Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kuranda 306.syf meryem suresi bugün başlıyım ikisinede "ya varis" onada başlıyım
sen yüzümüzü güldür yaRabbim

ayy cokk guldumm zero ıcıyo heeeayy ben haftada 1 kılo fln ugrasamam hem ac kalcam endımı sıkıcam hemde 1 kılo yapmam daha ıyı[/QUOTE]

ben akşamları yemiyorum kızlar en iyisi bu birde yürüyüş

hz. Zekeriya nın duası var o cüzde bebek için anaaaam ben başlıyım bugün

ben bi ara burda yazmıştım bak hatırlattığın iyi oldu bunu bana bi tanıdık söylemişti gerçekten inanıp tevekkül etmek en doğrusu

ne güzel yaa

bende karsıydım ama dıyete baslayınca gıttım tarı aldım hergun atrtılıyorumben evlendıkten sonra toplamda 30 kılo aldım evlılık fazlasıyla yaradı banaben cok hızlı kılo aldım evlendıgım ılk ay bı 10kılo rahat almısımdırtabıher gece dısarda yemek cıkolata pasta e bırde baska sorunlar ılaclardan cok kılo aldım bı musterımız hamıle mı gıttın demıstı bozulmustum manyak kadına...ben daha o ısı halledememısim o bana hamıle mı gıttın dıyo

şaka maka zayıflık en güzeli ama evdeyken o olmuyor. çalışırken işten güçten yemek yedimmi yemedim mi anlamıyordum. ben o kadar çok iğne yedimki bebek tedavisinde ne olduğumu anlamadım. iki ay iğne ardından tüp bebek tedavisi vücuda yüklenen hormonlar falan saldım kendimi.

offf ya şuna bak ziyaretçilerin hepsi renksiz çok fakir bi topiğiz ..milletin topikleri sarılı kırmızılı nicklerle doluuu

kuranda 306.syf meryem suresi bugün başlıyım ikisinede "ya varis" onada başlıyım
sen yüzümüzü güldür yaRabbim

ALLAH kabul etsin canım dualarını
ben arapça bilmiyorum kendim için bende bi başkasına okutmuştum
ALLAH tez vakitte evladında hayırlısını versin inşallah

amann bbiş olsunda herseyın caresıne bakılır yeterkı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…