Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

izledim. kişinin kendi kanından mı ne yapıyorlarmış aşıyı. iki kere başarısız tüp bebek gerekiyormuş.
bak bnm bilediim kısımlarıda varmış..

ohhhh sefan olsun selülütlere ölümmm...ben iyice sıyırdım her an her dakka.....hayırlısı..

ohhhh sefan olsun selülütlere ölümmm...ben iyice sıyırdım her an her dakka.....hayırlısı..
ben de kilolu değilim kahve asla içmem,kola nadiren bir bardak içerim kızartma yok ama nerden geliyor bu selülitler anlamış değilim

ben de kilolu değilim kahve asla içmem,kola nadiren bir bardak içerim kızartma yok ama nerden geliyor bu selülitler anlamış değilim

ne kahve içerim ne doğru dürüst kola ama yıne de var selülitim kışın artıyor
sanırım hareketsizlikten
yüryüş baya iyi geldi bana amatavsiye ederim
bir arkadaş bulun kendinize yürüyecek kızlar

ahh ben senin gibi olsam çok zayıf olurdum yaaa türk kahvesine bayılırım kızartma yerim kolaa ohh buz gibi dondurma bi kutu gider..hareket yok ..yine iyiymiş benm kilom ama selülütüm bi sene sıırlarmıştım tuğba ekincinin buz masajı taktiği ile sonrada idrar yolu iltihabından ölüyodum tabi

ben de aktarlardan selilit yağı alıyorum
sürüp kalın çorap giyip hareket ediyorum
bacaklar epey terliyor ve atıyor selüliti

kızartam ben de çooookkkkkkk severim ama sınırlıyorum kendimi eee malum ekmek de yedirtiyor oo kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…