Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

olimberacım sana alıntı yapmışım ben arkadaşımıza diyordum ateş olayını
bazen kaışıyor yorumlar ..

ateşin güzel ben beğendim şahsen anitbiyotik konusunu bilmiyorum ama ağrı kesicilerin etkilediğini duymuştum..

saol canım hersey ıcın aklımda olmayanı soktular kafamıhayırlsıı yaaa delı gıbı arastırıyorumm goggle bıktı benden artık yapmama lazım ama elımde degıl

saol canım hersey ıcın aklımda olmayanı soktular kafamıhayırlsıı yaaa delı gıbı arastırıyorumm goggle bıktı benden artık yapmama lazım ama elımde degıl

açıkcası ben ateşine bakmadan hamile olabilir diye düşünmedim değil..rahat ol bi kaç güne ateşine göre karar verirsin..

sımdı cıkmam grekıyor ıı geceler hepınıze..cok opuyorum esım geldı de.....yemek fln hazırlıcam

hosgeldın tatlımm ben kendı adıma ii ayılırım bıra buhranlı bı gundu benım ıcın..sen nasılsın....bu ay korunmustun degılmı?benmı yanlıs hatırlıyorum

hb canım evet gördüm testini ateşini düşük görmesen gebesin bi ihtimal derdim ama 2.kez yumurtladığını düşünüyorum..ama inşallah gebesindir tatlım..doktor korun demişti ama ben antibiyotik bitince korunmadım yaa

kızlar benm tüp işi eylüle kaldı ...

neden ki canım

yaklaşınca tuhaf olmaya başladım eşimde yaz tatilini atlatalım rahat olmamız lazım dedi düşündük ve böyle bi karar aldık...önümüzdeki ay yine aşılama yaptırcam ..

selam kızlar

baharım geçmiş olsun canım, eşin hasta olmuş, bebişşşş benimde antibiyotik kullandığım zamanlarda geç veya erken geldiği oluyodu bilmiyorum tesadüfmüydü:26:

nilay banu hale selammmmmm
nasılsınız kızlarrrr

İyiyim meliscim çok şükür pazartesi doktor randevumuz var bakalım ne durumdayız. Size yine gelişmelerden haber veririm. daha cinsiyetini öğrenemedim. bakalım hayırlısı olsun zaten en önemlisi sağlıklı olması

ben iyiyim canım artık son haftadayım doktor perşembe gel sezaryen tarihi kararlaştıralım dedi, 16-17-18 gibi doğacak kısmetse, sıkıldım artık bende bekliyorum,

ayyy ne heyecanlı yaaaaaa
allah pasimizede sanada çokk güsel doğumlar nasip etsin canımmmmm
bahtı güsel yüzü güzel ahlakı güsel evlatlar versinnnn

ayyy ne heyecanlı yaaaaaa
allah pasimizede sanada çokk güsel doğumlar nasip etsin canımmmmm
bahtı güsel yüzü güzel ahlakı güsel evlatlar versinnnn

amin canım hepimize inşallah, buradaki tüm arkadaşlarıma, doğuma girerken tek tek isimle dua edeceğim, siz de dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…