- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.941
hz. Zekeriya nın duası var o cüzde bebek için anaaaam ben başlıyım bugün
Acaba bir gün benim de bir bebeğim olacak mı?
Şu an bunun o kadar uzağındayım ki...
hz. Zekeriya nın duası var o cüzde bebek için anaaaam ben başlıyım bugün
biz karı koca tartıya karşıyız şeker. inan bana bilmiyorum. korkudan da anneme falan gidince tartılmıyorum. bendeki göbek doğdu doğacak göbeği. avmlerde tuvalet sırası beklerken bana öncelik tanıyorlar yemin ederim bak. geçen kız göbeğime baktı siz önce buyrun dedi. ay bozulayımmı sevineyim mi bilemedim. kocişle göbek tokuşturmaca oynuyoruz. :))))))
biz karı koca tartıya karşıyız şeker. inan bana bilmiyorum. korkudan da anneme falan gidince tartılmıyorum. bendeki göbek doğdu doğacak göbeği. avmlerde tuvalet sırası beklerken bana öncelik tanıyorlar yemin ederim bak. geçen kız göbeğime baktı siz önce buyrun dedi. ay bozulayımmı sevineyim mi bilemedim. kocişle göbek tokuşturmaca oynuyoruz. :))))))
Acaba bir gün benim de bir bebeğim olacak mı?
Şu an bunun o kadar uzağındayım ki...
kuranda 306.syf meryem suresi bugün başlıyım ikisinede "ya varis" onada başlıyım
sen yüzümüzü güldür yaRabbim
bende karsıydım ama dıyete baslayınca gıttım tarı aldım hergun atrtılıyorumben evlendıkten sonra toplamda 30 kılo aldım evlılık fazlasıyla yaradı bana ben cok hızlı kılo aldım evlendıgım ılk ay bı 10kılo rahat almısımdır tabıher gece dısarda yemek cıkolata pasta e bırde baska sorunlar ılaclardan cok kılo aldım bı musterımız hamıle mı gıttın demıstı bozulmustum manyak kadına...ben daha o ısı halledememısim o bana hamıle mı gıttın dıyo
offf ya şuna bak ziyaretçilerin hepsi renksiz çok fakir bi topiğiz ..milletin topikleri sarılı kırmızılı nicklerle doluuu
kızlar ben gidim pazara bişey lazımmıydı alayım
oooo kızlar ALLAH muhabbetinizi arttırsın
çok hoşşunuz vallahi
kuranda 306.syf meryem suresi bugün başlıyım ikisinede "ya varis" onada başlıyım
sen yüzümüzü güldür yaRabbim
şaka maka zayıflık en güzeli ama evdeyken o olmuyor. çalışırken işten güçten yemek yedimmi yemedim mi anlamıyordum. ben o kadar çok iğne yedimki bebek tedavisinde ne olduğumu anlamadım. iki ay iğne ardından tüp bebek tedavisi vücuda yüklenen hormonlar falan saldım kendimi.
bir bebek gelsin bak ben nasıl ışıl ışıl yanacağım.
offf ya şuna bak ziyaretçilerin hepsi renksiz çok fakir bi topiğiz ..milletin topikleri sarılı kırmızılı nicklerle doluuu
amann bbiş olsunda herseyın caresıne bakılır yeterkı olsun...
inşallah cnm ...senin o macunlar işe yarasın çifter çifter gelsin...
birde yetmez beş tane beş te yetmez yedi tane ver ver verr verrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?