- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.781
ee test yaptın mı :26:
yapmadıysan yap meraklandım kızz
kızlar yaptım dedim daha öncede canlarım test tek çizgi yok diyor!!! ya teste çıkmıyor yada gene psikolojık gecikicek...inşallah bebitodur bi test yapıversen yaa...
selam kızlarr nasılsınız ...bugune ıı basladım ama suanda moralım sıfır kendımı cok kotu hıssedıyorum
sabah atesım 35 e dustu eyvah dedım kırmızılar erken gelıyor 23.gunum bugun 3-4 gundur de ovulasyontestı yapmamıstsm dedım bı yapayım.belkı tekrar yumurluyorumdur ki dedıgım gıbı...atesımı ve testımı paylasyım sızle....
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Eki Görüntüle 385146 Eki Görüntüle 385147
moralımın bozuklugu daa yıe hamıle haberı almakk bazen boguluyo gıbı oluyorum....
kızlar yaptım dedim daha öncede canlarım test tek çizgi yok diyor!!! ya teste çıkmıyor yada gene psikolojık gecikicek...
slm canımcım bu ne anlamadım hiç bişe ben
bu yumurtlama testinmi ?
günaydın kızlarrrr...sonnur naberrrrrr....
slm kızlar bbenide ekleyin bakalım sat 12 marttı bugün kana baktırdım beta hcg 115.0 doktorum çok iyi dedi günün gelmemesine rağmen dedi :)
kızlar yaptım dedim daha öncede canlarım test tek çizgi yok diyor!!! ya teste çıkmıyor yada gene psikolojık gecikicek...
slm canımcım bu ne anlamadım hiç bişe ben
ovu testin pozitif ama ateşin fena düşmüşselam kızlarr nasılsınız ...bugune ıı basladım ama suanda moralım sıfır kendımı cok kotu hıssedıyorum
sabah atesım 35 e dustu eyvah dedım kırmızılar erken gelıyor 23.gunum bugun 3-4 gundur de ovulasyontestı yapmamıstsm dedım bı yapayım.belkı tekrar yumurluyorumdur ki dedıgım gıbı...atesımı ve testımı paylasyım sızle....
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Eki Görüntüle 385146 Eki Görüntüle 385147
moralımın bozuklugu daa yıe hamıle haberı almakk bazen boguluyo gıbı oluyorum....
iyi canım ne olsun aynı ...iyilik bebişş sen nasılsın
kızlarrrrrrrr selammmm...
çarşamba adet günüm ama hiç umutlu değilim. bir dünya macun yedim ama tam yumurtlama günümde ve sonrasında kocamdan ayrıydım. macuna devam artık gelecek aya dimi??? bende adımı o listede hamiş diye yazdırmak istiyorum. olmuyor olmuyor...
ovu testin pozitif ama ateşin fena düşmüş
yaa ne demek utfen bırsey soyleee kafamı karıstıdılarrr hamıle olabılırsın fln dedıler topık topık gezıyorum:)))
ovu testin pozitif ama ateşin fena düşmüş
yaa ne demek utfen bırsey soyleee kafamı karıstıdılarrr hamıle olabılırsın fln dedıler topık topık gezıyorum:)))
ateşin bu kadar düşük olmasaydı bende derdim açıkcası çünkü ovu testleride pozitifi veriyor bazı arkadaşlar ovu testiyle ğrendier gebeliklerini...ateşini bi ölçsene şimdi kaç çıkıcak?
ateşin bu kadar düşük olmasaydı bende derdim açıkcası çünkü ovu testleride pozitifi veriyor bazı arkadaşlar ovu testiyle ğrendier gebeliklerini...ateşini bi ölçsene şimdi kaç çıkıcak?
olctum canım 36.3 delırıcemmm simdiiiii:44::44::44::44:
bence çatlıyorsun ..soru işareti kalmasın aklımda diyorsan gebelik testi yap ..ateş olayınıda alt üst et gebe çıkıp
Merhaba kızlar
Bende ovulasyon testiyle gebeliğimi öğrenmiştim. Yalnız ben adet günü yapmıştım testimi ve o arkadaşımızın ki gibi kıp kırmızı çıkmıştı ikinci çizgi aynı kalınlıktaydı ve nerdeyse idrarımı koyar koymaz çıkmıştı. Gebelik testimde adetim 4 gün geçtikten sonra ikinci çizgim net çıkmıştı.
İnşallah hamilesindir arkadaşım.
Allah isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin en kısa zamanda
Bu saatte ölçmenin bir anlamı yok canım her sabah aynı saatte ölçeceksin. Benim mesela adet günü ateşim 37.3 dü daha önce hiç bu kadar yükselmemişti. Ve diğer 3 günde aynıydı 37.3 dü hep. Ben her sabah 6.30 da ölçüyordum yatakdan kalkmadan dil altından.
bence çatlıyorsun ..soru işareti kalmasın aklımda diyorsan gebelik testi yap ..ateş olayınıda alt üst et gebe çıkıp
catlıyomu dıyorsun benımde aklıma ılk gelen bu oldu hatta cızgıyı gormekle halvet arasında 5 dk var o kadar hızlıyız yani
gebelık testı yapmam cok erken hemen hemen 1 hafta var reglıme cıkmaz moralım bozulur
aynen cnm maşallah..artık döndünya sorun yokya tmmdır..
yok cnm henüz bişi bakalım ateş 36,3 -36,0 arasında adet oluyorum hep beklemedeyim..sende durum nedir mesliscim?
Bu saatte ölçmenin bir anlamı yok canım her sabah aynı saatte ölçeceksin. Benim mesela adet günü ateşim 37.3 dü daha önce hiç bu kadar yükselmemişti. Ve diğer 3 günde aynıydı 37.3 dü hep. Ben her sabah 6.30 da ölçüyordum yatakdan kalkmadan dil altından.
olı dıuınce olctum her ıhtımalı degerlendırıyorum ıstebende her sabah 7:30 daduzenlı olarak olcuyorum aynen dedgın gıbı yataktan kalkmadan dıl altından:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?