- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.201
inşallah canım göreceğiz bakalım
pkolular için bi ilaç cnm şeker direnci ile yumurtlama arasında bi bağlantıyı keşfeden doktorlarımız artık bi çok pkoluya bu ilacı veriyor..bnde başlıycam bu ayki durumlardan sonra bakalım hayırlısı ..bunalım takılmışsınız baya ..bende facede koca göbüşlü yakınlarıma baktım biraz ağladım aranıza katılayım tek takılmayım dedim..napalım bunalım takılıyozzz
sen napıyosun canım..hangi ilaç kız bu
canım doktor adetını bekleme hemen başla dedi bugün 22.günüm ve başladım
klomen gibi değil bu başla dedi
zayıflatıyormuş ben de okudum
umarım olur halecim
hatta doktor bana dedi ki belki yumurtlama oldu bitti bilemeyeıiz 21.gün sağlıklı değil dedi
ama benım daha erken olmaz diyorum ki ateşim de anca bugün biraz yükseldi
yanı olmadı diye düşünüyoruz
ama yeni ay yeni ilaç umut benım için
pkolular için bi ilaç cnm şeker direnci ile yumurtlama arasında bi bağlantıyı keşfeden doktorlarımız artık bi çok pkoluya bu ilacı veriyor..bnde başlıycam bu ayki durumlardan sonra bakalım hayırlısı ..bunalım takılmışsınız baya ..bende facede koca göbüşlü yakınlarıma baktım biraz ağladım aranıza katılayım tek takılmayım dedim..
evet zayıflama vb etkileri var..ilk başlarda bulantı flnda oluyormuş ama zamanla düzeliyormuş..
850 mg günde tekle başlayıp sonra çifte çıkaranlarda var doktorun mide bulantıları için sana yarım demiş gayet mantıklı..hadi inşallah bu ilac meleğini getirsin sana ...
pkolular için bi ilaç cnm şeker direnci ile yumurtlama arasında bi bağlantıyı keşfeden doktorlarımız artık bi çok pkoluya bu ilacı veriyor..bnde başlıycam bu ayki durumlardan sonra bakalım hayırlısı ..bunalım takılmışsınız baya ..bende facede koca göbüşlü yakınlarıma baktım biraz ağladım aranıza katılayım tek takılmayım dedim..
evet zayıflama vb etkileri var..ilk başlarda bulantı flnda oluyormuş ama zamanla düzeliyormuş..
850 mg günde tekle başlayıp sonra çifte çıkaranlarda var doktorun mide bulantıları için sana yarım demiş gayet mantıklı..hadi inşallah bu ilac meleğini getirsin sana ...
tabi canım gel beraber bunalıma girelim hoş ben hiç çıkmadımdaaaaaaaaaaaaaa
arada bunalım da iyi oluyor
canım 5 gün yarım sonrakı günler 1e çıkartıcam alış önce ilaca dedi
bakalım artık umarım güzel olur
ama klomen konusunda kararsızım
kontrole gidemeyecğim ve bu 4.ayım olacak klomenle
eğer şimdi kullanırsam hazırandakı kontollerde ne verecek bu adam
meliscim doğal olmadı tüple olur ama olucak ben şimdi bi çok topiğe bakıyorum ne acılarla yazılmış msj sonra bakıyorum altaki ticker a veya nick altı yazısına hep gebeşler doğurmuşlar bi gün bizim gibi bebek diye dolanlarda bizim bu yazılarımızı okurdan altta tickere bakacak ve bebişlerimizin olduğunu görüp içleri rahtlayacak..
olacak olacak inşallah..
ne güzel demişssin halecim kız
neyse canalrım be yatıyorum eşim beklıyor öpüldünüz
iyi geceler
ne güzel demişssin halecim kız
neyse canalrım be yatıyorum eşim beklıyor öpüldünüz
iyi geceler
meliscim doğal olmadı tüple olur ama olucak ben şimdi bi çok topiğe bakıyorum ne acılarla yazılmış msj sonra bakıyorum altaki ticker a veya nick altı yazısına hep gebeşler doğurmuşlar bi gün bizim gibi bebek diye dolanlarda bizim bu yazılarımızı okurdan altta tickere bakacak ve bebişlerimizin olduğunu görüp içleri rahtlayacak..
olacak olacak inşallah..
iyi geceler canımm
inşallah canım yaaa geçen gün bende aynen bunu düşündüm 2-3 yıl öncesinde ne sıkıntılar yaşamışlar ama bakıyorum hepsinin bebişi olmuş..inşallah bizimde olacak..
İNŞLAHHA CNM ..bu kızlar nerde yine ..bahar ortalıkta yok doğum yapanlar zaten artık iptal
sonnuruda göremiyorum:26:
kızlar ii geceler nasılsınız bakalım baya oldu girmiyom ya merak ettim sizleri yeni bebiş haberleri vardır inş.rabbim olmayan herkese nasip etsin
kızlar ii geceler nasılsınız bakalım baya oldu girmiyom ya merak ettim sizleri yeni bebiş haberleri vardır inş.rabbim olmayan herkese nasip etsin
iyi geceler hoşgeldin uzun zamandır yoktun nasılsın sen gebemiydin yaa karıştırıyom kafa bi milyon
ewet canm hamişim 20 haftalık oldu bebişama uzun zamn oldu giremiom hatrlamaman normal
inşallah canım çok sağol
canım evet doktorum verdi
hatta klomen de verdi birlikte kullan dedi
ama kontrole gidemeyecğim nasıl olur dedim ya kist olursa dedim
korkma olmaz yumurtan oldu mu çatlıyor
ayrıca belirgin bir kistin yok bu ay dedi
inciler dışında
ama klomende kararsızım belki kullanırım belki kullanmam
1000mg lık verdi mide rahatsızlığı yarattığı için ilk 5 gün yarım
sonrakı günler devamlı sabah akşam yarım alacağım
umarım bunun faydasını görürüm
bugün itibarıyle başladım
ben geçen ay istemiştim imdilik gerek yok demişti ama bu ay ne olduysa verdi
sen de kullan ben de çok duydum kullananı
hatta eşimin kuzenı de kullandı 2 ayı kaldı doğuma
eşimin çok iyi değerleri canım maşallah
doktor da bu nedenle rahat
korkma tek bir yumurtaya bakar diyor
ama nasıp tabı
umarım olacak
glukofen canım pko lulara verilen bir şeker ilacı
insülin direncini arttırıcı ve yumurtlamayı sağlıyor işte
İNŞLAHHA CNM ..bu kızlar nerde yine ..bahar ortalıkta yok doğum yapanlar zaten artık iptal
sonnuruda göremiyorum:26:
bilmiyorumki canımm kimse gelmiyor..evet pasi ve cano servis dışı artık
sonnur hayal naz banu özlem sare gülşah nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa
hele bakale arkadaşımız hiç gelmiyorrrr
gunaydınnn dun reglı olmam lazımdı olmadım dun sabah test yaptım negatıf buda tablom kızlar
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?