Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kaç kilosum cicim

inşallah kızlar aksam acilde kan testi yaptırcam haber veririm tabiki
psikolojık deildir umarım çok umutlandık yine yıkılmak istemıyorum

çok umutlanmadan sabırla git laborotuvara umarım sonucun her ikisindede hayırlı olur.

selam bebikolarr
nasılsınız bakalım
ben evdeyim dersim yokkk ohh misss
ama yazılı hazırlamam lazım en acilinden hepiciğinizi öpüyorumm kocaman

sen lisede misin derya kazıklarla uğraşmakta zordur bee

sen her gün o işleri yap kara lahana su böreği oohh sonrada bacak bacak üstüne atamıyorum sen bu gidişle oturduğun yerdende kalkamazsın söylim ben diyeti boşver madem yapamıyorsun ama egzersiz mutlakaa çık sahile ohh mis gibi deniz havası günlerini değerini bil moralini boşuna bozma hayat çok güzeelll

yoksa melisten önce sen sonra o mu hamile kalacak elinden aldığıuna göre testi sonuç bu çıkıyor

sen her gün o işleri yap kara lahana su böreği oohh sonrada bacak bacak üstüne atamıyorum sen bu gidişle oturduğun yerdende kalkamazsın söylim ben diyeti boşver madem yapamıyorsun ama egzersiz mutlakaa çık sahile ohh mis gibi deniz havası günlerini değerini bil moralini boşuna bozma hayat çok güzeelll

vallaha dün iki saat yürüdük sahilde. burada gök gürlüyor yağmur çok çıkacaktım bu gün. ama ben kilolu seviyorum kendimi. bıngır bıngır ohhhhhhhhhhhhhhh hele o göbişim. bebiş geldiğinde rahat uyusun diye genişlettim.

kaç kilosum cicim
valla bende bekarken çok uğraştım ama artık bıraktım 67 kiloyum cnm boyda 1.70 deyim abartarak 3 cm

ben hayattaaa bekleyememm herkeze ıstemıyorum dıyorum amaa içimdenn neler gecıyoo bı hamıle kalım bas basbagırırım heralde:)))
beklicem geçenkinde azım yandı.

ben bugun başlayım bakıyımda eminsin demi

ben hıc bolesını dusunmemıstım benım gobek 4 aylık fln zatenıcerdee bayaa yer var ama gelmıyoo bı gelsee gorecek ıcerde ne kadar rahat edecek bızım bebişler

kaç kılosun canım yaa merak ettım

ben de kilolu değilim kahve asla içmem,kola nadiren bir bardak içerim kızartma yok ama nerden geliyor bu selülitler anlamış değilim

tatlı tatlııı severim onu ama selülülütüüt o yapıyorrr

ben hıc bolesını dusunmemıstım benım gobek 4 aylık fln zatenıcerdee bayaa yer var ama gelmıyoo bı gelsee gorecek ıcerde ne kadar rahat edecek bızım bebişler

kaç kılosun canım yaa merak ettım

biz karı koca tartıya karşıyız şeker. inan bana bilmiyorum. korkudan da anneme falan gidince tartılmıyorum. bendeki göbek doğdu doğacak göbeği. avmlerde tuvalet sırası beklerken bana öncelik tanıyorlar yemin ederim bak. geçen kız göbeğime baktı siz önce buyrun dedi. ay bozulayımmı sevineyim mi bilemedim. kocişle göbek tokuşturmaca oynuyoruz. :))))))

beklicem geçenkinde azım yandı.

ben bugun başlayım bakıyımda eminsin demi

bana bunu gecen baska topıkten hamıle kalan arkadasım soyledı ve hergun 707 kere ya varis cekmıs bende netten baktım bebk ıcın yazıyor hep...denemekte fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…