- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.221
hosgeldınnn canımmmm nasılsınn
günaydın nasılsın canım
olmadınmı adet bende daha olmadım nilay tüm testler negatif gene olmadım
sen bari pozitif olsan
herşey ibi bakarsın birliktede gebeş oluruz
nasıl olayım işte aynı beklıyorum kırmızıyı gelmiyor herkes beni hamile sanıyor
testler negatif diyorum "kipriklerinde top top "diyorlar
dostum ateşin yüksek amaa wuuuw hadı hayırlısı
Yaaa Rabbbiim inşallah
ateşin yükselmiş ben umutlandım valla inşallah olurheyecanlıyım canım ne olacak merak edıyorum...
yaa sen tekrardan kan da baktırdınmı neden boyle oldu 10 gun fln oldu heralde normal degıl bı doktora gıt canım benım ya...
inşallahh canım ya bugun test yapmadım karmakarısık bı haldeyım atesıme baktınmı?ne dusunuyorsun
tatlımm hıc bellı olmazzz inşallahh hamıssındırr ama bı kadın doguma gıt ..
yabenım pek gecıkmezdı reglım bı gecen ay 3 gun gecıktı bırde bu ay daha 1.gunum gerı ama öluyorum meraktaninşallahhhh hayırlısıylaa gelsınler artıkk
günaydın kızlar özellikle sonnur ve meliscim yiğeninizi sölim dedim çok sağlıklı şükür cumartesi kontrol vardı biliyosuınuz canlarım...hayatımınnnnn ikinciiii erkeğiiii geliyorrrrrrrrrrrrrroğluşumuz olacak prensimiz geliyor teyzeleri rabbim sizlere yaşatsın en büyük dileğim bu eşsiz duyguyu...113 gr olmuş görseniz yüzünü kapamalar cinsiyeti göstermemek için elinden geleni yaptı am sonraaaa dayanamadı erkeğim biraz fazla çekingen sanırsam ultrasonda kıpır kıpır hareketleri yaaa doktorumuz gayet sağlıklı dedi sorun yok çok şükür... maşallah bebeğime gözlerimiz doluyor her defasında şimdilik bu kadar kızlar çokk öpüyorum sizi...yine görüşmek üzere...
ateşin yükselmiş ben umutlandım valla inşallah olur
kana baktırmadımda bu hafta dr gideyim diyorum dr zateb bu hafta içi için olmazsan gel demişti bakalım hayırlısı
hadi inşallah bekle bakalım sabırla yinede dikkat et kendine olabilirde bu ara yatış yap dinlen
nilaycım stres yapmagunaydınnn dun reglı olmam lazımdı olmadım dun sabah test yaptım negatıf buda tablom kızlar
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
nasıl olayım işte aynı beklıyorum kırmızıyı gelmiyor herkes beni hamile sanıyor
testler negatif diyorum "kipriklerinde top top "diyorlar
dostum ateşin yüksek amaa wuuuw hadı hayırlısı
Yaaa Rabbbiim inşallah
günaydın kızlar özellikle sonnur ve meliscim yiğeninizi sölim dedim çok sağlıklı şükür cumartesi kontrol vardı biliyosuınuz canlarım...hayatımınnnnn ikinciiii erkeğiiii geliyorrrrrrrrrrrrrroğluşumuz olacak prensimiz geliyor teyzeleri rabbim sizlere yaşatsın en büyük dileğim bu eşsiz duyguyu...113 gr olmuş görseniz yüzünü kapamalar cinsiyeti göstermemek için elinden geleni yaptı am sonraaaa dayanamadı erkeğim biraz fazla çekingen sanırsam ultrasonda kıpır kıpır hareketleri yaaa doktorumuz gayet sağlıklı dedi sorun yok çok şükür... maşallah bebeğime gözlerimiz doluyor her defasında şimdilik bu kadar kızlar çokk öpüyorum sizi...yine görüşmek üzere...
kızlarrrrrrrr özledim siziiiiiiiii
Ayşecim hoşgeldin uzun bir aradan sonraaa..
doğum yapmışsın tebrik ediyorum buda kızın sanırım çok tatlı maşallah
ayşem gelmişş ama çok özeltti kendini bırak gitti bizi her hamile kalan gibi
bir tek pasim bırakmadı bizi
nilaycım stres yapma
bence senin batına var daha çünkü 23-24 te çatlamışsın bence
arada olabiliyor böyle şeyler
ama umarım ben yanılıyorumdur
ne vaaaaaaaaarrrrrrrrrnapıyon deryaaaa
streee mıı yaomaz olurmuyummm bakalım yarınkı atesıme gore hareket edıcem artık...biran once sabah olsun:)
cadıııı hemen uğraş benimle ama bunları bile özlemişim yaaaaaa seviyorum seni kuzuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?