- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.881
yaa benım kırmızlar mı gelıyoo acaba 5-6 gun var reglıme
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
veririm zaten bi eşim bi siz biliyorsunuz
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
1 ay gecmedende kimseye söylemeyeceğim diğerınde herkesi aradım 2 güne düştübu kez beklicem biraz inşallah nasipse
hiç anlamıyorum ateş yönteminden basit ama antipatik geliyor
inşallah gelmez kırmızı mırmızı :)
herkese selammmmmmmmmmmmmmm
sabah kalktım mügeyi izlerken kara lahanamı sardım, su böreğimi yaptım. yatak topladım, çamaşır katladım, çamaşır serdim, etrafı topladım ve test yaptım. tabiki tek çizgi... testlerim bitti. sipariş vereceğim yine:) evde test yokken kendimi garip hissediyorum. sanki şeker su gibi bir ihtiyaç.
benim hiç ama hiç halim kalmadıııııııııı...
ya ben çok kilo almışım. bacak bacak üstüne bile atamıyorum. durmuyor bir bacak diğerinin üstünde.
hava yağmurlu, tek çizgi karşımda, kiloluyum...
bu ne yaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar nabersiniz bu gün rüyam çok enteresandı
sınıf oluşturmuşuz bildiğimiz okul sınıfı tesst yapıyoruz yani idrar testi..sonra melis geliyor testini bana veriyor idrar yavaş yavaş ilerlerken bi bakıyorum anaaa ikinci çizgi kabak gibi çıkıyor melise söylüyorum inanmıyor bnmle tartışıyor iyi ozman bu bnm olsun diyorum çok komikti yaaaa
ALLAH hayıra çevirsin bi an acaba dedim melise baktım ama gelmemiş sanırım...umarım adet olmamıştır...
maşallahh bu ne hamaratlıkk kıskandım wallaaa...ben bugun pek bırsey yapmadım evde ıkı kısı olunca ıste pek yapılmıyo
muge acayıp surukleyıcı susıralarbende hıc kacırmam
hersye iide su sonda tek cızgı cıkması olmadı yaaagunun e varmı daha ?
o kılo bende bırsuru var elma dıyetıne basladım bakalım ne kadar gıdıcek
maşallah sana çok hamaratsın bende 6.30 da kalktım bugün hava güzeldi temizlik yaptım sonra apartmanın önüne indim bahçesinde fln alt komşunun oğluyla oyun oynadım biraz çok hoşuma gitti sanki bnm çocuğummuş gibi severek oynadım...herkese selammmmmmmmmmmmmmm
sabah kalktım mügeyi izlerken kara lahanamı sardım, su böreğimi yaptım. yatak topladım, çamaşır katladım, çamaşır serdim, etrafı topladım ve test yaptım. tabiki tek çizgi... testlerim bitti. sipariş vereceğim yine:) evde test yokken kendimi garip hissediyorum. sanki şeker su gibi bir ihtiyaç.
benim hiç ama hiç halim kalmadıııııııııı...
ya ben çok kilo almışım. bacak bacak üstüne bile atamıyorum. durmuyor bir bacak diğerinin üstünde.
hava yağmurlu, tek çizgi karşımda, kiloluyum...
bu ne yaaaaaaaaaaaaaa
çok faydalı bi dua evet eşin biliyorsa ne ala akşamları işten geldikçe okusun işte...kızlar bırde bebek için meryem suresı 41 gun gunde 1 kez okuyun dıyorlar bebek ıcın duydunuzmu bılmıyorum....arapca okunması gerekmıs amaben bılmyıorum esım bılıyo ona soyledım daha baslamadı bılmem okurmu..sankı kendıme ıstıyorum...
sınıf oluşturmuşuz bildiğimiz okul sınıfı tesst yapıyoruz yani idrar testi..sonra melis geliyor testini bana veriyor idrar yavaş yavaş ilerlerken bi bakıyorum anaaa ikinci çizgi kabak gibi çıkıyor melise söylüyorum inanmıyor bnmle tartışıyor iyi ozman bu bnm olsun diyorum çok komikti yaaaa
ALLAH hayıra çevirsin bi an acaba dedim melise baktım ama gelmemiş sanırım...umarım adet olmamıştır...
hayır olsun derler
ayy ınsallah olmamıstır numarası fln yokmuu bı test fln yapsaa olmadıysaaa....
senın gunun ne zmn canım?
ya benim kocamda hep çift çizgi görüyor rüyasında hele geçen kendisi yapmış çift çizgi çıkmış. korkarım benden önce hamile kalacak.
ben diyetten nefret ediyorum. düğünümden önce ilaç kullandım 3 ayda 12 kilo verdim. balayından sonra da geri aldım. diyet yapamıyorum. aç kalmak benim için bir ölüm. çalışırken dayanıyorsun da evdeyken mümkün değil dayanamam.
arzu haberleri izledinmi tüp bebekte yeni bi aşı geliştirmişler kaliteli embriyo olduğu sürece tutuyormuş ..
bende nefret ederım ama bu pek zorlamıyor benı bırde 4 gun de 2.200 verdımonu gorunce daha bı hırslandım bakalım bende evdeyım boyna elma yıyorum su ıcıyorum
maşallah sana çok hamaratsın bende 6.30 da kalktım bugün hava güzeldi temizlik yaptım sonra apartmanın önüne indim bahçesinde fln alt komşunun oğluyla oyun oynadım biraz çok hoşuma gitti sanki bnm çocuğummuş gibi severek oynadım...
çok faydalı bi dua evet eşin biliyorsa ne ala akşamları işten geldikçe okusun işte...
orlic adetin gelmemiş ve 4 gün geçmiş ne güzel umarım geç bi çatlama olmuştur ve gebesindir...
bnm adetim bugün gelmeye başladı bakalım ..akşama o iş tamam bende yeni bat yaz bana melis 10 mayıs...
hoşbuldum canım ama girip hemen çıkmıştım.hosgelldınnn canımmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?