Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hosgeldınnn canımmmm nasılsınn

nasıl olayım işte aynı beklıyorum kırmızıyı gelmiyor herkes beni hamile sanıyor
testler negatif diyorum "kipriklerinde top top "diyorlar

dostum ateşin yüksek amaa wuuuw hadı hayırlısı
Yaaa Rabbbiim inşallah

Son düzenleme:
günaydın nasılsın canım
olmadınmı adet bende daha olmadım nilay tüm testler negatif gene olmadım
sen bari pozitif olsan
herşey ibi bakarsın birliktede gebeş oluruz

heyecanlıyım canım ne olacak merak edıyorum...

yaa sen tekrardan kan da baktırdınmı neden boyle oldu 10 gun fln oldu heralde normal degıl bı doktora gıt canım benım ya...

inşallahh canım ya bugun test yapmadım karmakarısık bı haldeyım atesıme baktınmı?ne dusunuyorsun

tatlımm hıc bellı olmazzz inşallahh hamıssındırr ama bı kadın doguma gıt ..

yabenım pek gecıkmezdı reglım bı gecen ay 3 gun gecıktı bırde bu ay daha 1.gunum gerı ama öluyorum meraktaninşallahhhh hayırlısıylaa gelsınler artıkk

günaydın kızlar özellikle sonnur ve meliscim yiğeninizi sölim dedim çok sağlıklı şükür cumartesi kontrol vardı biliyosuınuz canlarım...hayatımınnnnn ikinciiii erkeğiiii geliyorrrrrrrrrrrrrroğluşumuz olacak prensimiz geliyor teyzeleri rabbim sizlere yaşatsın en büyük dileğim bu eşsiz duyguyu...113 gr olmuş görseniz yüzünü kapamalar cinsiyeti göstermemek için elinden geleni yaptı am sonraaaa dayanamadı erkeğim biraz fazla çekingen sanırsam ultrasonda kıpır kıpır hareketleri yaaa doktorumuz gayet sağlıklı dedi sorun yok çok şükür... maşallah bebeğime gözlerimiz doluyor her defasında şimdilik bu kadar kızlar çokk öpüyorum sizi...yine görüşmek üzere...

ateşin yükselmiş ben umutlandım valla inşallah olur
kana baktırmadımda bu hafta dr gideyim diyorum dr zateb bu hafta içi için olmazsan gel demişti bakalım hayırlısı

hadi inşallah bekle bakalım sabırla yinede dikkat et kendine olabilirde bu ara yatış yap dinlen

rebbım saglıkla kucagına almayı da nasıp etsın inşallahh....

hadi inşallah canım yaaa sımdılık yatarım ama cuma gunu sehırdısına cıkıyoruz nasıl olcak bılmıyorumamaaa hamıle kalayımdaa hıcbıyere gıtmesemde olur

gıt canım mutlaka ıhmale gelmez inşallahh guzel haberle gelırsın

dostumm :) sakın o sana umut verenlere kulak asma! aynısını bende yaşadım,kadın sen kesinlikle hamilesin dedi gözlerime baktı baktı durdu ayy ben artık tamamen iptal :9 nasıl umutlandım içten içee anlatamam birde ben sabırlıyımdır burdaki arkadaşlar bilir ama kadın beni fena gaza getirmişti
yani bende senin gibi bekledim bekledim 58.günde adet oldum söktürücü içtiğim halde nasıl stres yapmışsam..
bence çok umutlanma bebeğim kızma bana böyle dediğim için ama bence artık bekleme git doktoruna keşke bu dediklerim bende kalsada sende gebe çıksan

bitaneemmm allah bağışlasın canım benim
sefasını sür tadını çıkar bu güzel heyecanın allaha emanet ol
bak dediğim çıktı

nilaycım stres yapma
bence senin batına var daha çünkü 23-24 te çatlamışsın bence
arada olabiliyor böyle şeyler
ama umarım ben yanılıyorumdur

streee mıı yaomaz olurmuyummm bakalım yarınkı atesıme gore hareket edıcem artık...biran once sabah olsun:)

cadıııı hemen uğraş benimle ama bunları bile özlemişim yaaaaaa seviyorum seni kuzuuuuuuuuu

ben de seni seviyorum ruhum
ama gerçekten bırakıp gittin bizi.
hamile haberinden sonra çok az geldin buraya eeee neredeyse kızın yaşına girecek beee

maşallah oğluna canım gözünaydın bi prens daha eklendi topiğimize hadi bakalım inşallah sağlıkla kucağına alırsın gamzecim...

kızlarrrrrrrr özledim siziiiiiiiii

ayy nerelerdesin sen canımcım yaa maşallah kızın çok tatlı büyümüş prenses..uğra yine bizde seni özledikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…