- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.161
Selam kızlar nasılsınızz..Geçmişe şöle bir göz atıp geliyorum galiii
hafif adet ağrısı gibi ufaktan bişi ...kale bile alınmaz yaniserbest cnm ilişki hatta desteklemek için doktorlar kendi öneriyor..
ooo kimleri görüyorum kimleriiii hoşgeldin canımm okuda gel haydiiiii
Hoş buldum tatlımm nasılsın.?hepsini okuyabilmem için bir hafta kalmam gerek pc başındaama maşallah iki güzel haber okudum çoookk mutlu oldum darısı bekleyenlerin başına,Rabbim fazla aratmasın sizlere inşallahhh
aynen hiracım bildiğin gibi devam ediyoruz...evet topiğimize iki tane minicik melek katıldı..Rabbim onları korusun..darısı isteyen bekleyen herkese olsun inşallah...sen nasılsın sende durumlar nedir canım
Tatlım biz vazgeçmek zorunda kaldık,tedavim devam ediyo ama çok şükür iyiyim,bir kaç doktora danışmıştım,laparaskopi de şansım çok yokmuş,tüp bebek öneriyorlar,e bunada gerek yok diyoruz,ama yinede belli olmaz tedavim biterse laparaskopiyi deneyebilirim..
tabiki önce sağlık canım..Allah şifa versin..bence bi denemelisin..doktorlara bakma sen şansın yok demişler ama Rabbim bilir gerisi hikaye
Kesinlikle öyle canım,O ol derse hiç bişey engel olamaz,hakkımızda hayırlı olsun be güzelim,sizler inşallah teker teker peş peke hamile kalırsınız bende hemen arkanızdan gelirim,her zamanki gibi gönlüm ilk önce sizlerin o duyguyu tatmanızdan yanadır
ahh hiracım ahhh hepimiz gebe kalalım tez zamanda
sağol canım benim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ALLAHIM..
olacak olacak inşallah.az daha sabır canım benim,pes etmek hele isyan etmek asla olmasın,Rabbim neylerse güzel eyler,Rabbim dualarınızın emeklerinizin karşılığını mutlaka verecektir.
merhaba kızlar
12-nisan salı günü biricik kızım cemre 3400 kg, 50 cm ve omuzlarına kadar siyah saçlarıyla aramıza spinal sezaryen yoluyla katıldıAllah a şükürler olsn ki gayet sağlıklı,
tüm topik arkadaşlarıma doğuma girerken ismini bildiklerime ismiyle, bilmediklerime nikiyle dua ettim, rabbim yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum
tatlım yıne aynısı olduayyy canım benim maşallah CEMRE'ye aramıza hoşgeldi...Allah hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin canım gözünyadın...mis kokusunu kokla benim yerime...
bende iyiym canım sağol..bana da kız gibi geliyor...haberlerini bekliyoruz tatlım...
deryoşummm naptın kız ne dedi dr..yumoşlar nasılmış
ne oldu canım tablona?
bugün doktordaydım ve maalesef yumurtam oluşmamış
doktor artık glukofene başlayacağız dedi
metformın denen bi şeymiş içeriği
bu yumurtlamanı sağlayacak dedi
her yeni ilaç bir umut oluyor benım için
ama ne hissedeyim n eyapayım bilemıyorum
hazıranda artık tam anlamıyla başlayacağım tedavıye
tabı uyuz eşim gıcıklık yapmazsa
işte benden havadisler bu kadar
öpüyorum hepiniziz
öpüyorum hepiniziz
oyy cnm masallah kizinamerhaba kızlar
12-nisan salı günü biricik kızım cemre 3400 kg, 50 cm ve omuzlarına kadar siyah saçlarıyla aramıza spinal sezaryen yoluyla katıldıAllah a şükürler olsn ki gayet sağlıklı,
tüm topik arkadaşlarıma doğuma girerken ismini bildiklerime ismiyle, bilmediklerime nikiyle dua ettim, rabbim yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum
aynen bende biraz ona takildimvalla öyle oldu
iyi cnm senden nbrler...
cemre salı günü doğguysa ayın onu..12.sinde doğduysa perşembe oluyor
olimbera hoş buldum canım teşekkür ederim,anamm gözlerime inanamadım çokta duygulandım yaa,maşallahh Deniz bebek ve Cemre bebek gelmişlerrr,Canan cım ve Derya cım Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin,sağlık sıhhat versin hayırlı evlat eylesin bahtılarını güzel eylesin daim korusun onları inşallahhh...Sizlerede geçmiş olsun canlarım...
merhaba kızlar
öpüyorum hepiniziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?