Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam kızlarr nasılsınız ...bugune ıı basladım ama suanda moralım sıfır kendımı cok kotu hıssedıyorum

sabah atesım 35 e dustu eyvah dedım kırmızılar erken gelıyor 23.gunum bugun 3-4 gundur de ovulasyontestı yapmamıstsm dedım bı yapayım.belkı tekrar yumurluyorumdur ki dedıgım gıbı...atesımı ve testımı paylasyım sızle....

3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com

moralımın bozuklugu daa yıe hamıle haberı almakk bazen boguluyo gıbı oluyorum....

Son düzenleme:
ee test yaptın mı :26:
yapmadıysan yap meraklandım kızz

inşallah bebitodur bi test yapıversen yaa...
kızlar yaptım dedim daha öncede canlarım test tek çizgi yok diyor!!! ya teste çıkmıyor yada gene psikolojık gecikicek...

slm canımcım bu ne anlamadım hiç bişe ben

kızlarrrrrrrr selammmm...

çarşamba adet günüm ama hiç umutlu değilim. bir dünya macun yedim ama tam yumurtlama günümde ve sonrasında kocamdan ayrıydım. macuna devam artık gelecek aya dimi??? bende adımı o listede hamiş diye yazdırmak istiyorum. olmuyor olmuyor...

ovu testin pozitif ama ateşin fena düşmüş
iyilik bebişş sen nasılsın
iyi canım ne olsun aynı ...

oda olacak bi gün inşallah macun gelecek ay ve sonraki aylarda etkisini daha net gösterir..kürlerde öyle oluyo genelde...

Merhaba kızlar
Bende ovulasyon testiyle gebeliğimi öğrenmiştim. Yalnız ben adet günü yapmıştım testimi ve o arkadaşımızın ki gibi kıp kırmızı çıkmıştı ikinci çizgi aynı kalınlıktaydı ve nerdeyse idrarımı koyar koymaz çıkmıştı. Gebelik testimde adetim 4 gün geçtikten sonra ikinci çizgim net çıkmıştı.
İnşallah hamilesindir arkadaşım.

Allah isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin en kısa zamanda

inşallahhhh ben 2. kez catlıyo dıye dusundum ama baska topıktekı kızlar baya kafamı karıstırdı...aminnn dualrını eksıketme bızlerden....

aynen cnm maşallah.. artık döndünya sorun yokya tmmdır..

yok cnm henüz bişi bakalım ateş 36,3 -36,0 arasında adet oluyorum hep beklemedeyim..sende durum nedir mesliscim?

anladım canım hayırlısı olsun...bende durumlar nedir bilmiyorumki tatlım bugün bat olarak yazdırdım ama sanırım geç gelecek ama ne zaman gelecek bilemiyorum dün ateşimi ölçtüm 36.5 ti bugün ölçtüm 36.6
antibiyotik kullandım ya o adeti geciktirir mi kızlar yaaa

sabah ölçtüğünden akşam herkezin ateşi daha yüksek olur cnm o sebeple ölç dedim ve oldukça düşük benm şuanda 36,8 sabah 36,3 veya 36,5 çıkıcak mesela...
sen yinede al bi test yap kafan karışmasın çok iddalı konuşmlar insanı etkiliyor seni çok iyi anlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…