- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.921
ahh ben senin gibi olsam çok zayıf olurdum yaaa türk kahvesine bayılırım kızartma yerim kolaa ohh buz gibi dondurma bi kutu gider..hareket yok ..yine iyiymiş benm kilom ama selülütüm bi sene sıırlarmıştım tuğba ekincinin buz masajı taktiği ile sonrada idrar yolu iltihabından ölüyodum tabi
inşallah kızlar aksam acilde kan testi yaptırcam haber veririm tabiki
psikolojık deildir umarım çok umutlandık yine yıkılmak istemıyorum
selam bebikolarr
nasılsınız bakalım
ben evdeyim dersim yokkk ohh misss
ama yazılı hazırlamam lazım en acilinden hepiciğinizi öpüyorumm kocaman
herkese selammmmmmmmmmmmmmm
sabah kalktım mügeyi izlerken kara lahanamı sardım, su böreğimi yaptım. yatak topladım, çamaşır katladım, çamaşır serdim, etrafı topladım ve test yaptım. tabiki tek çizgi... testlerim bitti. sipariş vereceğim yine:) evde test yokken kendimi garip hissediyorum. sanki şeker su gibi bir ihtiyaç.
benim hiç ama hiç halim kalmadıııııııııı...
ya ben çok kilo almışım. bacak bacak üstüne bile atamıyorum. durmuyor bir bacak diğerinin üstünde.
hava yağmurlu, tek çizgi karşımda, kiloluyum...
bu ne yaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar nabersiniz bu gün rüyam çok enteresandı
sınıf oluşturmuşuz bildiğimiz okul sınıfı tesst yapıyoruz yani idrar testi..sonra melis geliyor testini bana veriyor idrar yavaş yavaş ilerlerken bi bakıyorum anaaa ikinci çizgi kabak gibi çıkıyor melise söylüyorum inanmıyor bnmle tartışıyor iyi ozman bu bnm olsun diyorum çok komikti yaaaa
ALLAH hayıra çevirsin bi an acaba dedim melise baktım ama gelmemiş sanırım...umarım adet olmamıştır...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimlerimiz.html
benburdan okuduklarımla gaza geldım[/QUOkızlar benım eşim de Dukan diyetı diye bir diyet yapıyor şubat 12 de başladı bugün itibarıyle 12kilo verdiiTE]
Benim ablamda dukan diyetine başladı güya cola zararlıya cola zero içiyoro faydalıymış gibi ama 1 haftada 1 kilo vermiş ama tamda uymuyor listeye ekmek şeker tuz bunları azaltın başka çaresi yok
benim eşim de ayıptır söylemesi yakışılıdırama kilomuz var maalesef
o da bana der kii ben senin için diyet yapmıyorum
yoksa kızlar peşimden ayrılmazz
ama artık 2 ay olacak diyette
yakışılı kocam benım
ama kızlar bakıyor yaaaaaaaaaaa deli olacam...
çok umutlanmadan sabırla git laborotuvara umarım sonucun her ikisindede hayırlı olur.
sen lisede misin derya kazıklarla uğraşmakta zordur bee
sen her gün o işleri yap kara lahana su böreği oohh sonrada bacak bacak üstüne atamıyorum sen bu gidişle oturduğun yerdende kalkamazsın söylim bendiyeti boşver madem yapamıyorsun ama egzersiz mutlakaa çık sahile ohh mis gibi deniz havası günlerini değerini bil moralini boşuna bozma hayat çok güzeelll
yoksa melisten önce sen sonra o mu hamile kalacak elinden aldığıuna göre testi sonuç bu çıkıyor
lisdeyim sonimBenim ablamda dukan diyetine başladı güya cola zararlıya cola zero içiyoro faydalıymış gibi ama 1 haftada 1 kilo vermiş ama tamda uymuyor listeye ekmek şeker tuz bunları azaltın başka çaresi yok
9- ve 10lar iyidir korkarlar ama azmanlar 11-12 de cozutuyor
canım dukanın olmazsa olmazları var örneğin yulaf kepeği gibi
ablan uyarsa bunalra daha rahat veriri kilo
ben de aktarlardan selilit yağı alıyorum
sürüp kalın çorap giyip hareket ediyorum
bacaklar epey terliyor ve atıyor selüliti
kızartam ben de çooookkkkkkk severim ama sınırlıyorum kendimi eee malum ekmek de yedirtiyor oo kerata
valla bende bekarken çok uğraştım ama artık bıraktım 67 kiloyum cnm boyda 1.70 deyim abartarak 3 cmkaç kilosum cicim
çok umutlanmadan sabırla git laborotuvara umarım sonucun her ikisindede hayırlı olur.
yoksa melisten önce sen sonra o mu hamile kalacak elinden aldığıuna göre testi sonuç bu çıkıyor
sıraylamı geeş olacak ne valla o almadı ben çok zorladım ..inannmadı çünkü
ama kızlar bakıyor yaaaaaaaaaaa deli olacam...
baksınlar canım ne güzel yaaa
yakışıklı kocam var diye gurur duy,onun karısıyım diye ayrı gurur duy
şahsen ben öyle yapıyorumm
baksınlar canım ne güzel yaaa
yakışıklı kocam var diye gurur duy,onun karısıyım diye ayrı gurur duy
şahsen ben öyle yapıyorumm
kocama bu kadar güvenmesem inan kafayı yerdim çok kıskancım çünkü.
sen her gün o işleri yap kara lahana su böreği oohh sonrada bacak bacak üstüne atamıyorum sen bu gidişle oturduğun yerdende kalkamazsın söylim bendiyeti boşver madem yapamıyorsun ama egzersiz mutlakaa çık sahile ohh mis gibi deniz havası günlerini değerini bil moralini boşuna bozma hayat çok güzeelll
Benim ablamda dukan diyetine başladı güya cola zararlıya cola zero içiyoro faydalıymış gibi ama 1 haftada 1 kilo vermiş ama tamda uymuyor listeye ekmek şeker tuz bunları azaltın başka çaresi yok
ayy cokk guldumm zero ıcıyo heee ayy ben haftada 1 kılo fln ugrasamam hem ac kalcam endımı sıkıcam hemde 1 kılo yapmam daha ıyı
beklicem geçenkinde azım yandı.ben hayattaaa bekleyememm herkeze ıstemıyorum dıyorum amaa içimdenn neler gecıyoo bı hamıle kalım bas basbagırırım heralde:)))
kızlar bırde bebek için meryem suresı 41 gun gunde 1 kez okuyun dıyorlar bebek ıcın duydunuzmu bılmıyorum....arapca okunması gerekmıs amaben bılmyıorum esım bılıyo ona soyledım daha baslamadı bılmem okurmu..sankı kendıme ıstıyorum...
vallaha dün iki saat yürüdük sahilde. burada gök gürlüyor yağmur çok çıkacaktım bu gün. ama ben kilolu seviyorum kendimi. bıngır bıngır ohhhhhhhhhhhhhhh hele o göbişim. bebiş geldiğinde rahat uyusun diye genişlettim.
ben de kilolu değilim kahve asla içmem,kola nadiren bir bardak içerim kızartma yok ama nerden geliyor bu selülitler anlamış değilim
o da iyiymiş. ama en iyisi ilaç:)))))) kocam bu akşam diete başlayacak. bende o kilo verip yakışıklı olsun istemiyorum çok :)
ay utandım kendimden. :26::26::26::26:
ama napıyım. zaten sinir oluyorum kızlar dikiyor gözünü bakıyor. bir gün birinin saçını başını yolacam.
kız bende kocama kilo ver diyorum oda bana örnek veriyor benim bi arkadaşım var karısı kilo vermesine izin vermiyor kıskandığı için bende yuh dedim tabiyapma beaaa versin kiloları seninde onunda özgüveni yerinde olsun
dukanı bende yağayım dedim ama sonra beceremem daha çok kilo alırım diye korktum ...çünkü liste dışına çıkılması katiyen yasak olduğu için...
ben bu sene yaza gebşim diye aldımda aldım güya komufle olucaktı ama gördüm hanyayı konyayı
sonnurrrr ne duruyon kız aşağıda
dahada almayalım yaa ben en çok kilodan korkuyorum gebeş olunca ve doğurunca geri kalanları taşıyamam benn
ne kahve içerim ne doğru dürüst kola ama yıne de var selülitim kışın artıyor
sanırım hareketsizlikten
yüryüş baya iyi geldi bana amatavsiye ederim
bir arkadaş bulun kendinize yürüyecek kızlar
ben 3 haftadır yürüyorum derya arkadaşta buldum yan komşu ona sorsan incecik tığ gibi hissediyor kendini bana kalsa aynıyım
günler süren uğraşalrdan sonra anladım ne demek istediğinii
süpersiiinnnn deryaa yaaa
lisdeyim sonim
9- ve 10lar iyidir korkarlar ama azmanlar 11-12 de cozutuyor
canım dukanın olmazsa olmazları var örneğin yulaf kepeği gibi
ablan uyarsa bunalra daha rahat veriri kilo
vallaha dün iki saat yürüdük sahilde. burada gök gürlüyor yağmur çok çıkacaktım bu gün. ama ben kilolu seviyorum kendimi. bıngır bıngır ohhhhhhhhhhhhhhh hele o göbişim. bebiş geldiğinde rahat uyusun diye genişlettim.
ben hıc bolesını dusunmemıstım benım gobek 4 aylık fln zaten ıcerdee bayaa yer var ama gelmıyoo bı gelsee gorecek ıcerde ne kadar rahat edecek bızım bebişler
kaç kılosun canım yaa merak ettım
Acaba bir gün benim de bir bebeğim olacak mı?
Şu an bunun o kadar uzağındayım ki...
beklicem geçenkinde azım yandı.
ben bugun başlayım bakıyımda eminsin demi
16. cüzde imiş taha suresine kadar çok deil okunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?