Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

idrarı çubuğa mı damlatıyodun
al sana testin gerçek adı laboquick

ayy her gecen gun bırseyler ogrenıyorum sendenn cok saoll

inşallahh canım yaa hepımız amaaa

rica ederim tatlım ama ne kadar az bilirsen o kadar iyi ben 2 yıl öncesine kadar hiçbirşey bilmiyordum sadece ilşki oluyodu ama yumurtlama nedir testler ateş ölçme vs..aklına gelirse hiçbir bilgim yoktu keşke yine öyle olsaydım

cok haklısın ama sabır bende yok maalesef aklıma takılan en ufak bırseyı arastırıyorum bende yenı oldugumdan merak edıyorum ıster ıstemez....

cok haklısın ama sabır bende yok maalesef aklıma takılan en ufak bırseyı arastırıyorum bende yenı oldugumdan merak edıyorum ıster ıstemez....

evet cnm bende öyleydim herşeyi araştıra araştıra prof. olma yolunda ilerliyorum
elbette insan merak ediyor doğal olarak ne sorarsan cevaplamaya hazırım canm

anladım cnm çöp bomboş değilse dik kalması biraz zor tabiii..ama bnm ki boş değildi dikti iğrençççç

olabilir oliimm tepe taklak olmuştur tabi

çubuğu idrara batırıp idrarı çubuğa çekiyodukyaa

yok cnm net gozukuyor....reglı gunun ne zmn hadi hayırlısı yarın sabah tekrar bı yap ınşallah yıne bole cıkar...

valla yumurtlamaya göre 2 gün gibi gözüküyor tablomda ..ama burda 6 nisan yazdırmıştım bi kaç gün ileri...ama tam t nin altında değil ve dağınık gbi sankii:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…