- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.821
amin canım hepimize inşallah, buradaki tüm arkadaşlarıma, doğuma girerken tek tek isimle dua edeceğim, siz de dualarınızı eksik etmeyin
selam kızlar
baharım geçmiş olsun canım, eşin hasta olmuş, bebişşşş benimde antibiyotik kullandığım zamanlarda geç veya erken geldiği oluyodu bilmiyorum tesadüfmüydü:26:
İyiyim meliscim çok şükür pazartesi doktor randevumuz var bakalım ne durumdayız. Size yine gelişmelerden haber veririm. daha cinsiyetini öğrenemedim. bakalım hayırlısı olsun zaten en önemlisi sağlıklı olması
ben iyiyim canım artık son haftadayım doktor perşembe gel sezaryen tarihi kararlaştıralım dedi, 16-17-18 gibi doğacak kısmetse, sıkıldım artık bende bekliyorum,
pasi çarşamba günümü doğum yapacaktı
allah kolaylık versin sanada cnm dualarımızdasınız..
selam bebeğimm hoşgeldin..ya ne bilim canım bugün yarın bat sanırım..pazartesi test yaparım olmazsam..
iyi olmanıza çok sevindim canım tabi sağlıklı olsunda canım önemli değil..
kız çok az kalmış yaaaa
Rabbim kolay doğumlar versin canımm bizede dua et
güzel kızını sağlıkla kucağına al inşalllah canomm
olicim en kısa sürede güzel haberlerini alacağımızı hissediyorum, bu gün kardeşim lohusaların 6. hissi yüksek olurmuş dedi, daha doğurmadım ama 6. hislerimi sizinle paylaşıcamtest yapmak süper bişey bebiş yaaa, yap yap
olicim en kısa sürede güzel haberlerini alacağımızı hissediyorum, bu gün kardeşim lohusaların 6. hissi yüksek olurmuş dedi, daha doğurmadım ama 6. hislerimi sizinle paylaşıcamtest yapmak süper bişey bebiş yaaa, yap yap
6.hissin bana ne diyor pekiiiiiiiiiiiiii
evet bende buna inanıyorum son bi kaç gündür özelliklede...
bu arada smer testi meme muaynesi de yaptırcam doktora gdince zemini sağlamlaştırayımm bi gebeş olmadan
bebişçim ateş tablonu koy bari bi yardımcı ol
aşılama yaptırcağın zaman yumurta bakıyolar ya o zaman smear aldırıver meme testini boşver be yaa elinle yapman yeterli yaşımız itibariyle doktorlar öle diyo:44:
ateş tablom yokkkkkkkk
sadece dün 36.5 ti bugün 36.6
çok iyi yaa, 7 nisan yazmışın bata, yarın sabah da ölç, anacım belirti varmı diycem, adet belirtilerinin birebir aynısı oluyo, bak heyecan yaptım şimdi:18:
bebişçim ateş tablonu koy bari bi yardımcı ol
aşılama yaptırcağın zaman yumurta bakıyolar ya o zaman smear aldırıver meme testini boşver be yaa elinle yapman yeterli yaşımız itibariyle doktorlar öle diyo:44:
evet 7 nisan yazdım ama emin değilim canım bilmiyorum yarında ölçecem belirti yok be annem adet sancısı gibi sanccılarım var oyyyyyyy oyyyyyyy
bi yandan da antibiyotik kafamı karıştırdı ama gecikme yapmaz diyo araştırdım da..baharda kullanmıştı ondada gecikme olmamış
ayyyyyy bende çok panik oldum yaa
zaten hamile kalınca da o sancılar oluyo, antibiyotik kullandığın için hiç panik yapma, bebek rahme düşmedem kullanılan ilaçlar sorun yapmıyomuş canım hadi bakalım yarınki ateşin yüksek çıkar inşallahhh
inşallah sağol canım yaa..yok antibiyotik geciktirir mi açısından kafama takıldı yoksa zararı olmadığını bende duymuştum
artık hayırlısı deyip beklicem canomm dua et gelsin artık bu yavrucuk
eh biraz sabahlari oluo tatlim bulantilar 3.aydan sonra biraz fazlalasti bende gebeligi gec idrak etti bunyem sanirimŞekerciimm hoşgeldin nasılsın? çocuklar nasıl?
gece beni burda görmek garip geldi dimitam yazacaktım eşim aldı elimden ssen daha adet olmadın demek
günaydınn birseenasılsınn
selamm nasılsın canım bulantın geçti mi
nie kuzucuk yoruosun kendiniiselam kızlar ne var ne yok
öğle yemeğine geldim yine okula gidiyorum
bu hafta çok yorgunum ben yaa niye böyle bilmiyorum
hepciğinizi kocaman öptüm
bulantilar devam cnmsanada günaydın tatlımmm...saol canım migrenim tuttu bırakmıyor peşimi
sen nasılsın bebişin nasıl bulantıların geçtimi biraz
kız ben geliyorum da karşılaşamıyoruzz..görünmez mi oldum acaba dedim
halecim ne durumdasın ya merak ettim seniii..ateşin nasıl
kızlar baharın eşi gözünden rahatsız onunla ilgileniyor meraklanmayın
gecmis olsun cnm esine ii bak kizz sana lazimmselam canlarım beni merak edenleriniz olmuş.
tabi alışık değilsiniz beni burada görmemeye
ama bazı sağlık sorunları nedeniyle giremedim.
hepinize teşekkür ederim beni merak ettiğiniz için.
sizleri seviyorum.artık buralardayım.
neden sezeryan cnm?normal dogum istemiomusun?ben iyiyim canım artık son haftadayım doktor perşembe gel sezaryen tarihi kararlaştıralım dedi, 16-17-18 gibi doğacak kısmetse, sıkıldım artık bende bekliyorum,
nabersiniz bakalım
pazar pazar kimse yok tabi
CANOMMM kızımız geliyor ne kadar az kalmış
Alahım zaman nasıl da geçiyor yaaa
diğer kızlar siz de iyisiniz umarım
eh biraz sabahlari oluo tatlim bulantilar 3.aydan sonra biraz fazlalasti bende gebeligi gec idrak etti bunyem sanirim
ee sen nasilsin?
nie kuzucuk yoruosun kendinii
bulantilar devam cnmbakalim mayisin 1inde randevumuz var insallah kusum iyidirr
ee sen nasilsin tatlim?
gecmis olsun cnm esine ii bak kizz sana lazimm
neden sezeryan cnm?normal dogum istemiomusun?
biz allaha sukur iyiyiz kusum kendi adima yani..
sen nasilsin asil cok yorgundun dinlendinmi hafta sonu?
inşallah canım benim hayırlısıyla gelir bebişin, ateşin de sabah daha da yükselmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?