler ogrenıyorum sendenn cok saoll
inşallahh canım yaa hepımız amaaa
hee gördüümm yaaabenimde eyüp sultanda dua ederken bi resmim vardı face de sonra kaldırdım tövbe yaa
maşallah cnm iyi yapmışınn ama aslında en güzeli tek tek hepsini aynı günde değilde canın sıkıldığı zaman gidicen böyle huzur doluyor insan yaa
yok ben ole dua ederken fln degıl gezdıgımız yerlerı cekmıstım ıstanbulluyuz ama karsıya yılda bır gıdıyoruz burada yasamayanlar bızden cok sey bılıyo wallahı bıdaha emınım seneye gıdrım
onuda sağolsun ablam dalga olsun diye çekmiş çatlakk
ama biz avrupalıyız canım benimm istanbulun merkezii
karşı tarafta güzelde asıl tarihi yer burasıı ama o tarafta üsküdar beylerbeyi çook güzell
idrarı çubuğa mı damlatıyodun
al sana testin gerçek adı laboquick
rica ederim tatlım ama ne kadar az bilirsen o kadar iyi ben 2 yıl öncesine kadar hiçbirşey bilmiyordum sadece ilşki oluyodu ama yumurtlama nedir testler ateş ölçme vs..aklına gelirse hiçbir bilgim yoktu keşke yine öyle olsaydım
onuda sağolsun ablam dalga olsun diye çekmiş çatlakk
ama biz avrupalıyız canım benimm istanbulun merkezii
karşı tarafta güzelde asıl tarihi yer burasıı ama o tarafta üsküdar beylerbeyi çook güzell
hehheee anı ıste bosver
bana buralar cok sakın gelıyor sevıyorum ben uskudarı flnda pek bılmem pendık kartal kadıkoy bostancı maltepe baska bıryere gıtmem genelde
cok haklısın ama sabır bende yok maalesef aklıma takılan en ufak bırseyı arastırıyorum bende yenı oldugumdan merak edıyorum ıster ıstemez....
anladım cnm çöp bomboş değilse dik kalması biraz zor tabiii..ama bnm ki boş değildi dikti iğrençççç
idrarı çubuğa mı damlatıyodun
al sana testin gerçek adı laboquick
rica ederim tatlım ama ne kadar az bilirsen o kadar iyi ben 2 yıl öncesine kadar hiçbirşey bilmiyordum sadece ilşki oluyodu ama yumurtlama nedir testler ateş ölçme vs..aklına gelirse hiçbir bilgim yoktu keşke yine öyle olsaydım
hehheee anı ıste bosver
bana buralar cok sakın gelıyor sevıyorum ben uskudarı flnda pek bılmem pendık kartal kadıkoy bostancı maltepe baska bıryere gıtmem genelde
maşallah hepsini saydın bi tek üsküdar kaldıorayada git madem hemde görmen gereken bir yer bence
maşallah hepsini saydın bi tek üsküdar kaldıorayada git madem hemde görmen gereken bir yer bence
daha sayımmıdermısım
dun gıttık orayadaa ama yagmura yakalanınca cok durmadan donmek zorunda kaldık
kızlar resim çektim yüklemeye çalışcam bi yere kıpraşmayın
daha sayımmıdermısım
dun gıttık orayadaa ama yagmura yakalanınca cok durmadan donmek zorunda kaldık
evet sende şansa tam fırtınada çıkmışsın gezmeyeneyse yaz geliyor bol bol gez nede olsa yaz sonunda gebeş olcanya
canlarım ben yatıyorum ..
huzurlu sabaha uyanın hepiniizz
neyse kızlar ben artık kaçıyorummm
hepinizii öpüyorumm iyi geceler diliyorum
evet sende şansa tam fırtınada çıkmışsın gezmeyeneyse yaz geliyor bol bol gez nede olsa yaz sonunda gebeş olcanya
yaa sorma
yaz sonumuuuuuu pff daha cok varr korkutmaa benı
Eki Görüntüle 381469 Eki Görüntüle 381470 Eki Görüntüle 381471
resim boyutları büyükmüş pikselleri küçülttüm biraz netliği gitti o yüzden ..umarım gitmdiniz ben yükleyene kadar...
yok cnm net gozukuyor....reglı gunun ne zmn hadi hayırlısı yarın sabah tekrar bı yap ınşallah yıne bole cıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?