- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.981
kökü kuruyasıca
kökü kurusun ,nesli tükensin kımıldayamasın erisin gitsin sürüm sürüm sürünsün
pko da kiloyu besliyor şekerler
pko ola ola hamile kalan varmıdır?
bende ppko var günümde geçtiya olması muhtemel mi acebaa
Kızlar selamlar hepinize bugün doktordan geldim. Herşey yolundaymış çok şükür. 102 gr olmuş prensesim5 hafta sonra yine çağırdı beni. Çok şükür cinsiyetini öğrendim. doktor kesin dedi bacaklarını ayırmıştı iyice görebildi demek ki
Şimdilik bu kadar ben ismini Sıla düşünüyorum eşimle bakalım aileler inşallah karışmazlarsa Sıla koyucaz sağlıkla bir dünyaya gelsin de inşallah bakalım hayırlısı olsun
Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına olsun
bendede olaydı o şanstan :Svar canım varr ama onlarda sans ta var
Kızlar selamlar hepinize bugün doktordan geldim. Herşey yolundaymış çok şükür. 102 gr olmuş prensesim5 hafta sonra yine çağırdı beni. Çok şükür cinsiyetini öğrendim. doktor kesin dedi bacaklarını ayırmıştı iyice görebildi demek ki
Şimdilik bu kadar ben ismini Sıla düşünüyorum eşimle bakalım aileler inşallah karışmazlarsa Sıla koyucaz sağlıkla bir dünyaya gelsin de inşallah bakalım hayırlısı olsun
Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına olsun
maşallahh canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...darısı bıze inşallah...
bendede olaydı o şanstan :S
hayrlı olsun maşallah
isimde çok hoş insallah istediğin gibi koyarsın isminide :)
masumcum maşallah prensesine.
ben hep senin kızın olacağı hissindeydim.
sende sanırım kız istiyordum allah gönlüne göre verdi.
allah analı babalı büyütsün inşallah.
slm kızlar nabersiniz bu gün rüyam çok enteresandı
sınıf oluşturmuşuz bildiğimiz okul sınıfı tesst yapıyoruz yani idrar testi..sonra melis geliyor testini bana veriyor idrar yavaş yavaş ilerlerken bi bakıyorum anaaa ikinci çizgi kabak gibi çıkıyor melise söylüyorum inanmıyor bnmle tartışıyor iyi ozman bu bnm olsun diyorum çok komikti yaaaa
ALLAH hayıra çevirsin bi an acaba dedim melise baktım ama gelmemiş sanırım...umarım adet olmamıştır...
hayır olsun derler
ayy ınsallah olmamıstır numarası fln yokmuu bı test fln yapsaa olmadıysaaa....
senın gunun ne zmn canım?
meliiss ne durumdasın canım merak ettim :26:
kızlar beni merak etmişsiniz canlarım ama ben malesef adet oldum...
olicim süper bi rüyaymış hoşş doğru çıkmadı ama olsun..hayırdır inşallah diyelim...
artık nasibimizde ne zaman varsaaaaaaaaaa..
bebişşşş al sana
meliiss ne durumdasın canım merak ettim :26:
kızlar beni merak etmişsiniz canlarım ama ben malesef adet oldum...
olicim süper bi rüyaymış hoşş doğru çıkmadı ama olsun..hayırdır inşallah diyelim...
artık nasibimizde ne zaman varsaaaaaaaaaa..
hayırlısı olsunnn.....bende umıtlenmıstım bellı mı olurr belkı demıstım ama kısmet tabi....
geçmişe daldım tatlım yaa iyidir senden naberr
okudunmu canım duanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?