Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

napalım bunalım takılıyozzz
sen napıyosun canım..hangi ilaç kız bu
pkolular için bi ilaç cnm şeker direnci ile yumurtlama arasında bi bağlantıyı keşfeden doktorlarımız artık bi çok pkoluya bu ilacı veriyor..bnde başlıycam bu ayki durumlardan sonra bakalım hayırlısı ..bunalım takılmışsınız baya ..bende facede koca göbüşlü yakınlarıma baktım biraz ağladım aranıza katılayım tek takılmayım dedim..

evet zayıflama vb etkileri var..ilk başlarda bulantı flnda oluyormuş ama zamanla düzeliyormuş..
850 mg günde tekle başlayıp sonra çifte çıkaranlarda var doktorun mide bulantıları için sana yarım demiş gayet mantıklı..hadi inşallah bu ilac meleğini getirsin sana ...

tabi canım gel beraber bunalıma girelim hoş ben hiç çıkmadımdaaaaaaaaaaaaaa

arada bunalım da iyi oluyor
canım 5 gün yarım sonrakı günler 1e çıkartıcam alış önce ilaca dedi
bakalım artık umarım güzel olur
ama klomen konusunda kararsızım
kontrole gidemeyecğim ve bu 4.ayım olacak klomenle
eğer şimdi kullanırsam hazırandakı kontollerde ne verecek bu adam

tabi canım gel beraber bunalıma girelim hoş ben hiç çıkmadımdaaaaaaaaaaaaaa

meliscim doğal olmadı tüple olur ama olucak ben şimdi bi çok topiğe bakıyorum ne acılarla yazılmış msj sonra bakıyorum altaki ticker a veya nick altı yazısına hep gebeşler doğurmuşlar bi gün bizim gibi bebek diye dolanlarda bizim bu yazılarımızı okurdan altta tickere bakacak ve bebişlerimizin olduğunu görüp içleri rahtlayacak..
olacak olacak inşallah..

kendi fikrimce ben olsam diyerekten ve bu zmana kadar olan tecrübelerimle yazıyorum..adetin beşinci günü günde tek kloemen kullanırdım 5 gün...yani önümüzdeki ay ben öle yapcam en azından ama gebeş olayımda gerek kalamsın demi

ne güzel demişssin halecim kız
neyse canalrım be yatıyorum eşim beklıyor öpüldünüz
iyi geceler

ne güzel demişssin halecim kız
neyse canalrım be yatıyorum eşim beklıyor öpüldünüz
iyi geceler

iyi geceler canımm

inşallah canım yaaa geçen gün bende aynen bunu düşündüm 2-3 yıl öncesinde ne sıkıntılar yaşamışlar ama bakıyorum hepsinin bebişi olmuş..inşallah bizimde olacak..

iyi geceler canımm

inşallah canım yaaa geçen gün bende aynen bunu düşündüm 2-3 yıl öncesinde ne sıkıntılar yaşamışlar ama bakıyorum hepsinin bebişi olmuş..inşallah bizimde olacak..

İNŞLAHHA CNM ..bu kızlar nerde yine ..bahar ortalıkta yok doğum yapanlar zaten artık iptal
sonnuruda göremiyorum:26:

İNŞLAHHA CNM ..bu kızlar nerde yine ..bahar ortalıkta yok doğum yapanlar zaten artık iptal

bilmiyorumki canımm kimse gelmiyor..evet pasi ve cano servis dışı artık
sonnur hayal naz banu özlem sare gülşah nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa
hele bakale arkadaşımız hiç gelmiyorrrr

kızlar ii geceler nasılsınız bakalım baya oldu girmiyom ya merak ettim sizleri yeni bebiş haberleri vardır inş. rabbim olmayan herkese nasip etsin

kızlar ii geceler nasılsınız bakalım baya oldu girmiyom ya merak ettim sizleri yeni bebiş haberleri vardır inş. rabbim olmayan herkese nasip etsin

HOŞGELDİN..bizim topiktenmiydin bi an hatırlayamadım kusura bakma gebeş sin anladığım kadarıyla umarım güzel bi şekilde devam ediyordur kızmı erkekmi?
bence erkek

glukofen canım pko lulara verilen bir şeker ilacı
insülin direncini arttırıcı ve yumurtlamayı sağlıyor işte

maşallah o zaman doktorun dediği gibi olacak ..
anaa bu glukofeni ben anneme yazdırıyordum şeker hastası annem hem insülin iğne hemde bunu alıyordu bilsem o zamandan başlardım içmeye ki bizde şeker hastalığı çıkması çok yüksek :18:

bilmiyorumki canımm kimse gelmiyor..evet pasi ve cano servis dışı artık
sonnur hayal naz banu özlem sare gülşah nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa
hele bakale arkadaşımız hiç gelmiyorrrr

oyy beni merak etmiş kuzularıımmm ama siz bunları yazarken bende pireler uçuşuyordu
dün sınavım vardı kızlar toplam 3 dersten girdim ama çok stres yaptım pekte iyi geçmedi zaten
çok yorgunum bu ara erkenden uyuyorum ..
gündüz geliyorum bu seferde siz yoksunuz.. bu mesajımı okuyanlar bugün öğleden sonra burda toplanalım iki sohbet edelim
ben şimdi temizliğe girişicem öpüyorumm sizleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…