Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hehehee topıkcee pro uye mı olsak napsakk en renklı topık bız oluruz
sarı kırmızılı bi topik oluruz...
haaa bir de kaşık kaşık macun yiyoruz. nasıl kilo almayım...

bende bbal polen yedim..incir yiyorum kayısı kuru üzüm offf bunlar tabi kilo yapar geçen sene bu zmanlar 60 kg idim nerden geldi bu 7 kg ne ara anlamadım ...

tahminen bu gün implantasyon kanamamın olması gerek. habire tuvalete gidip bakıyorum. ama ben yumurtlama günümde ankaradaydım ve şey bile olmadı. yine de bir umut gözüm kahverengi leke bekliyor. amannnnnnnnn ben kafayı yedim. yeni yumurtlama günüm 23 nisan ve yeğenim okulda dans edecek. yine ankaraya gidecem. gelecek ay da olmayacak. ben bir sigara yakayım geliyorum.

bende bbal polen yedim..incir yiyorum kayısı kuru üzüm offf bunlar tabi kilo yapar geçen sene bu zmanlar 60 kg idim nerden geldi bu 7 kg ne ara anlamadım ...

ıyyy kilo yapabileceğini hiç düşünmemiştim,eğer bunlar kilo yapıyosa ben bi daha hayatta yemem

ALLAH kabul etsin canım dualarını
ben arapça bilmiyorum kendim için bende bi başkasına okutmuştum
ALLAH tez vakitte evladında hayırlısını versin inşallah

amin amin
arapca bilmeyen türkcesini mealini de okur aslında ama genede bilmem
7 sayfa falan zaten çok deil
hayırlısı inş.

ıyyy kilo yapabileceğini hiç düşünmemiştim,eğer bunlar kilo yapıyosa ben bi daha hayatta yemem

valla kayısı severim ama diğerleri sırf yumurtlama olsun diye yiyorum offf bunlar diğer kürlerin yanında bal balll ...
arzu üfür anacım o biraz alıyor sıkıntımı ama gebeş olduğum an ağzıma sürmeyecem yeminim var şimdiden ..

ben tüp bebek tranasfer edildiği gün bıraktım ve kanamam olana kadar da aramadım. ya unnado diye bir site var çocuk giysileri falan satıyor ay bir tulumlar bir zıbınlar var inanamazsın.......

bu yolda yapılan herşey mübah biz kadınlar için canım acıda olsa zehirde olsa illa deniyoruz ALLAH sonumuzu hayır etsin
ama iş kiloya gelince işteeee orda bi dururum yani onu göze alamıyorum
inş tez zamanda hamile kalırsında görürsün emiii

aman içiyorum işte çift çizgiyi göreyim bırakacam. şu unnadoya üyemisin bir zıbınlar tulumlar var bayılıyorummmmmmmmmmmmmm hele tütülü tulumlar yok mu... içim gidiyorrrrrrrr

aman içiyorum işte çift çizgiyi göreyim bırakacam. şu unnadoya üyemisin bir zıbınlar tulumlar var bayılıyorummmmmmmmmmmmmm hele tütülü tulumlar yok mu... içim gidiyorrrrrrrr

ben tüp bebek tranasfer edildiği gün bıraktım ve kanamam olana kadar da aramadım. ya unnado diye bir site var çocuk giysileri falan satıyor ay bir tulumlar bir zıbınlar var inanamazsın.......

bende ilk aşılamada içmemiştim sonra koy verdim..

ben neler aldm bi görsen netten kimsey göstermiyorum delirmiş bu diycekler diye..nevresim takımı,alt açma, battaniye bi kaç parça zıbın
örgü takım

inşallah cnm tz zamanda hepimiz için diliyorum..
devrelerim yandı sanırım

sayende sayfamız ilerliyo aynı msjı beş kere gönderdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…